Benedict Cumberbatch ja hänen kihlattunsa Sophie Hunter ilmoittivat marraskuun alussa ihanan romanttisesti kihlauksestaan The Times -lehden palstalla. Kuva: Reuters
Benedict Cumberbatch ja hänen kihlattunsa Sophie Hunter ilmoittivat marraskuun alussa ihanan romanttisesti kihlauksestaan The Times -lehden palstalla. Kuva: Reuters

Juuri kihloihin mennyt pariskunta näyttäytyi ensimmäistä kertaa virallisesti yhdessä.

Tässä he nyt ovat. Maailman ihanimmaksi mieheksi tituleerattu Uusi Sherlock -sarjan tähti Benedict Cumberbatch, 38, ja hänen kihlattunsa, teatteriohjaaja-näyttelijä Sophie Hunter, 36. Yksityiselämästään yleensä vaitonainen Benedict ja Sophie näyttäytyivät ensimmäistä kertaa virallisesti yhdessä The Imitation Game -elokuvan ensi-illassa.

Benedictin valtavan faniarmeijan ei auta enää haaveilla: mies on toden totta varattu. Tuoreessa haastattelussa hän ehti jo vitsailla asiasta.

– Olen todella onnellinen mies. Minulla on hirveästi faneja, jotka ovat fiksuja ja tottuvat kyllä ajatukseen. Munasarjoillenne on vielä käyttöä, hän vitsaili.

Yksityiselämästään yleensä vaitonainen Benedict on aikaisemmin seurustellut 12 vuotta näyttelijä Olivia Pouletin, 36, kanssa. Hän ja Sophie ilmoittivat kihlauksestaan perinteiseen tapaan, eli pienellä uutisella lehdessä.

Uusi Sherlock -sarjan lisäksi Benedict on näytellyt muun muassa 12 Years A Slave -elokuvassa. Ja onhan hänet myös valittu maailman seksikkäimpien miesten joukkoon Empire-, Sun- ja Glamour-lehdissä.

Ihanaa! Tältä onnellinen kihlapari nyt sitten näyttää. He saapuivat yhdessä Benedict Cumberbatchin uuden sotadraaman, The Imitation Gamen, ensi-iltaan. Kuva: GettyImages

Lue myös:


Ah, kuinka romanttisesti Benedict Cumberbatch ilmoitti kihlauksestaan


Maailman ihanin mies Benedict Cumberbatch – siis kuka?