Kesäkuvissa kaikki on paremmin. Kuvat: Toimituksen kuva-albumit
Kesäkuvissa kaikki on paremmin. Kuvat: Toimituksen kuva-albumit

LOMALOMALOMA! Some täyttyy tällä hetkellä kesäloman autuutta hehkuvista kuvista. Me Naisten toimitus listasi kuvatuimmat kesähetket.

Kesäloma on pitkälti samanlainen kaikilla, jos Facebookin ja Instagramin kuvavirtaa on uskominen. Sinun juuri pedikyyristä saapuneet varpaasi kesänurmella tai skumppalasi aamupalapöydässä eivät ole yhtään niin eksoottiset, kuin kuvittelet.

1. Varpaat. Suloiset pikku nakkisi hiekalla, laiturinnokassa, nurmikolla, missä vain. Paljaat varpaat ovat kesällä uskomattoman kuuma juttu. Kun koko vuoden ummehtuneet kintut pääsevät vihdoin kesälaitumille, niin onhan se kuvan arvoinen juttu.

2. Marjat. Nyt niitä saa, nimittäin Facebookinsa täyteen mansikoita. Ja vadelmia ja kirsikoita. Tuoreet marjat kielivät terveellisestä kesäruokavaliostasi: kesällä on niin ihanaa, kun makeannälkään riittää viisi litraa mansikoita. (Ja vähän jädeä ja suklaata.)

3. Kuohuva. Kun lasin skumppaa voi juoda lomalla missä ja milloin vain. Aamupalalla, brunssilla, iltapäiväkahvin sijaan. Näyttäähän kupliva myös tosi nätiltä, kun aurinko paistaa ja viereen on vahingossa aseteltu täydellisyyttä hipova pavlova ja luonnonkukkakimppu.

4. Eksoottinen maisema. Olen lomalla, olen paahtumassa pavun väriseksi ja maistelemassa maailman tuulia. Kotoisa Rodoskin voi näyttää niin erityiseltä, niin monesta kulmasta, ainakin oikean filterin läpi.

5. Grillaaminen. Vau, grilliruokaa kadehtii ihan jokainen Facebook-kaverisi. Makkarat ja maissit kun ovat sen verran harvinaista herkkua. Sienistä ja kesäkurpitsoista puhumattakaan.

6. Asetelmat. Huolettomasti kahvilan pöydälle asetellut hellehattu ja aurinkolasit. Vierellä ehkäpä klassikkoluettavaa ja viilentävä jäälatte. Vihdoinkin aikaa olla oman itsensä rouva!

7. Pala taivasta. Joillekuille se aurinko paistaa vaan vähän kirkkaammin, ehkäpä jopa tunnelmallisesti koivunlehvien lävitse. Tuskin kellään muulla on aikaa katsella taivaisiin kuin vapaaherrattarella.

8. Ulkokukat. Hyvinvoivat ulkokukat ovat lomalaisen statussymboli. Sinun orvokkisi, petuniasi ja pelargoniasi ovat taatusti kukkeampia kuin töissä käyvän naapurisi.

9. Maalaismaisema. Lehmiä ei kaupunkilaisflikka näe muulloin kuin matkatessaan lomalaitumille. Kuka kaipaa turistipaatilta napattuja tärähtäneitä delfiinikuvia, kun voi ihastella Mansikkia ja Mustikkia Suolijoella?

10. Minä, lomalainen. Vapauden huumasta nauttiva kesäesa. Ikuisettu mahdollisimman kesäisessä maisemassa, rennolta ja eläväiseltä näyttäen.

Lue lisää:

Kesän hitti: Poliittinen selfie – kerää koko sarja!