Nimeksi Elizabeth ja laukku valmiiksi! Kuva: Shutterstock
Nimeksi Elizabeth ja laukku valmiiksi! Kuva: Shutterstock

Jos nimesi on Elizabeth Gallagher ja sinulla on Kanadan passi, voit olla lähempänä maailmanympärysmatkaa kuin uskotkaan.

Joskus käy niin ikävästi, että tulee ero ennen maksettua matkaa. Näin kävi myös kanadalaiselle Jordan Axanille, joka osti itselleen ja tyttöystävälleen jouluksi lentoliput maailmanympärysmatkalle.

Vaikka suhde loppui, Jordan ei halunnut luopua matkasuunnitelmistaan. Ongelmaksi koitui kuitenkin hänen eksänsä lippu, sillä nimen muuttaminen lentolippuun on lähes mahdotonta. Mutta neuvokkaana miehenä Jordan julkaisi internetissä ilmoituksen, jossa hän etsii naista, joka voisi käyttää lipun. Tosin naisen pitää olla Kanadan passi ja nimeltään Elizabeth Gallagher.

Matkaseuralaiseksi Elizabeth Gallagher -niminen nainen saisi kuulemma tavallisen, ystävällisen ja luotettavan 28-vuotiaan miehen, joka on hauskaa seuraa niin lounaalla kuin lasillisellakin. Ja mikä parasta: Jordanilla ei ole sen kummempia vaatimuksia. Eikä hän todellakaan etsi seuraa tositarkoituksella, vaan ihan vain olosuhteiden pakosta.

Jordanin siivellä pääsisi ihastelemaan muun muassa Milanoa, Pariisia, Prahaa, Bangkokia ja New Delhiä. Lähtö on 21. joulukuuta New Yorkista.

Kuvan matkaseuraa etsivästä miehestä näet Daily Mailin sivuilta.

Lue myös:

Mies jätettiin – kaupitteli netissä lippua romanttiselle matkalle kanssaan