Ellen DeGeneres yllätti Big Mama's & Papasin pizzalähetin ja omistajan, Oscarin, ja vei hänet gaalaan tarjoilemaan pizzaa Hollywood-kermalle. Oscarille esiintyminen suorassa lähetyksessä oli yllätys. Kuvat Reuters
Ellen DeGeneres yllätti Big Mama's & Papasin pizzalähetin ja omistajan, Oscarin, ja vei hänet gaalaan tarjoilemaan pizzaa Hollywood-kermalle. Oscarille esiintyminen suorassa lähetyksessä oli yllätys. Kuvat Reuters

Oscar-gaalan kerma pihisteli pizzalähetin tipeissä, Ellen DeGeneres antoi ekstraa omasta pussistaan.

Ellen DeGeneres yllätti Oscar-gaalassa pizzavitsillä. Ellen tilasi vieraille pizzaa ja vei lähetin yllättäen lavalle ja vieraiden joukkoon. Suorassa lähetyksessä Ellen ja lähetti tarjoilivat hämmentyneille vieraille pizzaa.

Pizzaslaissit kelpasivat muun maussa Brad Pitille, Harrison Fordille, Julia Robertsille, Meryl Streepillle, Martin Scorseselle ja Jared Letolle.

Pizzaslaissit kelpasivat Oscar-gaalassa muun muassa Brad Pitille, Harrison Fordille, Julia Robertsille, Kerry Washingtonille, Meryl Streepillle, Martin Scorseselle ja Harvey Weinsteinille. Jared Leto rohmusi osuuden pizzoista, mutta luovutti palan äidilleen.

Vitsi huipentui, kun Ellen karhusi yleisöltä rahaa pizzojen maksuun: "Kenellä on rahaa?" juontaja-koomikko tivasi.

Vaikka vieraina oli kymmeniä, jossei satoja miljonäärejä, vain harva kaivoi kuvettaan. Sandra Bullockia Ellen painosti vitsailemalla näyttelijän olevan rikas, mutta Sandra vetosi, ettei hänellä ole käteistä. Lopulta juontaja sai kerättyä lähetille vain pari sataa dollaria.

Ellen kiersi Oscar-gaalassa muusikko Pharrell Williamsin kolehtihattu kainalossa.

Oscar-gaalan jälkeen vieraita ja Elleniä kritisoitiin pihiydestä. Ellen korjasi mokan ja kutsui lähetin ohjelmaansa. Ellen ojensi lähetille 1000 dollaria (noin 730 euroa). Summasta 600 dollaria Ellen oli saanut ruinattua gaalavierailta ja 400 dollaria oli hänen omasta pussistaan. Loppujen lopuksi Oscar-gaala oli Big Mama's & Papas -pizzerialle lottovoitto, sillä yritys sai tempauksesta melkoista mainosta.

Lue kaikki Oscareihin liittyvät jutut täältä.

Lähteet: TMZ, Daily Mail

Kotikenttä-uutuussarjassa naisia pitkään ja menestyksekkäästi valmentanut Helena Mickelsen saa tilaisuuden siirtyä miesten puolelle.

Norjalainen draamasarja Kotikenttä (Heimebane) tarttuu herkulliseen aiheiseen: urheilumaailmaan ja sen sukupuolijakoon.

Suomen tapaan myös Norjassa naiset pärjäävät kansainvälisillä jalkapallokentillä miehiä paremmin. Silti miesten jalkapallon arvostus on aivan toista luokkaa.

Kymmenosainen sarja alkaa tilanteessa, jossa mestaruustasolla pelaava miesten jalkapallojoukkue Varg IL jää juuri ennen kauden alkua ilman päävalmentajaa. Naisia pitkään ja menestyksekkäästi valmentanut Helena Mickelsen saa tilaisuuden siirtyä miesten puolelle. Valmentajan paikkaa havittelee kuitenkin myös ulkomailla pelannut entinen huippupalloilija Michael Ellingsen, joka repii pelihousunsa kuullessaan naisen vieneen paikan.

