Saara pääsee Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa elämänsä romanttisimmille treffeille.

Illan Aatami etsii Eevaa -deittiohjelmassa nähdään ehkä sarjan romanttisimmat treffit. Helsinkiläinen jazz-muusikko Tuure, 21, yllättää rakkautta etsivän joensuulaisen Saaran, 23, soittamalla saksofonisoolon alasti paratiisisaaren hämärässä.

– Aika hyvältä näyttää, kun sulla on tuo soitin, Saara kehuu hymyillen.

Hän kertoo ennakkovideolla, ettei ole koskaan aiemmin kokenut mitään yhtä romanttista.

– Kynttilät paloi ja oli pimeää. En ole aiemmin kokenut noin romanttista hetkeä, hän pohtii.

Saaran mielestä alasti saksofonia soittava Tuure on seksikäs näky. Onneksi mies lupaa soittaa vaikka koko yön, jos Saara vain jaksaa kuunnella.

– Juotiin viiniä, ja Tuure soitti saksofonia. Se oli ihanaa. Tuure oli tosi seksikkään näköinen ottaessaan soittimen käteensä. Se oli niin oma juttu sille, Saara ihastelee.

Tuuren lisäksi saarella on helsinkiläinen promoottori Iiro, 25.

Aatami etsii Eevaa maanantaisin Nelosella klo 21.00.

Lue myös:

Aatami etsii Eevaa -Jonna ja Henrik eivät ole enää tekemisissä: ”Hän ei ollut, mitä sanoi olevansa”

Nakutreffailija: ”Tämä oli äidin ehdotus”

Viisikymppiset etsivät alasti seuraa eläkepäiville: ”Yksinäisiä iltoja ollut jo tarpeeksi”

He etsivät rakkautta alasti – Aatami etsii Eevaa -ohjelman sinkut julki

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen