"Mä vain seurasin ohjaajaa ja yhtäkkiä olinkin ihan mutkalla." Kuva: Shutterstock
"Mä vain seurasin ohjaajaa ja yhtäkkiä olinkin ihan mutkalla." Kuva: Shutterstock

Tiesitkö, että voit osallistua huippu-urheilijoiden sekä Hollywood-tähtien kuntogurujen vetämiin treeneihin kotonasi?

Oletko joskus haaveillut pääseväsi osallistumaan esimerkiksi Suurin pudottaja -ohjelmasta tutun Jillian Michaelsin vetämälle tunnille? No, nyt pääset!

Netti tursuaa erilaisia kunto-ohjelmia, ruokavalmennuksia ja live-tunteja. Enää ei siis ole tekosyytä jäädä sohvalle röhnöttämään.

Vaihda yllesi mukavat treenivaatteet ja kokeile, löytyisikö näiden kymmenen huipputreenin joukosta sinulle suosikkia.

1. Sleek Technique

Sleek Techinique -treeni on ammattitanssijoiden kehittämä kunto-ohjelma. Balettiliikkeisiin perustuva treenitekniikka muokkaa tehokkaasti lihaksistoa antaen lihaksille voimaa, muotoa ja pituutta.

Treenit on jaoteltu vaikeusasteen mukaan. Voit myös varata yksityistunnin, jolloin ohjaaja pystyy antamaan palautetta ja korjaamaan liikkeitäsi nettivideoyhteyden avulla.

Hinta: Rajaton katseluoikeus nettitreeneihin ja yksi live-tunti kuukaudessa, 38 euroa.

2. Movement for Modern Life

Helposti seurattava, kuukausimaksullinen Movement for Modern Life jooga-ohjelma tarjoaa harjoituksia myös ahdistuneisuuden, levottomuuden ja univaikeuksien selättämiseen.

Hinta: 17 euroa kuukaudessa. Ohjelmaa voi kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi.

3. The Podium Effect

Entisen olympiaurheilija Louise Hazelin kehittämä 60 päivän mittainen kunto- ja ravinto-ohjelma tarjoaa 30 minuutin mittaisia treenejä, joissa käytetään vastuksena oman vartalon painoa. Haasteen tarkoituksena on saada aikaan näkyviä tuloksia kahdessa kuukaudessa.

Hinta: 50 euroa.

4. Crunch Live

Crunch Live haluaa tehdä kuntoilusta hauskaa. Tarjolla on erilaisia, eri ohjaajien vetämiä tunteja pilateksesta kickboxingiin.

Hinta: Kuukausimaksu noin 7,5 euroa.

5. FitStar Personal Trainer

Ilmainen FitStar Personal Trainer -treenisovellus on valittu App Storen parhaaksi sovellukseksi vuonna 2013. Kuuden minuutin mittainen kuntotesti määrittelee kuntotason ja määrittelee siihen sopivan treeniohjelman.

Hinta: Ilmainen.

6. Barrecore Online

Madonnan personal trainerin Tracy Andersonin oppipojan Niki Reinin kehittämä tehokas Barrecore-treeni pohjautuu tanssiliikkeisiin. 

Hinta: 5 euroa / kerta.

7. Instructor Live

Kaikenikäisille soveltuva Instructor Live tarjoaa 40 live-ohjelmaa kuukaudessa. Kunto-ohjaajien vetämiä tunteja on helppo seurata, ja jos jokin asia jää mietityttämään, voi asiaa kysyä pikaviestinä.

Hinta: kuukausimaksu 7,5 euroa.

8. Pilates-ology

Kalifornialaispariskunnan vetämä pilates-treeni sopii kaikenikäisille.

Hinta: 15 euroa kuukaudessa tai 118 euroa vuodessa. Ohjelmaa voi kokeilla ilmaiseksi kymmenen päivän ajan.

9. Johnson & Johnson 7 Minute Workout

Tutkijoiden kehittämä nopea ja tehokas treenisovellus perustuu täysillä tehtäviin lyhyisiin harjoituksiin. Ilmaisessa palvelussa on tarjolla 13 valmista ohjelmaa, mutta voi suunnitella liikkeitä yhdistelemällä myös omasi.

Hinta: Ilmainen.

10. BeFit

Ilmainen YouTube-treeni tarjoaa lukuisia erilaisia treeniohjelmia. Tarjolla on muun muassa Jillian Michaelsin suosittuja harjoituksia.

 Hinta: Ilmainen

Lue myös:

Vain puoli tuntia aikaa? Näin teet tehokkaan treenin

Näyttelijä Naomi Wattsin treenivinkit

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Tilaajille
Kuolema on läsnä ambulanssin ensihoitajan Mika Länsisolan jokaisessa työvuorossa. Kuva: Satu Kemppainen
Kuolema on läsnä ambulanssin ensihoitajan Mika Länsisolan jokaisessa työvuorossa. Kuva: Satu Kemppainen

Yli miljoona suomalaista tekee henkisesti raskasta työtä, jossa on vaara kyynistyä. Ensihoitaja Mika Länsisola kertoo, miten työ on muuttanut häntä.

Kutsumusammatti. Palkitseva ja mielenkiintoinen työ, jolla on merkitystä. Samalla kuitenkin duuni, jossa joutuu päivittäin kasvotusten esimerkiksi kurjuuden, sairauden, päihteiden ja syrjäytymisen kanssa.

Joka neljännellä suomalaisella on henkisesti raskas työ, kertoo Työterveyslaitoksen...