Ei lässähdyksiä eikä epäkiinnostavuutta vaan tennistä, yleisurheilua ja jalkapalloa – tv:n urheilukesä sen kun paranee.

Parhaatkin tv-sarjat päättyvät, ja vääjäämätöntä loppuaan kohden ne ovat usein jo muuttuneet epäkiinnostaviksi, itseään toistaviksi varjoiksi entisestään. Viimeinen jakso on aina epäonnistunut, joko se on liian imelä ja ilmiselvä (esimerkiksi Frendit tai Sinkkuelämää) tai aivan liian härö (Lost).

Mikään näistä tv-draaman ongelmista ei onneksi koske urheilua. Se ei pääty koskaan, eikä sen draaman kaari löpsähdä, mikä tosin edellyttää urheilun seuraamista muussa kuin suomalaiskansallisessa kannatushengessä.

Urheilua ei tarvitse katsoa alusta asti ja joka jaksoa tietääkseen, kuka on kuka ja miten kävi. Se kaikki selviää helposti teksti-tv:stä.

Uusia henkilöitä tulee ja menee, eikä samoja, leikeltyjä naamoja tarvitse katsella 25 vuotta niin kuin Kauniissa ja rohkeissa.
Kun suosikkiohjelma loppuu, uutta vastaavaa ei tarvitse odottaa kovin kauan.

Tenniksen Ranskan avoimet päättyivät juuri, ja seuraavaksi alkaa Wimbledon. Jalkapallon EM-kisat ovat puolivälissä. Yleisurheilun EM-kisat alkavat Helsingissä, ja kohta on Lontoon olympialaiset.

Koko kesä maailmanluokan laatusarjoja eikä mitään uusintoja!

Yleisurheilun EM-kisojen avajaiset ja ennakkotunnelmat tv2 ti 26.6. klo 22.05
Wimledonin tuloksia urheilulähetyksissä ma 25.6. alkaen
Jalkapallon EM-kisat jatkuvat 1.7. asti.

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.