Me Naiset
|
Outi Pippuri
"Mä vain seurasin ohjaajaa ja yhtäkkiä olinkin ihan mutkalla." Kuva: Shutterstock
"Mä vain seurasin ohjaajaa ja yhtäkkiä olinkin ihan mutkalla." Kuva: Shutterstock

Tiesitkö, että voit osallistua huippu-urheilijoiden sekä Hollywood-tähtien kuntogurujen vetämiin treeneihin kotonasi?

Oletko joskus haaveillut pääseväsi osallistumaan esimerkiksi Suurin pudottaja -ohjelmasta tutun Jillian Michaelsin vetämälle tunnille? No, nyt pääset!

Netti tursuaa erilaisia kunto-ohjelmia, ruokavalmennuksia ja live-tunteja. Enää ei siis ole tekosyytä jäädä sohvalle röhnöttämään.

Vaihda yllesi mukavat treenivaatteet ja kokeile, löytyisikö näiden kymmenen huipputreenin joukosta sinulle suosikkia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Sleek Technique

Sleek Techinique -treeni on ammattitanssijoiden kehittämä kunto-ohjelma. Balettiliikkeisiin perustuva treenitekniikka muokkaa tehokkaasti lihaksistoa antaen lihaksille voimaa, muotoa ja pituutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Treenit on jaoteltu vaikeusasteen mukaan. Voit myös varata yksityistunnin, jolloin ohjaaja pystyy antamaan palautetta ja korjaamaan liikkeitäsi nettivideoyhteyden avulla.

Hinta: Rajaton katseluoikeus nettitreeneihin ja yksi live-tunti kuukaudessa, 38 euroa.

2. Movement for Modern Life

Helposti seurattava, kuukausimaksullinen Movement for Modern Life jooga-ohjelma tarjoaa harjoituksia myös ahdistuneisuuden, levottomuuden ja univaikeuksien selättämiseen.

Hinta: 17 euroa kuukaudessa. Ohjelmaa voi kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi.

3. The Podium Effect

Entisen olympiaurheilija Louise Hazelin kehittämä 60 päivän mittainen kunto- ja ravinto-ohjelma tarjoaa 30 minuutin mittaisia treenejä, joissa käytetään vastuksena oman vartalon painoa. Haasteen tarkoituksena on saada aikaan näkyviä tuloksia kahdessa kuukaudessa.

Hinta: 50 euroa.

4. Crunch Live

Crunch Live haluaa tehdä kuntoilusta hauskaa. Tarjolla on erilaisia, eri ohjaajien vetämiä tunteja pilateksesta kickboxingiin.

Hinta: Kuukausimaksu noin 7,5 euroa.

5. FitStar Personal Trainer

Ilmainen FitStar Personal Trainer -treenisovellus on valittu App Storen parhaaksi sovellukseksi vuonna 2013. Kuuden minuutin mittainen kuntotesti määrittelee kuntotason ja määrittelee siihen sopivan treeniohjelman.

Hinta: Ilmainen.

6. Barrecore Online

Madonnan personal trainerin Tracy Andersonin oppipojan Niki Reinin kehittämä tehokas Barrecore-treeni pohjautuu tanssiliikkeisiin. 

Hinta: 5 euroa / kerta.

7. Instructor Live

Kaikenikäisille soveltuva Instructor Live tarjoaa 40 live-ohjelmaa kuukaudessa. Kunto-ohjaajien vetämiä tunteja on helppo seurata, ja jos jokin asia jää mietityttämään, voi asiaa kysyä pikaviestinä.

Hinta: kuukausimaksu 7,5 euroa.

8. Pilates-ology

Kalifornialaispariskunnan vetämä pilates-treeni sopii kaikenikäisille.

Hinta: 15 euroa kuukaudessa tai 118 euroa vuodessa. Ohjelmaa voi kokeilla ilmaiseksi kymmenen päivän ajan.

9. Johnson & Johnson 7 Minute Workout

Tutkijoiden kehittämä nopea ja tehokas treenisovellus perustuu täysillä tehtäviin lyhyisiin harjoituksiin. Ilmaisessa palvelussa on tarjolla 13 valmista ohjelmaa, mutta voi suunnitella liikkeitä yhdistelemällä myös omasi.

Hinta: Ilmainen.

10. BeFit

Ilmainen YouTube-treeni tarjoaa lukuisia erilaisia treeniohjelmia. Tarjolla on muun muassa Jillian Michaelsin suosittuja harjoituksia.

 Hinta: Ilmainen

Lue myös:

Vain puoli tuntia aikaa? Näin teet tehokkaan treenin

Näyttelijä Naomi Wattsin treenivinkit

Sisältö jatkuu mainoksen alla