Sami on pettynyt muttei yllättynyt.

Eilen alkaneen Aatami etsii Eevaa -deittiohjelman lopussa 26-vuotias Tanja antoi pakit Samille, 28, ja valitsi ensimmäisille oikeille treffeille Juuson, 26. Se oli yllätys katsojille, sillä koko jakson ajan ensimmäisenä autiosaarelle saapuneen Samin ja Tanjan välillä oli selvää kemiaa. Tanja kuvaili itse olevansa ehkä vähän ihastunut ja uskoi myös Samin tuntevan samoin.

Deittikumppania valitessa Tanja kertoi kuitenkin, että Juuson saapuminen saarelle oli paljastanut Samista puolen, josta hän ei pitänyt. Ja saarella nähtiinkin melkein kukkotappelu, kun miehet piikittelivät toisiaan nuotionsytytyksen lomassa.

Sami kertoo ohjelman jälkeen julkaistussa videossa, että pakit eivät tulleet yllätyksenä.

– Eilisen illan aikana tuli sellainen ajatus, että Tanja tykkää tällaisista naistennaurattajamiehistä, ja Juuso oli ihan ehdottomasti hyvinkin vahva siinä. Varmasti sopivat paremmin toisilleen.

Katso Samin koko haastattelu Ruudun videolla yllä tai täällä.

Aatami etsii Eevaa Nelosella maanantaisin klo 21.00. Sarjan toisessa jaksossa Sari ja Hanna kilpailevat 24-vuotiaan Antin huomiosta.

Lue myös:

Nakudeittiohjelman ensimmäisessä jaksossa: ”Kreikkalainen veistos” panee Tanjan pasmat sekaisin

He etsivät rakkautta alasti – Aatami etsii Eevaa -ohjelman sinkut julki

Pysäyttävä brittidokumentti paljastaa, miten rajua elämä amerikkalaisyliopistojen veljeskunnissa on.

IS TV-LEHTI:  BBC:n This World -sarjaan kuuluva Veljeskuntien rajut huvit (Frat Boys: Inside America's Fraternities, 2016) on pysäyttävä dokumentti amerikkalaisyliopistojen vanhasta perinteestä. 1700-luvun lopulla alkaneisiin järjestöihin on kuulunut suuri määrä merkkihenkilöitä. Veljeskunnissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita, joista on hyötyä tulevalla uralla.

Brittidokumentti tarkastelee veljeskuntien pimeämpää puolta, tyttöjen hyväksikäyttöä ja salaisia rituaaleja, joiden seurauksena opiskelijoita on loukkaantunut, useita myös kuollut.

Ovelasti rakennettu ohjelma kulkeekin kunniasta häpeään. Moniääniseen ja objektiiviseen dokumenttiin poimitut kuvat opiskelijakämpissä roikkuvista rintaliiveistä, tanssitangolle ripustetuista alastomista barbie-nukeista ja humalassa heiluvista nuorukaisista kertovatkin omaa kieltään veljeskuntien kulttuurista.

Dokumentissa seurataan Gazoni-perheeseen pyrkivää brittiläistä Jordania. Veljeskunnan pomo Ben ja Jordanin ”isoveli” Raymond kertovat kokelaille asetettavista vaatimuksista. Salaisen rituaalin kohdalla kuvaaminen kielletään.

Marissa kertoo omakohtaisen kokemuksensa yhden veljeskunnan juhlissa tapahtuneesta raiskauksesta.

Kowiakin perhe kertoo Harrison-pojastaan, joka kuoli 19-vuotiaana siirtymäriitissä. Terrence puolestaan loukkaantui hengenvaarallisesti. Hänen asianajajansa Doug Firebaugh on ollut 20 vuotta kiusattujen opiskelijoiden asialla ja kongressiedustaja Frederica S. Wilson ajaa lakialoitetta simputuksen kieltämiseksi.

 Veljeskuntien rajut huvit, TV2 ke klo 22.10

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.