Kesäkuvissa kaikki on paremmin. Kuvat: Toimituksen kuva-albumit
Kesäkuvissa kaikki on paremmin. Kuvat: Toimituksen kuva-albumit

LOMALOMALOMA! Some täyttyy tällä hetkellä kesäloman autuutta hehkuvista kuvista. Me Naisten toimitus listasi kuvatuimmat kesähetket.

Kesäloma on pitkälti samanlainen kaikilla, jos Facebookin ja Instagramin kuvavirtaa on uskominen. Sinun juuri pedikyyristä saapuneet varpaasi kesänurmella tai skumppalasi aamupalapöydässä eivät ole yhtään niin eksoottiset, kuin kuvittelet.

1. Varpaat. Suloiset pikku nakkisi hiekalla, laiturinnokassa, nurmikolla, missä vain. Paljaat varpaat ovat kesällä uskomattoman kuuma juttu. Kun koko vuoden ummehtuneet kintut pääsevät vihdoin kesälaitumille, niin onhan se kuvan arvoinen juttu.

2. Marjat. Nyt niitä saa, nimittäin Facebookinsa täyteen mansikoita. Ja vadelmia ja kirsikoita. Tuoreet marjat kielivät terveellisestä kesäruokavaliostasi: kesällä on niin ihanaa, kun makeannälkään riittää viisi litraa mansikoita. (Ja vähän jädeä ja suklaata.)

3. Kuohuva. Kun lasin skumppaa voi juoda lomalla missä ja milloin vain. Aamupalalla, brunssilla, iltapäiväkahvin sijaan. Näyttäähän kupliva myös tosi nätiltä, kun aurinko paistaa ja viereen on vahingossa aseteltu täydellisyyttä hipova pavlova ja luonnonkukkakimppu.

4. Eksoottinen maisema. Olen lomalla, olen paahtumassa pavun väriseksi ja maistelemassa maailman tuulia. Kotoisa Rodoskin voi näyttää niin erityiseltä, niin monesta kulmasta, ainakin oikean filterin läpi.

5. Grillaaminen. Vau, grilliruokaa kadehtii ihan jokainen Facebook-kaverisi. Makkarat ja maissit kun ovat sen verran harvinaista herkkua. Sienistä ja kesäkurpitsoista puhumattakaan.

6. Asetelmat. Huolettomasti kahvilan pöydälle asetellut hellehattu ja aurinkolasit. Vierellä ehkäpä klassikkoluettavaa ja viilentävä jäälatte. Vihdoinkin aikaa olla oman itsensä rouva!

7. Pala taivasta. Joillekuille se aurinko paistaa vaan vähän kirkkaammin, ehkäpä jopa tunnelmallisesti koivunlehvien lävitse. Tuskin kellään muulla on aikaa katsella taivaisiin kuin vapaaherrattarella.

8. Ulkokukat. Hyvinvoivat ulkokukat ovat lomalaisen statussymboli. Sinun orvokkisi, petuniasi ja pelargoniasi ovat taatusti kukkeampia kuin töissä käyvän naapurisi.

9. Maalaismaisema. Lehmiä ei kaupunkilaisflikka näe muulloin kuin matkatessaan lomalaitumille. Kuka kaipaa turistipaatilta napattuja tärähtäneitä delfiinikuvia, kun voi ihastella Mansikkia ja Mustikkia Suolijoella?

10. Minä, lomalainen. Vapauden huumasta nauttiva kesäesa. Ikuisettu mahdollisimman kesäisessä maisemassa, rennolta ja eläväiseltä näyttäen.

Lue lisää:

Kesän hitti: Poliittinen selfie – kerää koko sarja!

Mira Luodin Urho-lapsella on synnynnäinen sydänvika, jonka vuoksi pojan sydän pysähtyi vauvana kolmesti.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Mira Luodin päivää. Mira kertoo jaksossa uusperheestään, johon kuuluu viisi lasta. Nelonen on julkaissut klipin jaksosta jo ennakkoon.

