Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Tylsä päivä? Ei se mitään. Pane nimesi uuteen uskoon viidellä eri nimikoneella ja aloita viikonloppu aivan jonain muuna.

1. Perisuomalainen taiteilijanimi

Suomalaisuus kunniaan! Finngenerator-nimikone ei ole tarkoitettu suomalaisille, mutta silti sitä on pakko kokeilla. Kukapa ei haluaisi perisuomalaista taiteilijanimeä. Koneella esimerkiksi Maija Meikäläisestä tulee Suvi Koski. 

Kokeile: Finngenerator

2. Jättekiva suomenruotsalainen

Helsingin Sanomat julkaisi ruotsalaisuuden päivänä nimikoneen, jolla saa tuunattua nimestään suomanruotsalaisen jättekivan version. Sillä Maija Meikäläisestä tulee Matilda "Maybe" Mellin. Nimikone kertoo vielä kotipaikankin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeile: HS:n nimikone

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Milloin taas muodissa?

Helsingin Sanomilta löytyy myös toinen nimikone. Se kertoo, milloin nimesi tulee taas muotiin. Maija-nimen kone povaa nousevan suosioon vuosina 2040–2059. Se osaa myös kertoa, milloin nimesi oli suosituin ja kuinka monta saman nimistä Suomesta löytyy.

Kokeile: HS:n nimikone

4. Vauvalle nimi

Vauva-lehden nimikone auttaa nimivalinnassa. Pitkä vai lyhyt? Kansainvälinen vai suomalainen? Tytölle vai pojalle? Konetta saa rukattua kirjaimentarkasti, wow.

Kokeile: Vauvan nimikone

5. Ankkamainen arvonimi

Jotain leikkimielisillekin! Aku Ankan sudenpentugenraalin arvonimigeneraattori saa aikaan Maijasta Maanisen Anarkistisen ja Ikuisesti Juurettoman Avunetsijän.

Kokeile: Aku Ankan arvonimigeneraattori

Väestörekisterin Nimipalvelusta näet, kuinka monta saman nimistä maastamme löytyy. Nimipalvelun löydät täältä.

Lue myös:

Osaatko lausua luksusmuotimerkkien nimet oikein?

Sisältö jatkuu mainoksen alla