Kyllä olisi kiva saada herätyslaulu joltakin pehmeä-ääniseltä mieheltä. Walkie-sovelluksen avulla sekin on mahdollista. Kuva: Shutterstock
Kyllä olisi kiva saada herätyslaulu joltakin pehmeä-ääniseltä mieheltä. Walkie-sovelluksen avulla sekin on mahdollista. Kuva: Shutterstock

Miltä tuntuisi herätä joka aamu ventovieraan ihmisen puhelinsoittoon?

Aamu-uniset torkuttajat voivat vihdoin huokaista helpotuksesta. Uusi kännykkäsovellus Wakie lupaa takuuvarman herätyksen, josta laiskamadotkin kuulemma tykkäävät. Jokainen palveluun rekisteröitynyt käyttäjä voi tilata itselleen aamuksi herätyksen, jonka hän saa toiselta Wakie-yhteisön jäseneltä jostain päin maailmaa. Samalla tavoin jäsenet voivat itse soittaa herätyspuheluja. Puhelu on ilmainen ja kestää noin minuutin.

Venäjällä pari vuotta sitten julkistettu Wakie-kännykkäsovellus on kasvanut maailmanlaajuiseksi hitiksi, jolla on jo 1,5 miljoonaa käyttäjää 80 eri maassa. Sovelluksen innokkaimmat fanit kehuvat oikein odottavansa aamuja, sillä koskaan ei voi etukäteen tietää, kuka herättää ja millä tavoin.

Maksullistakin versiota Wakiesta on jo suunniteltu. Siinä olisi mahdollisuus tilata herätyssoitto ihailemaltaan julkkikselta. Nämä puhelut on etukäteen nauhoitettu, eli Justin Bieberin ei tarvitse sentään ruveta kilauttamaan miljoonalle teinille aamutuimaan.

Lue myös:

Pilaako aikainen herätys koko päivän? Kokeile varttimetodia!

Helpommin hereille aamulla – näin se käy