Illan Aatami etsii Eevaa -jaksossa nähdään bikinimissinä tunnettu Laine Bruce.

Maanantai-illan Aatami etsii Eevaa -jaksossa helsinkiläinen Simo, 26, saa seurakseeen turkulaisen taidehistorian opiskelijan Ninan, 28, ja lohjalaisen ravintola-alan opiskelijan Laineen. 24.

Nelosen sivuilta selviää, että Laine tunnetaan myös bikinimissinä sekä Miss Helsinki- ja Suomen seksikkäin -kisojen finalistina. Lisäksi hänet on yhdistetty muutama vuosi sitten niin urheiluselostaja Tapio Suomiseen kuin laulaja Tauski Peltoseenkin.

Latviassa syntynyt Laine kertoo lähteneensä autiolle saarelle aidosti etsimään sitä oikeaa. Hän sanoo, että rankan taustan takia hänellä on kova kuori, mutta saarella hän haluaa näyttää, millainen on oikeasti.

– Oon elänyt aika paljon köyhyydessä, jonkin verran on ollut väkivaltaa ja oon asunut 4,5 vuotta lastenkodissa. Ne on antaneet mulle kovan kuoren, enkä päästä ihmisiä aina liian lähelle. Mutta sitten kun on päässyt tutustumaan paremmin, mä näytän sen herkemmän puolen, Laine kertoo jaksossa.

Laineella on paljon tatuointeja: käsiinsä hän on ikuistanut muun muassa What doesn’t kill you makes you stronger ja One Life One Change -tekstit. Simo kiinnostuu niiden taustalla olevista tarinoista, ja Laine kertoo tatuointien tallentavan hänen kokemuksiaan.

– Naisessa arvostan, että on rehellinen, ei tarvitse esittää kenellekään mitään ja sitä, että on aito, Simo sanoo.


Laine pääsee tutustumaan Simoon vasta päivää Ninan jälkeen. Kuvat: Nelonen

Aatami etsii Eevaa Nelosella maanantaisin kello 21.00.

Lue myös:

Aatami etsii Eevaa -sarjan Nina: ”Tämä oli äidin ehdotus”

Miksi Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa ei nähdä häpykarvoja?

Sensuroitiinko Aatami etsii Eevaa -miesten erektiot? Tuotanto vastaa

Kaikki ohjelmaan liittyvät jutut löydät täältä.

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen