”Ja ensimmäisestä luukusta paljastuu...” Kuva: Shutterstock
”Ja ensimmäisestä luukusta paljastuu...” Kuva: Shutterstock

24 minipulloa vai tuhmia tekstiviestejä – millainen on sinun tämän vuoden joulukalenterisi?

Kaikkihan me olemme nykyään vain jättikokoisia henkisiä lapsia, jotka halajavat itselleen joulukalenteria aivan yhtä suurella innolla kuin ne oikeat viisivuotiaatkin.

Markkinamies on tämän tietysti jo hoksannut ajat sitten, ja siksi meille on tarjolla esimerkiksi tällaisia aivan mahtavia mutta sikakalliita viskikalentereita tai vastustamattomia kynsilakkakalentereita.

Mutta ei hätää, aikuisten adventtikalenterin voi tehdä myös itse. Googlaamalla advent calendar for adults löydät hienoja ideoita.

Olutjoulukalenteri. Lavassa on jo valmiiksi 24 tölkkiä, joten riittää, että koristelet laatikon jouluisesti. Viitseliäs rakentaa tölkeille söpön kalenterin pahvirullista.

Karvalakkimalli viskikalenterista. Seilaa Tallinnaan, osta 24 minipulloa erilaisia alkoholeja ja täytä niillä taskukalenteri. Olisiko ensimmäisessä luukussa Vana Tallinn?

Kosmetiikkakalenteri. Nykyään on niin paljon matkakokoisia kosmetiikkaputeleita, että niistä on helppo kasata 24 yllätystä.

Kosmetiikkakalenteri nextillä levelillä. Hei sinä miljonääri, mene Stockan kosmetiikkaosastolle tai vastaavalle ja pyydä myyjiä täyttämään joulukalenteripohja Chanelin, Lancômen, Estée Lauderin ja muiden luksusmerkkien luukkuihin mahtuvilla tuotteilla.

Viinikalenteri. Osta 24 pulloa viiniä. Liimaa etikettien paikalle numerot. Kuinka yksinkertaista ja silti – eleganttia.

Tekstiviestijoulukalenteri. Lähetä joka joulukuun aamu sille rakkaimmalle kultamussukalle kiltti tai tuhma tekstari.

Lue myös:

Ällistytä kaverit Star Wars -lumihiutaleilla. Tässä ohje!

Tuhlaatko sinä enemmän? Tämän verran suomalaiset käyttävät joululahjoihin

Näin askartelet kuusen post-it-lapuista

Joulupukki joutui laihdutuskuurille – näin paljon kiloja putosi 10 vuodessa