Alkaa taisto niin pelikentillä kuin pukuhuoneessa siitä, kuka määrää kaapin paikan.

On onni, että Johan Fastingin käsikirjoittamassa Kotikenttä-sarjassa ei ole lähdetty mihinkään lapsekkaaseen sukupuolten sota -asetelmaan, kuten tehtiin suomalaisessa elokuvassa FC Venus (2005). Miesten ja naisten asemaa urheilussa käsitellään ilahduttavan vivahteikkaasti ja mustavalkoisia asetelmia vältellen. Mukana on myös realistisen rosoista huumoria.

Samalla tuodaan esiin pikkukaupungin jalkapallojoukkueen ympärille kerääntynyttä yhteisöllisyyttä, ja sen ikävämpää kääntöpuolta eli nurkkakuntaisuutta.

Lisäksi sarjassa on kiintoisia henkilöhahmoja, joita tulkitsevat taitavat näyttelijät. Ane Dahl Torp näyttelee Helena Mickelsenia ja entinen ammattilaisjalkapalloilija John Carew esittää Michael Ellingsenia.

Kotikenttä, Teema & Fem klo 18.30

Varoitus korvamadosta: tämä kappale voi jäädä soimaan päähän!

Pyhimys, eli Mikko Kuoppala, on esittänyt peräkkäisissä Vain elämää -jaksoissa nyt sellaisia versioita muiden kappaleista, että sosiaalinen media on revennyt täysin tulkinnoista. Viime viikolla se oli Mulkut-esitys, tällä viikolla kuultiin Anne Mattilan Perutaan häät -biisin uusi versio. Katso video alla!

 

Anne Mattilan päivänä Pyhimys kutsui lavalle Teflon Brothersin. Pyhimyksen kanssa yhtyeessä ovat räppärit Heikki Kuula ja Voli.

He laittoivat Perutaan häät -hitin sanoitukset uusiksi ja tekivät siitä riemumielisen bilebiisin, josta Annekin näytti olevan innoissaan. Erityisesti uudet sanat iskivät: ”mikä lie Anneli Mattila onkaan, kun ei meistä ollutkaan siihen hommaan.”

Perutaan häät -kappaletta hehkutettiin Twitterissä heti täysillä. Muun muassa juontaja Sami Kuronen kirjoittaa esityksestä, että ”tiedän mitä laulat ensi kesänä”.

Toisen tviittaajan mukaan ”jätkät heitti ens vuoden kesähitin hyvissä ajoin liikkeelle”:

 

Teflon Brothersin iloinen renkutus kuultiin Anne Mattilan päivän lopuksi. Muun muassa Lauri Ylönen innostui kehumaan ohjelmassa kappaletta ja sen tuomaa fiilistä.

– Tulee ihan eri energia taloon, Lauri sanoi.

Pyhimyksen mukaan Tefloneiden mukanaolo oli selvää alusta saakka.

– Teflonit on Suomen keski-ikäisin poikabändi. Heti, kun kuulin, että Anne on tässä, tämä oli mulle ihan selkeä, että tämä biisi pitää tehdä ja nimenomaan Tefloneilla, Pyhimys kertoi.

 

Monelle televisionkatsojalle Perutaan häät -kappale kruunasi tunteikkaan Anne Mattilan päivän:

”Pyhimys vetää viikosta toiseen huimaa settiä. En ollut kuullutkaan miehestä (Teflon Brothersista kylläkin) ennen tätä kautta, mutta nyt jo iso arvostus.” 

 

Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin Teflon Brothers perustettiin vuonna 2006. Vain elämää -kaudella 2018 he esittivät Perutaan häät -biisin. Kuva: Nelonen
Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin Teflon Brothers perustettiin vuonna 2006. Vain elämää -kaudella 2018 he esittivät Perutaan häät -biisin. Kuva: Nelonen

 

Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.