Me Naiset
|
Linnea Lassila
Pikku George suojelee äitinsä vatsaa uteliaiden katseilta. Kuva: Reuters
Pikku George suojelee äitinsä vatsaa uteliaiden katseilta. Kuva: Reuters

Kate Middletonin vatsa ei saa hetken rauhaa. Milloin se pullistelee vauvan merkiksi, milloin se pienenee turhankin timmiksi. Nyt seurataan taas silmä kovana, alkaako maha pian taas kasvaa.

Catherine Middleton mahtaa olla stressantunut. Rouvaparka ei voi nautiskella skonsseja kaksin käsin tai pukeutua tunikaan ilman, että spekulaatiot raskaudesta saavat alkunsa.

Herttuattaren vatsan seutu on jatkuvan uutisoinnin kohteena, eikä mahakohu ainakaan laannu. Viimeisin huhu kertoo Katen odottavan toista lastaan – ainakin näin kertoi Jessica Hay, herttuattaren entinen koulukaveri. Hay kertoi australialaiselle New Idea -lehdelle Williamin ja Katen saavan lisää jälkikasvua. Hay'n mukaan ilmoitus pikku kuninkaallisesta saadaan tulevina viikkoina.

Muistatko nämä?

Kun Kate ja William ilmoittivat esikoisensa tulosta, alkoi kohista. Jo helmikuussa vatsan rauhaa häiritsi italialaislehti, joka ikuisti odottavan äidin pelkissä bikineissään Katen ja Williamin lomamatkalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuudennella raskauskuulla Katen maha oli hyvin pieni. Monien mielestä liiankin. Onneksi vatsa jatkoi kasvuaan, ja toukokuun lopussa saatiinkiin ihastella jo selvästi kookkaampaa vatsaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Synnytyksen jälkeen Katen vauvakumpua ihasteltiin, ja tuoreen äidin mammamaista tyylikkyyttä ylistettiin.

Mutta vain muutamaa viikkoa Georgen syntymän jälkeen Kate oli palannut hoikkaan olemukseensa ja hänet kuvattiin hyvin sporttisena ja timmivatsaisena. Hoikkuus synnytti pohdintaa muun muassa siitä, imettikö Kate itsensä litteävatsaiseksi.

Katen ja Williamin esikoinen, prinssi George täyttää tiistaina 22.7. vuoden. Mahtaakohan äidin vatsa paljastaa, juhlitaanko pian pikkusiskon tai -veljen syntymää?

Lue lisää:

Hänen kuninkaallinen korkeutensa on syntynt! Testaa tietosi vauvavisassa

Peppukohu: Miksi herttuatar Catherine ei käytä alushousuja edustaessaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla