Antti etsi Eevaansa ilman rihman kiertämää. Kuva: Nelonen
Antti etsi Eevaansa ilman rihman kiertämää. Kuva: Nelonen

Tekeekö Antti valintansa Sarin ja Hannan välillä fyysisen vetovoiman vai muiden ominaisuuksien perusteella? Kuva: Nelonen
Tekeekö Antti valintansa Sarin ja Hannan välillä fyysisen vetovoiman vai muiden ominaisuuksien perusteella? Kuva: Nelonen

Aatami etsii Eevaa -ohjelman toisessa jaksossa alfauros Antti kohtaa ujon Hannan ja rempseän Sarin.

Aatami etsii Eevaa -nakudeittiohjelman toisessa jaksossa rakkautta autiolta saarelta etsii 24-vuotias Antti. Joensuulainen mies työskentelee kiinteistönhoitajana ja kertoo odottavansa hyvin nättiä ja naisellista naista.

Antin seurauksi saarelle saapuu 19-vuotias Hanna, joka on ammatiltaan lähihoitaja. Kouvolalaisen Hannan ja alastoman Aatamin välillä tuntuu olevan heti ensihetkistä alkaen kipinää.

Illalla ennen nukkumaanmenoa alfaurokseksi tunnustautuva Antti hurmaa Hannan korttitempuillaan ja saa niiden avuilla jujutettua naiselta pusun. Antti kertoo ihastuvansa helposti.

Hannalla on selkeä kuva siitä, millaista miestä hän etsii: kädentaitoja pitäisi löytyä.

– On se aika tärkeetä mun mielestä, että mies osaa käsillään tehdä, esimerkiksi remontoida jotain pikkujuttuja, jos menee vaikka kaapinovi rikki tai autoon pitää vaihtaa renkaat. Että jos mies ottaa auton alleen ja sanoo lähtevänsä autoliikkeeseen vaihtamaan renkaat –siinä vaihees ehkä semmonen mieskuva kärsii.

Saarelle kilpakosijaksi saapuva Sari, 28, on kuin ujon Tanjan vastakohta. Rempseä ja ulospäin suuntautunut nainen kuvailee itseään poikatytöksi.

– Fyysisesti viehättävä nainen siinä seisoi minun ja Hannan vieressä. Siinä ei oikein tiennyt, mihin silmänsä kääntää, Antti kommentoi, kun Sari saapuu saarelle sekoittamaan pakkaa.

Kolmikon yö samassa sängyssä menee vähillä unilla.

– Mitä siellä nyt sitten, vähän jotain, toinen naisista nauraa aamulla.

– No siinä oltiin kuitenkin aika lähekkäin. Olihan siinä semmosta tietynlaista kipinää siinä sängyssä sitten, Antti myöntää, mutta kumpikaan ei kerro sen tarkemmin, minkälaisesta sutinasta oli kyse.

Aatami etsii Eevaa Nelonen klo 21.00.

Lue myös:

Miksi Aatami etsii Eevaa -sarjassa ei nähdä häpykarvoja? Tuotanto vastaa

Sensuroitiinko erektiot Aatami etsii Eevaa -ohjelmasta? Tuotanto vastaa

KSML: Aatami etsii Eevaa -Juuson alastomuus oli liikaa hänen työnantajalleen

Elisa Viihde Aitiossa alkava Kolmistaan-sarja on kasvutarina kolmekymppisille ikinuorille. Sarjasta on tänään nähtävissä kolme ensimmäistä jaksoa, lisää ropisee ruutuun 21.12.

IS TV-LEHTI: Kimppakämpässä Helsingin Alppilassa asuvat Vilma (Pamela Tola), Seve (Eero Ritala) ja Markus (Lauri Tilkanen) taistelevat kolmenkympin kriisiä vastaan bailaamalla ahkerasti illasta toiseen.

Mainosmaailmassa menestyvä Markus, töitä välttelevä Seve ja tämän tyttöystävä, varakkaan perheen Vilma, viihtyvät keskenään niinkin hyvin, että erään viinan- ja huumeidentäyteisen illan jälkeen he kaikki päätyvät yhdessä sänkyyn.

Kohta raskaustesti näyttää positiivista. Isästä ei ole varmuutta.

Elisa Viihteen alkuperäissarjan ohjaaja Samuli Valkama muistetaan muun muassa täyspitkästä elokuvastaan Saattokeikka (2017). Kolmistaan pohjautuu brittiläiseen Threesome-sarjaan (2011–2012).

– Alkuperäissarjasta otimme hyvät tilanteet, joihin lisäsimme paljon omaa. Brittisarja oli enemmänkin sitcomia, jonka olemme häivyttäneet pois ja tehneet kreisin draamakomedian, ohjaaja kertoo.

Kymmenosaisessa komediassa kolmikon kielenkäyttö on rääväsuista, eikä mikään ole kielletty puheenaihe. Päänäyttelijöiden mukaan kuvauksissakin oli ”hyvällä tavalla levoton tunnelma”.

