Antti etsi Eevaansa ilman rihman kiertämää. Kuva: Nelonen
Antti etsi Eevaansa ilman rihman kiertämää. Kuva: Nelonen

Tekeekö Antti valintansa Sarin ja Hannan välillä fyysisen vetovoiman vai muiden ominaisuuksien perusteella? Kuva: Nelonen
Tekeekö Antti valintansa Sarin ja Hannan välillä fyysisen vetovoiman vai muiden ominaisuuksien perusteella? Kuva: Nelonen

Aatami etsii Eevaa -ohjelman toisessa jaksossa alfauros Antti kohtaa ujon Hannan ja rempseän Sarin.

Aatami etsii Eevaa -nakudeittiohjelman toisessa jaksossa rakkautta autiolta saarelta etsii 24-vuotias Antti. Joensuulainen mies työskentelee kiinteistönhoitajana ja kertoo odottavansa hyvin nättiä ja naisellista naista.

Antin seurauksi saarelle saapuu 19-vuotias Hanna, joka on ammatiltaan lähihoitaja. Kouvolalaisen Hannan ja alastoman Aatamin välillä tuntuu olevan heti ensihetkistä alkaen kipinää.

Illalla ennen nukkumaanmenoa alfaurokseksi tunnustautuva Antti hurmaa Hannan korttitempuillaan ja saa niiden avuilla jujutettua naiselta pusun. Antti kertoo ihastuvansa helposti.

Hannalla on selkeä kuva siitä, millaista miestä hän etsii: kädentaitoja pitäisi löytyä.

– On se aika tärkeetä mun mielestä, että mies osaa käsillään tehdä, esimerkiksi remontoida jotain pikkujuttuja, jos menee vaikka kaapinovi rikki tai autoon pitää vaihtaa renkaat. Että jos mies ottaa auton alleen ja sanoo lähtevänsä autoliikkeeseen vaihtamaan renkaat –siinä vaihees ehkä semmonen mieskuva kärsii.

Saarelle kilpakosijaksi saapuva Sari, 28, on kuin ujon Tanjan vastakohta. Rempseä ja ulospäin suuntautunut nainen kuvailee itseään poikatytöksi.

– Fyysisesti viehättävä nainen siinä seisoi minun ja Hannan vieressä. Siinä ei oikein tiennyt, mihin silmänsä kääntää, Antti kommentoi, kun Sari saapuu saarelle sekoittamaan pakkaa.

Kolmikon yö samassa sängyssä menee vähillä unilla.

– Mitä siellä nyt sitten, vähän jotain, toinen naisista nauraa aamulla.

– No siinä oltiin kuitenkin aika lähekkäin. Olihan siinä semmosta tietynlaista kipinää siinä sängyssä sitten, Antti myöntää, mutta kumpikaan ei kerro sen tarkemmin, minkälaisesta sutinasta oli kyse.

Aatami etsii Eevaa Nelonen klo 21.00.

Lue myös:

Miksi Aatami etsii Eevaa -sarjassa ei nähdä häpykarvoja? Tuotanto vastaa

Sensuroitiinko erektiot Aatami etsii Eevaa -ohjelmasta? Tuotanto vastaa

KSML: Aatami etsii Eevaa -Juuson alastomuus oli liikaa hänen työnantajalleen

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00