Pikku George suojelee äitinsä vatsaa uteliaiden katseilta. Kuva: Reuters
Pikku George suojelee äitinsä vatsaa uteliaiden katseilta. Kuva: Reuters

Kate Middletonin vatsa ei saa hetken rauhaa. Milloin se pullistelee vauvan merkiksi, milloin se pienenee turhankin timmiksi. Nyt seurataan taas silmä kovana, alkaako maha pian taas kasvaa.

Catherine Middleton mahtaa olla stressantunut. Rouvaparka ei voi nautiskella skonsseja kaksin käsin tai pukeutua tunikaan ilman, että spekulaatiot raskaudesta saavat alkunsa.

Herttuattaren vatsan seutu on jatkuvan uutisoinnin kohteena, eikä mahakohu ainakaan laannu. Viimeisin huhu kertoo Katen odottavan toista lastaan – ainakin näin kertoi Jessica Hay, herttuattaren entinen koulukaveri. Hay kertoi australialaiselle New Idea -lehdelle Williamin ja Katen saavan lisää jälkikasvua. Hay'n mukaan ilmoitus pikku kuninkaallisesta saadaan tulevina viikkoina.

Muistatko nämä?

Kun Kate ja William ilmoittivat esikoisensa tulosta, alkoi kohista. Jo helmikuussa vatsan rauhaa häiritsi italialaislehti, joka ikuisti odottavan äidin pelkissä bikineissään Katen ja Williamin lomamatkalla.

Kuudennella raskauskuulla Katen maha oli hyvin pieni. Monien mielestä liiankin. Onneksi vatsa jatkoi kasvuaan, ja toukokuun lopussa saatiinkiin ihastella jo selvästi kookkaampaa vatsaa.

Synnytyksen jälkeen Katen vauvakumpua ihasteltiin, ja tuoreen äidin mammamaista tyylikkyyttä ylistettiin.

Mutta vain muutamaa viikkoa Georgen syntymän jälkeen Kate oli palannut hoikkaan olemukseensa ja hänet kuvattiin hyvin sporttisena ja timmivatsaisena. Hoikkuus synnytti pohdintaa muun muassa siitä, imettikö Kate itsensä litteävatsaiseksi.

Katen ja Williamin esikoinen, prinssi George täyttää tiistaina 22.7. vuoden. Mahtaakohan äidin vatsa paljastaa, juhlitaanko pian pikkusiskon tai -veljen syntymää?

Lue lisää:

Hänen kuninkaallinen korkeutensa on syntynt! Testaa tietosi vauvavisassa

Peppukohu: Miksi herttuatar Catherine ei käytä alushousuja edustaessaan?

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio