Illan Aatami etsii Eevaa -jaksossa nähdään bikinimissinä tunnettu Laine Bruce.

Maanantai-illan Aatami etsii Eevaa -jaksossa helsinkiläinen Simo, 26, saa seurakseeen turkulaisen taidehistorian opiskelijan Ninan, 28, ja lohjalaisen ravintola-alan opiskelijan Laineen. 24.

Nelosen sivuilta selviää, että Laine tunnetaan myös bikinimissinä sekä Miss Helsinki- ja Suomen seksikkäin -kisojen finalistina. Lisäksi hänet on yhdistetty muutama vuosi sitten niin urheiluselostaja Tapio Suomiseen kuin laulaja Tauski Peltoseenkin.

Latviassa syntynyt Laine kertoo lähteneensä autiolle saarelle aidosti etsimään sitä oikeaa. Hän sanoo, että rankan taustan takia hänellä on kova kuori, mutta saarella hän haluaa näyttää, millainen on oikeasti.

– Oon elänyt aika paljon köyhyydessä, jonkin verran on ollut väkivaltaa ja oon asunut 4,5 vuotta lastenkodissa. Ne on antaneet mulle kovan kuoren, enkä päästä ihmisiä aina liian lähelle. Mutta sitten kun on päässyt tutustumaan paremmin, mä näytän sen herkemmän puolen, Laine kertoo jaksossa.

Laineella on paljon tatuointeja: käsiinsä hän on ikuistanut muun muassa What doesn’t kill you makes you stronger ja One Life One Change -tekstit. Simo kiinnostuu niiden taustalla olevista tarinoista, ja Laine kertoo tatuointien tallentavan hänen kokemuksiaan.

– Naisessa arvostan, että on rehellinen, ei tarvitse esittää kenellekään mitään ja sitä, että on aito, Simo sanoo.


Laine pääsee tutustumaan Simoon vasta päivää Ninan jälkeen. Kuvat: Nelonen

Aatami etsii Eevaa Nelosella maanantaisin kello 21.00.

Lue myös:

Aatami etsii Eevaa -sarjan Nina: ”Tämä oli äidin ehdotus”

Miksi Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa ei nähdä häpykarvoja?

Sensuroitiinko Aatami etsii Eevaa -miesten erektiot? Tuotanto vastaa

Kaikki ohjelmaan liittyvät jutut löydät täältä.