”Meininki ei ole kuitenkaan sairaan ronskia, enemmänkin vapauttavaa ja kivaa.”

– Meillä oli ronskia vitsailua kameroiden ulkopuolellakin. En tiedä, provosoiko sarja siihen, Pamela muistelee nauraen kuvauksia.

– Meininki ei ole kuitenkaan sairaan ronskia, enemmänkin vapauttavaa ja kivaa, Eero huomauttaa.

Pamelan tosielämän aviomies Lauri näyttelee parin parasta ystävää, kämppistä ja lapsen mahdollista isää.

Sarjassa Pamela ja Eero esittävät pariskuntaa. Pamelan tosielämän aviomies Lauri näyttelee parin parasta ystävää, kämppistä ja lapsen mahdollista isää.

– Olihan tämä lähtökohtana eri tavalla kiusallista, kun pitää kolmistaan esimerkiksi pussailla. Meillä oli kuitenkin koko ajan hyvä tunnelma ja hauskaa, eikä yhtään kiusallista, Pamela sanoo.

– Piirit ovat niin pienet, että kaikki ovat keskenään hyviä tuttuja. Omat puolisoni, jotka ovat olleet näyttelijöitä, ovat näytelleet toisten miesten kanssa. Ei siitä tule mitään, jos tulee skismaa, Eero tietää.

Vilma on elämässään hyvin erilaisessa tilanteessa kuin kolmen lapsen äiti Pamela.

– Pystyn kuitenkin samastumaan spontaaniuteen ja tietynlaiseen innostuneisuuteen. Varsinkin nuorempana halusin kokeilla kaikennäköistä, mutta näin edesvastuuton en ole ollut. 

”Itselläni on pari pientä lasta, joten tiedän, että siitä saa tragikomediaa aikaan”

Vaikka sarjassa asiat tapahtuvat liioitellusti, tapahtumat itsessään ovat sellaisia, jotka voivat tapahtua tosielämän kolmekymppiselle.

– Halusimme, että henkilöt ovat uskottavia, koska asiat ovat heille tosia. Tässä ei ole pelkästään hassunhauskaa huumoria, vaan sarjassa käsitellään vakaviakin aiheita. Tämä on kasvutarina kolmekymppisille ikinuorille, Lauri huomauttaa.

Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Jonna Järnefelt, Jaana Saarinen ja Pirkko Hämäläinen.

– Toivoisin, että saisimme tehdä toisenkin tuotantokauden. Se voisi käsitellä sitä, miten kolmikolla sujuu lapsen kanssa. Itselläni on pari pientä lasta, joten tiedän, että siitä saa tragikomediaa aikaan, Samuli nauraa.

Kolmistaan, Elisa Viihde Aitio to 14.12. alkaen

Pysäyttävä brittidokumentti paljastaa, miten rajua elämä amerikkalaisyliopistojen veljeskunnissa on.

IS TV-LEHTI:  BBC:n This World -sarjaan kuuluva Veljeskuntien rajut huvit (Frat Boys: Inside America's Fraternities, 2016) on pysäyttävä dokumentti amerikkalaisyliopistojen vanhasta perinteestä. 1700-luvun lopulla alkaneisiin järjestöihin on kuulunut suuri määrä merkkihenkilöitä. Veljeskunnissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita, joista on hyötyä tulevalla uralla.

Brittidokumentti tarkastelee veljeskuntien pimeämpää puolta, tyttöjen hyväksikäyttöä ja salaisia rituaaleja, joiden seurauksena opiskelijoita on loukkaantunut, useita myös kuollut.

Ovelasti rakennettu ohjelma kulkeekin kunniasta häpeään. Moniääniseen ja objektiiviseen dokumenttiin poimitut kuvat opiskelijakämpissä roikkuvista rintaliiveistä, tanssitangolle ripustetuista alastomista barbie-nukeista ja humalassa heiluvista nuorukaisista kertovatkin omaa kieltään veljeskuntien kulttuurista.

Dokumentissa seurataan Gazoni-perheeseen pyrkivää brittiläistä Jordania. Veljeskunnan pomo Ben ja Jordanin ”isoveli” Raymond kertovat kokelaille asetettavista vaatimuksista. Salaisen rituaalin kohdalla kuvaaminen kielletään.

Marissa kertoo omakohtaisen kokemuksensa yhden veljeskunnan juhlissa tapahtuneesta raiskauksesta.

Kowiakin perhe kertoo Harrison-pojastaan, joka kuoli 19-vuotiaana siirtymäriitissä. Terrence puolestaan loukkaantui hengenvaarallisesti. Hänen asianajajansa Doug Firebaugh on ollut 20 vuotta kiusattujen opiskelijoiden asialla ja kongressiedustaja Frederica S. Wilson ajaa lakialoitetta simputuksen kieltämiseksi.

 Veljeskuntien rajut huvit, TV2 ke klo 22.10