Miran aviomiehen Mika Haapasalon tyttäret Jenni ja Susanna ovat jo teini-ikäisiä, ja lisäksi Miralla on kaksi lasta, Eirik ja Trine, edellisestä suhteestaan.

Urho on minun ja Mikan yhteinen 3-vuotias lapsi, jolla on synnynnäinen sydänvika, Mira kertoo perheensä kuopuksesta.

Mira on kertonut aikaisemmin, että Urho oli vain muutama kuukauden ikäinen, kun rakennevika sydämessä todettiin. Sairaalassa pojan sydän pysähtyi kolmesti, Mira kertoo myös Vain elämää -ohjelmassa.

– Pisin niistä on ollut sellainen, etten enää muutamaan tuntiin tiennyt, onko minulla lasta vai ei, Mira kertoo jakson insertissä.

”Kävin jo ne tunteet läpi, että olen menettänyt lapseni.”

Pöydän ääressä Mira kertoo muille artisteille, että kokemus muutti hänen ajattelutapaansa.

– Urholla oli sydän pysähtyneenä ja mä kävin jo ne tunteet läpi, että olen menettänyt lapseni.

– Hurjia aikoja, mutta onneksi se päättyi hyvin, Aki Tykki toteaa.

Vain elämää Nelosella torstaisin ja perjantaisin klo 20.00. Me Naiset kuuluu Nelosen kanssa samaan Sanoma-konserniin.

Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters
Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters

Twitter-yleisön mielestä David Beckham oli kuninkaallisten häiden paras osa. 

Koko viikonlopun ajan kansainvälistä mediatilaa on hallinnut yksi ihminen, näyttelijä Meghan Markle, eli nykyinen Sussexin herttuatar Meghan.

Toki Meghanin aviomies prinssi Harry on myös näkynyt kuvissa morsiamensa rinnalla, ja hippusen palstatilaa ovat saaneet esimerkiksi innostuneet sulhaspojat, kirkkaankeltaisissa juhlinut Amal Clooney ja lenkkareita mekon kanssa käyttänyt Serena Williams.

Yksi tyyli-ikoni on kuitenkin jäänyt liian vähälle huomiolle: jalkapallolegenda, tyyli-ikoni ja lukemattomien ihmisten julkkisihastus numero yksi, David Beckham

Jos Twitteriä on uskominen, tummanharmaassa puvussa ja kaksirivisessä vaaleanharmaassa liivissä esiintynyt Beckham oli yksi häiden tärkeimmistä vieraista. 

Eivätkä nämä ole edes hänen häänsä!

Beckham, aina niin ärsyttävän hyvännäköisenä. 

Poskisuukko Beckhamille sai Sir Elton Johnin lipomaan huuliaan.

Mitä Beckhamin tyyliin tulee, siitä tiedetään Voguen mukaan seuraavaa:

Kapealinjainen puku oli Dior Hommelta, ja sen on suunnitellut Kim Jones, joka juuri nimitettiin merkin johtoon alkuvuodesta. Mukava avaus herra Jonesin pääsuunnittelijauralle siis. Pukuun Beckham yhdisti kultaisen taskukellon ja aurinkolasit.

Lisäksi Beckhamilla on tietysti eräänlaisia pysyviä asusteita. Esquire arvelee artikkelissaan, että David Beckham saattaa olla ainoa kuninkaallisten häiden vieras, jolla on tatuointeja kaulassa. 

Beckham paranee vanhetessaan

Kuluneen sanonnan mukaan nainen on kuin viini, eli paranee vanhetessaan (joskaan Alkon asiantuntijan mukaan sanonta ei koske kaikkia viinejä). 43-vuotias Beckham on elävä todiste siitä, että vähintäänkin osa miehistäkin paranee iän myötä. 

Pyörivätkö kellon viisarit David Beckhamin kohdalla eri suuntaan?
Toivoa on!

Siltä varalta, että joku ei vieläkään ole vakuuttunut Beckhamin nousujohteisesta tyylikkyydestä:

David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.
David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.

David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.
David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.

David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.
David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.