Tilaamalla Me Naisten uutiskirjeen saat kätevästi päivän kiinnostavimmat jutut ja voit voittaa ostosmatkan Pietariin!

Tilaa Me Naisten uutiskirje ja löydät aina päivän kiinnostavimmat jutut. Samalla osalistut Pietarin-ostosmatkan arvontaan!

Tilaa uutiskirje TÄSTÄ.

Menaiset.fi tarjoaa sinulle joka päivä uusia lukuelämyksiä: päivän ykköspuheenaiheet, kiinnostavimmat ihmiset ja ilmiöt sekä koskettavimmat tarinat. Verkkosivuiltamme löydät kätevästi apua arkeen ja juhlaan. Saat parhaat muoti- ja kauneusvinkit, helpot ja nopeat herkkureseptit sekä inspiroivia idoita mielen ja kehon hyvinvointiin.

Tilaamalla uutiskirjeen osallistut myös 800 euron arvoisen Matkapoikien Pietarin-matkalahjakortin arvontaan. Matkalahjakortti oikeuttaa omatoimiseen ostosmatkaan kahdelle Pietariin St Peter Linella ja sisältää hotelliyön Pietarissa. Matkalahjakortti on voimassa 6 kuukautta. Matkalahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnassa 2.7.2014 matkalahjakortin voitti Anne Hämeenlinnasta.

Onnittelut voittajalle!

Pietarin uudet muodot


Nykydesign kohtaa entisaikojen loiston tsaarinajan palatseissa, joihin nuoret yrittäjät ovat tuoneet putiikkeja, konsertteja ja muotinäytöksiä.

Lue lisää Pietarin trendeistä TÄÄLTÄ.

Perinteet freesaantuvat ihanasti joka vuosi.

 1. Nyt kaikki ”alastomat neidot” niityllä, huomio, haiseeko näissä taikajutuissa teidänkin mielestä hiukan patriarkka.
 2. Tonni vetoa, että taioissa pitää olla alasti siksi, että joku vanha rasvainen kyylä on voinut juhannusyönä väijyä alastomia naisia.
 3. Ei se lähteellä pyllistelykään tästä näkökulmasta miltään muulta vaikuta.
 4. Sitä paitsi miksi kaikki taiat keskittyvät siihen, että ”neidot” haluavat nähdä tulevan ”sulhonsa”, ihan kuin joku kämäinen jätkä olisi ainoa asia, mikä meitä kiinnostaa.
 5. Ja se loputon kukkien kerääminen. Miehet, rehut ja lapselliset taiat, nehän meillä on aina mielessä.
 6. Tiedoksi myös, kaikki väinämöiset, jos näen sun lätyn unessa häiriköimässä, siitä ei hyvää seuraa.
 7. Vaatteet päälle ja asiahommiin. Ja tällä ei tarkoiteta tiskausta.

Viikonloppuna telkkarista ei ole pakko tuijottaa vain jalkapalloa.

 1. Friends with Benefits – Vain seksiä (2011) Kaverukset Mila Kunis ja Justin Timberlake pohdiskelevat, voiko kavereiden kesken ryhtyä petipuuhiin ilman rakkautta. Varsin samaistuttava tilanne, joten elokuva sopii tällaisen erityisen kaverin kanssa katseltavaksi. Ja onhan leffassa myös seksiä.
 2. Titanic (1992) Ikoninen romanttinen draama ei juuri saatesanoja kaipaa. Hyvä puoli leffassa on se, että useamman katselukerran jälkeen tarinan osaa jo ulkoa. Filmin pyöriessä voi siis keskittyä kaikkeen muuhun.
   
 3. Love and Other Drugs (2010) Samaa kategoriaa Kuniksen ja Timberlaken leffan kanssa, mutta Anne Hathaway ja Jake Gyllenhaal tarjoilevat sen syvällisemmällä tarinalla. 
 4. Pretty Woman (1990) Kaveriseksileffojen äiti. Julia Robertsin ja Richard Geren kemia luo kontaktitilanteita myös kotisohvalla. Lähellä tosin oli, että elokuvan loppu ei olisi ollutkaan niin onnellinen.
 5. Dirty Dancing (1987) Suomenkielinen nimi Kuuma tanssi kertoo kaiken. Saattaa aiheuttaa kuumaa tanssia myös televisiota katsovien välille – esimerkiksi vaakamambaa.
 6. P.S. Rakastan sinua (2007) Tarina saattaa aiheuttaa kyyneliä, mutta onneksi vieruskaverilta on tarjolla lohtua. Paras katsottavaksi jonkun kainalosta.
 7. The Notebook (2004) Tällä kertaa tarjolla ei ole surun kyyneliä. Elokuvan jälkeen pääosia näytelleet Rachel McAdams ja Ryan Gosling aloittivat oman rakkaustarinansa. Tähänkin voisi samaistua.