Tältä Britney näytti toukokuussa 2013. Reipas treeniohjelma on sen jälkeen hoikistanut tähteä. Kuva: Shutterstock
Tältä Britney näytti toukokuussa 2013. Reipas treeniohjelma on sen jälkeen hoikistanut tähteä. Kuva: Shutterstock

Haluatko popparin kropan? Vilkaise Britney Spearsin treeniohjelmaa ja testaa perässä.

Laulaja ja kahden lapsen äiti Britney Spears, 33, on timmissä kunnossa. Tähti paljasti Women's Health Magazinelle tyypillisen treeniviikkonsa. Olisiko tässä toimiva liikuntarytmi itsellekin?

Britney Spearsin treeniviikko

Päivä 1: 45 minuuttia cardiota ja lihaskuntoa

Viikko alkaa salitreenillä, johon kuuluu alkajaisiksi 20 minuutin juoksumattotreeni. Sen jälkeen 25 minuutin lihaskunto-osuus, joka pitää sisällään kyykkyjä, punnerruksia, vatsalihasliikkeitä ja kevyen loppuvenyttelyn. "Pidän nopeista ja intensiivisistä treeneistä", Britney kertoo.

Päivä 2: 60 minuuttia Drenched fitnessiä

Britney on innostunut tunnin mittaiseen HIIT-treeniä sisältävään Drenched fitness -ryhmäliikuntatuntiin. Tunnin aikana tehdään voima- ja kestävyysharjoittelua oman kehon painolla, käsipainoilla ja muun muassa juoksumatolla juosten. "Ryhmässä treenaaminen saa yrittämään kovemmin", hän sanoo.

Päivä 3: 30 minuuttia uintia

Puolen tunnin uintitreeni nostaa sykettä ja on hyvää vastapainoa voimaharjoittelulle.

Päivä 4: 60 minuuttia Drenched fitnessiä

"Kun haluan hikoilla oikein kunnolla, teen Drenched fitnessiä", Britney kertoo.

Päivä 5: 90 minuuttia tanssia

"Käyn läpi esityskoreografioita, jotta ne pysyvät tuoreina mielessäni", tanssijoidensa kanssa kappaleiden tahtiin treenaava laulaja sanoo.

Päivä 6: 60 minuuttia Drenched fitnessiä + 30 minuuttia uintia

Toisinaan Britney tekee kaksi tehotreeniä päivässä: "Uiminen rentouttaa intensiivisen tunnin treenin jälkeen. Oloni on mahtava ja nukun varmasti hyvin!"

Päivä 7: 45 minuuttia cardiota ja lihaskuntoa

Sama treeni kuin ensimmäisenä päivänä. "Ennen treeniä syön esimerkiksi munakasta ja paahtoleipää", Britney kuvailee. 

Katso täältä, miltä huippukuntoinen laulaja näytti Womans Health Magazine -lehden tammikuun numeron kansikuvauksissa.

Lue lisää: 

Britney Spears Ellen Jokikunnakselle: "Olen valmis deittailemaan"

Alusvaatemalliston luonut Britney Spears: "Läheiset auttavat minua jaksamaan"

Sohvikset katsovat televisiota, ja me katsomme heitä. Tänään heitä saa seurata 8 tuntia putkeen!

IS TV-LEHTI: Sohvaperunat on kätevä ohjelma. Se on hauskaa viihdettä. Sohvikset katsovat televisiota, ja me katsomme heitä. Nauramme siis itsellemme.

Sohviksista on myös tullut suomalaisten kavereita. Eiväthän ihmiset enää käy toistensa luona kylässä läheskään niin paljon kuin ennen, joten nämä toimivat hyvänä korvikkeena.

Lisäksi Sohvaperunoita katsomalla voi kelata aika nopeasti viikon tv-puheenaiheet – ja nyt myös koko syksyn puheenaiheet, sillä kauden kaikki jaksot esitetään perjantai-illan ja yön ratoksi putkeen!

Alkujaksossa tunteita nostattaa Vain elämää -sarja, jossa Kaija Koo esittää Sannin kappaleen Että mitähän vittua. Voimakas tulkinta saa kyyneleet useamman sohviksen silmiin.

Kummallisesti kuvioituja sukkiaan esittelevät turkulaiset Osku ja Juhani kuuluvat nyt erityisiin suosikkeihini.

Vihoviimeisessä jaksossa katsellaan Suomen suosituinta ohjelmaa eli Linnan juhlia. Loistavaa: tästä ne parhaat palat voi kerrata pikakelauksella.

Joka kaudella katsoja voi ihastua eri sohvakuntiin. Ukkiskerho on niittänyt mainetta, eikä se petä tälläkään kaudella, mutta itse tykkään rovaniemeläisparista eli Jormasta ja Soilesta iltapalalla tv:n ääressä. Myös helsinkiläisten nuorten Iidan ja Nellin juttuja kuuntelen hymyillen.

Kummallisesti kuvioituja sukkiaan esittelevät turkulaiset Osku ja Juhani kuuluvat nyt erityisiin suosikkeihini. He naureskelevat leppoisasti tv-ohjelmien erikoisille piirteille ja pienille ihmisille – kuitenkaan ketään halveksimatta.

Sohvaperunat, TV2 pe klo 21.00–4.57

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.