"Minä olen liian kiltti, en osaa sanoa ei." Näinhän monet sanovat. Kärsitkö sinäkin kiltin tytön syndroomasta? Selvitä totuus tällä testillä.

Voi, voi, meitä naispoloisia, kun me tuppaamme olemaan aina liian kilttejä emmekä osaa sanoa millekään ei. Tälle vakavalle taudille on kehitetty oikein oma kiltin tytön syndroomakin. Olemmeko todella niin kilttejä kuin luulemme olevamme?

1. Mikä seuraavista kuvaa sinua parhaiten?

a) Minähän olen sellainen ihminen, että ajattelen aina ensin muita ja sitten vasta itseäni. Nytkin kun tässä puhun itsestäni, ajattelen muita.
b) Olen kynnysmatto.
c) Ei paljon kiinnosta, mitä muut ajattelevat.

2. Onko sinun vaikeaa sanoa ei?

a) Aivan mahdottoman vaikea! Teen töissä kaikkien muiden työt, hoidan naapureidenkin alzheimer-vanhemmat ja leivon serkun lapsen koulun myyjäisiin, jos vain älyävät pyytää.
b) Olen marttyyri, joten sanon kyllä, vaikken yhtään haluaisi. Oletan, että minulta odotetaan kyllä-vastausta.
c) Ei.

3. Tuntuuko sinusta, että muut käyttävät sinua hyväkseen.

a) Kyllä! Katsokaa nyt minua. Olen niin kiltti, että äskenkin nostin työkaverin kynän, kun se tippui lattialle jalkojeni juureen. Olisiko kukaan muu tehnyt niin, ei olisi.
b) Juu, mutta se on roolini elämässä. Joihinkin ne jalatkin on pyyhittävä.
c) Ei.

4. Mikä on heikoin luonteenpiirteesi?

a) No se kun olen liian kiltti, empaattinen, herkkä, avulias, kuunteleva ja hyvä.
b) Toisinaan olen tyytymätön osaani ja haluaisin olla olohuoneen matto.
c) En ymmärrä kysymystä.

5. Miten kiltin tytön syndroomasta voisi parantua?

a) Yhteiskunnan pitäisi enemmän huomioida ja arvostaa meitä kilttejä, ja antaa kuukausittainen raha-avustus sekä mitali.
b) Piip. Piip piip piip. Tämä on avutonta piipitystä.
c) Ottamalla vittumaisuuspillerin.

TULOKSET

Eniten a-vastauksia: Olet oman napasi ympärillä pyörivä itsekeskeinen mulkvisti.

Eniten b-vastauksia: Et ole kiltti, olet kynnysmatto. Ne ovat eri asioita.

Eniten c-vastauksia: Tarkista jalkovälisi, siellä roikkuu luultavasti miehen sukuelimet.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Ensi kesän morsiamet, varautukaa uudenlaisiin huomenlahjoihin. 

Sensuellit boudoir-henkiset kuvat morsiamesta ovat olleet trendikäs huomenlahja muutaman vuoden ajan, ja voimaannuttavat alaston- sekä alusvaatekuvaukset ovat muutenkin kasvattaneet suosiotaan.

Nyt sensuellien kuvien ottaminen näyttää saapuneen myös miesten keskuuteen, ainakin Yhdysvalloissa. Trendin nimi on dudeoir. Idea on tismalleen sama kuin perinteisissä boudoir-kuvissa, mutta naisten boudoir-kuvia mukailevat asennot ja asetelmat tuovat dudeoiriin ylimääräisen ripauksen huumoria. 

Kurpitsakuvat leviävät netissä

Arizonassa on julkaistu jo toinen dudeoir-kalenteri, jossa parrakkaat ja vatsakkaat miehet poseeraavat metsämaisemissa vain boksereihin ja flanellipaitoihin pukeutuneina. Valokuvaaja Masika May on kuvannut useammankin yhdysvaltalaisen aviomiehen dudeoir-hengessä lahjaksi heidän vaimoilleen. 

Tennesseessä valokuvaaja Gayla Thompson suostutteli hiljattain aviomiehensä poseeraamaan vähissä vaatteissa Halloweenin kunniaksi. #kurpitsapylly-hashtagilla varustetuista kuvista tuli nopeasti huippusuosittuja sosiaalisessa mediassa.

– Nämä olivat minun ideoitani, mutta kun aloimme kuvata, mieheni otti ohjat omiin käsiinsä, eikä ohjeistusta tarvittu. Hän on tosi hyvä malli, Thompson kertoo Huffington Postissa.

Ehkäpä jo ensi kesän morsiamet saavat huomenlahjaksi eroottisia kuvia.