Töppäsitkö? Vaikka näin. Kuva: Shutterstock
Töppäsitkö? Vaikka näin. Kuva: Shutterstock

Tästä valmiit repliikit elämän seikkailuihin!

Jos hypoteettisesti ajatellaan, että joutuisit allaoleviin vaikeuksiin, joihin et tietenkään joudu, niin ohessa Tauskin innoittamia mallivastauksia.

Tilanne, jossa nukahdat juhannuskokolle ja sinut kannetaan nukkumaan.

"En ollut ottanut kuin kaksi lasia kaivovettä. Kaivo oli varmaankin saastunut ja vedessä oli basilleja, jotka kokon toksisten höyryjen kanssa aiheuttivat selittämätöntä väsymystä."

Tilanne, jossa olet juonut pullon viskiä ja sekoillut.

"Olen jo aikoja sitten päättänyt, että en juo väkeviä. Siitä seuraa loogisesti, että en siis ole juonut viskiä. En ainakaan muista, että olisin juonut. Ja vaikka muistaisinkin, en myönnä."

Tilanne, jossa olet mennyt kihloihin ollessasi vielä naimisissa toisen kanssa.

"Nyt tuli vain vastaan elämäni rakkaus, ihanin koskaan, joka yksinkertaisesti vei jalat alta."

Tilanne, jossa palaat aviopuolisosi luo mentyäsi toisen kanssa kihloihin.

"Ymmärsin, että minulla on maailman ihanin aviopuoliso, jonka kanssa aion olla naimisissa elämäni loppuun saakka."

Tilanne, jossa olet ollut tukka täynnä koko viikon lomamatkan.

"Näissä islaminuskoisissa maissa, kuten Turkissa, kuuluu tapoihin, että aina uima-altaalle mennessä otetaan kalja, sieltä lähtiessä otetaan kalja ja matkalla vielä pari napanderia. Se ikään kuin kuuluu kulttuuriin. Maassa maan tavalla."

Tilanne, jossa sinut on poistettu jostakin paikasta arvellun humalatilan takia.

"Olin ainoastaan väsynyt johtuen pilaantuneesta kaivovedestä. Sairasta ihmistä ei saa näin höykyttää. Personal trainerini Juki sekä Super-Marjo ovat jo soittaneet kaikkiin lehtiin ja vaatineet minulle palstatilaa."

Tilanne, jossa nämä kaikki asiat toistuvat taas n:nnen kerran.

"Kaikki keikat olen sovitusti hoitanut. Paitsi sen kerran, kun selkääni iski hirveä issias, kaaduin ensin mikkitelineeseen, sitten mikseripöytään ja sen jälkeen hermostollisista syistä nyrkkini osui portsarin leukaan."

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio