Piialle enkeleiden opastus on intuition kaltaista voimaa. ”Oman enkelin ääni on niin läheinen, ettei se kuulu kenenkään toisen äänenä sinun päässäsi. Se on kuin oma ajatus. Jossain vaiheessa sitä vaan tajuaa, että tuo ajatus oli niin hyvä, että se ei ihan itsestä kuitenkaan tullut.”
Piialle enkeleiden opastus on intuition kaltaista voimaa. ”Oman enkelin ääni on niin läheinen, ettei se kuulu kenenkään toisen äänenä sinun päässäsi. Se on kuin oma ajatus. Jossain vaiheessa sitä vaan tajuaa, että tuo ajatus oli niin hyvä, että se ei ihan itsestä kuitenkaan tullut.”

Tunti tuntui lyhyeltä, mutta näkyikö enkeleitä?

Alavudella sijaitseva Valkoisen liekin voima -yritys tarjoaa erilaisia energiahoitoja. Voimakkain niistä enkelihoito, josta kirjoitetaan yrityksen nettisivuilla näin:

”Jokainen ihminen kantaa mukanaan pelkoja, vanhoja negatiivisia muistoja, tunteita ja ajatusmalleja sekä surua ja tuskaa, jopa entisistä elämistä lähtien. Nämä taakat vaikuttavat kielteisellä tavalla ihmisen tämän hetkiseen elämään, esimerkiksi heikkona itsetuntona, pelkoina ja fyysisinä kipuina ja vaivoina. Tämä puhdistava, rauhoittava ja lempeä enkelihoito nostaa hellästi negatiiviset tunteet ja muistot pintaan, poistaen ne, ja täyttäen hoidettavan ihanalla parantavalla energialla, rauhalla, rakkaudella, itseluottamuksella ja rohkeudella.”

Hoito kuulemma toimii, vaikkei uskoisikaan enkeleihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tällaista se on

Ennen hoitoa minun on jätettävä kaikki elektronisen esineeni viereiseen huoneeseen. Enkelihoitaja Piia Anttila tarjoaa minulla ison lasin vettä ja kehottaa juomaan sen kokonaan. Hän selittää minulle hoidon kulun lyhyesti ja mainitsee, että hoidon loputtua kannattaa jäädä makaamaan pöydälle vielä hetkeksi, koska siinä vaiheessa saattaa olla kovassa ”enkelihumalassa”.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Homma starttaa niin, että käyn makuulle hoitopöydälle. Piia peittelee minut valkoisella huovalla ”hyvään pesään” ja laittaa silmieni päälle valkoisen liinan. Minun ei pitäisi nähdä sen alta mitään, mutta kurkkailen välillä liinan lomasta Piian puuhastelua.

Piia alkaa avata auraani ja maadoittaa minut. Toisin sanoen hän heiluttelee käsiään vartaloni päällä ja pitää jonkin aikaa niitä lempeäsi hartioillani.

Vähitellen alan rentoutua. Tunnen pientä tylsistymistä.

Piia kehottaa minua ”siirtymään rauhan tilaan”, eli johonkin itselleni turvalliseen mielikuvamaailmaan. En osaa siirry minnekään, mutta rentoutumiseni kuitenkin syvenee. Yhtäkkiä vatsani alkaa kurista. Hätkähdän, mutta tajuan, että se on vain nälkää.

Piia sanoo kanavoivansa minuun tunnin ajan enkeleiden energiaa. Minä olen sen ajan niin syvässä rentoutumisen tilassa, etten enää tiedä olenko hereillä vai unessa.

Yllättävän nopeasti hoito on ohi, ja Piia kehottaa minua ”siirtymään takaisin tähän aikaan ja paikkaan”. Näinkö lyhyt yksi tunti on? Jään vielä pöydälle makaamaan hetkeksi – selviämään ”enkelihumalastani”.

Omassa hoidossani en tuntenut yhteyttä enkeliini. En kuullut hänen puhuvan tai nähnyt hänen kasvojaan. En alkanut spontaanisti itkeä. Olo on kuitenkin raukea.

Kun nousen ylös pöydältä, tiedustelen Piialta, miten hoito hänen mielestään meni. Hän kertoo puhuneensa minun enkelini kanssa, joka on nimeltään Elencia. Minun kannattaa kuulemma ottaa häneen yhteyttä ja kommunikoida hänen kanssaan jatkossa. Piia myös kertoo, että kyyneleet kohosivat hänen silmiinsä hoidon aika. Ilmeisesti minun sielustani lähti siis jotain pahaa pois sen aikana.

Harmi, etten itse tuntenut yhtään mitään.

Enkelihoito kestää kokonaisuudessaan 1,5 tuntia ja maksaa 88 euroa.

Lue myös:

Pariskunta hoitaa sairauksia yksisarvishoidoilla – uskaltautuisitko kokeilemaan?

Ufo-uskovaiset Eija ja Kalevi: "Kosminen virtaus yhdisti meidät"

Sisältö jatkuu mainoksen alla