Opiskelijat tekivät yliopiston opettajan Instagram-tilistä suositun. Nyt Pietro Boselli poseeraa Armanin mallina.

 

Two smiling guys 😄

A photo posted by Pietro Boselli (@pietroboselli) on

Vieläkö muistat maailman seksikkäimmäksi lääkäriksi nimetyn Mikhail Varshavskin, joka sai taannoin sosiaalisen median polvilleen?

Some on saanut nyt uuden hurmurin: 28-vuotias Pietro Boselli on Armanin malli – ja maailman kuumin matikanope.

University College Londonin matematiikanopettaja saa kiittää somesuosiosta oppilaitaan. Komeasta Bosellista tuli nimittäin oppilaidensa keskuudessa niin suosittu, että he alkoivat ladata opettajansa kuvia sosiaaliseen mediaan, kertoo Independent.

 

More smiles!!! Selfie time woooo 😆😆😆

A photo posted by Pietro Boselli (@pietroboselli) on

Bosellin somesuosio räjähti. Lisäksi hän osallistui maailman seksikkäin opettaja -kilpailuun (kyllä!) ja voitti.

Tällä hetkellä Bosellilla on yli 860 000 Instagram-seuraajaa.

 

Home 🌼🌄

A photo posted by Pietro Boselli (@pietroboselli) on

Somesuosion ansiota tai ei, Boselli poseeraa nyt Armanin urheiluvaatemalliston kasvona.

Italialainen Boselli ei ole mallimaailman ensikertalainen. Hän esiintyi Armani Juniorin kampanjassa jo 7-vuotiaana.

Sittemmin Boselli on esiintynyt esimerkiksi Emporio Armanin muotinäytöksessä ja poseerannut Abercrombie and Fitchin kaltaisille brändeille. Nyt hänet nähdään Armanin EA7-urheiluvaatemalliston kasvona.

Nörtiksi itseään kuvaileva Boselli aikoo ottaa mallinuran vakavasti. Hän on allekirjoittanut sopimuksen Models 1 -mallitoimiston kanssa.

Kapellimestari ja säveltäjä Esa-Pekka Salonen ja Jane-vaimo ehtivät olla yhdessä lähes 27 vuotta.

Lontoon filharmonisen orkesterin ylikapellimestari Esa-Pekka Salonen, 59, ja hänen vaimonsa Jane eroavat, kertoo Iltalehti.

Lehden mukaan avioeroa on hakenut Jane Salonen, joka on jättänyt avioerohakemuksen Los Angelesissa sijaitsevalle oikeustalolle kesäkuussa 2017.

Salonen on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista. Ennen Lontoon-pestiään hän toimi Los Angelesin filharmonikkojen musiikillisena johtajana ja ylikapellimestarina. Hän on tehnyt paljon yhteistyötä myös New Yorkin filharmonikkojen kanssa.

Esa-Pekka ja Jane menivät naimisiin vuonna 1991. Heillä on kolme täysi-ikäistä lasta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.