Tyylivarkaat on raikas tuulahdus sisustusohjelmien keskellä. Juontaja Noora Shinglerkin on raikas.

MTV3

Oletteko tekin miettineet, kuka on se tuntematon, hattupäinen nuori nainen MTV3:n uusissa taukotunnuksissa? Nyt se selvisi! Hän on Noora Shingler, uuden sisustusohjelman Tyylivarkaat juontaja. Ja se varas.

Tyylivarkaat on ihanan raikas tuulahdus sisustusohjelmien genressä. Kerrankin on keksitty ihan uusi, kiva ajatus!
Homma menee näin: On ihminen, joka haluaa kotiinsa muutoksen. Hänen luokseen saapuu Noora Shingler, joka yhdessä asukkaan kanssa kartoittaa, millaisesta tyylistä tämä pitää ja millaisia muutoksia haluaa.

Sitten seuraa nerokas osuus: Nooralla on hallussaan iso avainrengas. Siinä roikkuu Suomen kauneimpien kotien avaimia. Kun hän tietää, millaista muutosta asunnon omistaja kaipaa, hän valitsee avainrenkaastaan yhden avaimen ja vie asiakkaan tutustumaan kämppään, johon avain kuuluu. Samalla napsitaan polaroid-kameralla kuvia vinkiksi remonttiin, eli käydään varkaissa. Ensimmäisessä jaksossa varastetaan ideoita vanhaan puukirkkoon rakennetusta upeasta asunnosta.
Ohjelmassa on siis kaksi koukuttavaa asiaa. Alkuperäisen asunnon muutosta on aina yhtä kiehtovaa seurata, mutta nyt kaupan päälle tulee myös ihania tirkistelykokemuksia sielulla, sydämellä (ja isolla rahalla) sisustettuihin koteihin. Niiden asukkaita ei tavata lainkaan, eikä tarvitsekaan. On mielenkiintoisempaa arvailla mielessään, millaisia ihmisiä kämpissä asuu ja mitä he tekevät työkseen.

Avausjaksossa laitetaan uusiksi 18 neliön yksiö. Uskokaa tai älkää, sinne sijoitetaan 30 kaappia. Voi siis sanoa, että myös muutoksen toteuttava sisustussuunnittelija Minna Haapakoski tekee hyvää tv-ohjelmaa.

Ja mitä Noora Shingleriin tulee, ei voi kuin onnitella Maikkaria todella hyvästä, tuoreesta tv-kasvosta!

Tyylivarkaat MTV3 klo 20.05