E-kupin rintaliivit? Kiristä kukkaron nyörejä! Kuva: Shuttertock
E-kupin rintaliivit? Kiristä kukkaron nyörejä! Kuva: Shuttertock

Ne saavat nimittäin tuhlaamaan. Uskoisikohan tuota...

Suuret rinnat aiheuttavat niska- ja hartiakipua, päänsärkyä, selkäkipua, masennusta, ahdistusta, heikentyneen itsetunnon... Joo, joo! Tämähän on jo tuttua, mutta jotain uuttakin. Kiinalaisen verkkokauppayritys Alibaban mukaan ne saavat myös TUHLAAMAAN! Kyllä.

Alibaballa tutkittiin naisasiakkaiden käyttäytymistä alusvaateostoksilla ja huomattiin, että pienirintaiset, B-kuppi tai alle, naiset tuhlasivat huomattavasti vähemmän kuin suuririntaiset E-kupin naisen. Kun B-kupin naisista vain 7 prosenttia tuhlasi ostoksillaan, E-kuppia kantavista 33 prosenttia käytti huomattavan summan rahaa.

No kylläpä yllätti! Varsinkin kun suuririntaiset naiset joutuvat usein hankkimaan rinnoilleen erikoisliivit, jotka maksavat enemmän. Ja pienirintaiset naiset taas saattavat olla nuorempia, eli vähävaraisempia kuin suuririntaiset vanhemmat naiset.

Onnea siis Alibaballe, he kun aikovat käyttää muun muassa tätä tietoa hyväkseen petratakseen myyntejään ja pitääkseen asiakkaansa tyytyväisinä. Eikä ihmekään, yritys kun on aikaisemminkin onnistunut saavuttamaan huipputulokia tiedonlouhinnalla. Marraskuun alun aleissa heidän sivuiltaan ostettiin miltei 3 miljoonaa tuotetta minuutissa. Alibaban perustaja Jack Ma löytyy muuten sadan maailman rikkaimman ihmisen listalta.

Lähde: Quartz

Lue myös:

Kumarru ja kahmaise – näin rintaliivit kuuluu pukea

Aina rahat lopussa? Karsi nämä shoppailutavat viimeistään kolmikymppisenä

9 todistetta, joiden mukaan pienet rinnat ovat parhaat

Simpsoneiden ja Futuraman luoja katsoo nyt Springfieldin ja tulevaisuuden sijasta menneisyyteen.

IS TV-LEHTI: Matt Groeningin luomassa Disenchantment-animaatiossa touhutaan keskiaikaisessa, maagisessa Dreamlandin kuningaskunnassa.

Groening tekee sarjallaan aluevaltauksen Netflixissä. Hänen jälkensä on tunnistettavaa niin visuaalisesti kuin huumorinkin puolesta. Pääosissa ovat kapinallinen alkoholistiprinsessa Bean, uskollinen mutta täysin tonttu tonttu Elfo ja demoni Luci.

Kummallisella kolmikolla seikkailua ja sekoilua riittää. Kymmenosaisella ensimmäisellä kaudella vastassa on monenlaista aikakauden kulkijaa: örkkejä, peikkoja, lumoojattaria, pahoja äitipuolia, lipeviä prinssejä ja muita hulluja. Kyytiä saavat ylhäiset puheenparret ja ylevät tavat.

Ääninäyttelijöinä pääosissa toimivat Abbi Jacobson (Bean), Eric Andre (Luci) ja Nat Faxon (Elfo). Jacobson on kehunut epätyypillisen prinsessan vahvaa naishahmoa.

Groening on viimeksi luonut uuden sarjan liki parikymmentä vuotta sitten vuonna 1999, kun Futurama ilmestyi. Sarja päättyi vuonna 2013. Simpsonit-sarja starttasi vuonna 1989, ja syyskuussa Amerikassa alkaa peräti 30. kausi.

Uudella sarjalla Netflix hieroo sopua Futurama-fanien kanssa. He raivostuivat, kun Futurama yllättäen poistettiin valikoimista.

Nyt tekijätiimissä on mukana pitkäaikainen Simpsonit-kollega Josh Weinstein ja joukko Futuraman animaattoreita.

Trendikkääseen fantasiagenreen sijoittuvan sarjan on sanottu olevan kuin Simpsoneiden ja Game of Thronesin sekoitus.

Groeningin sarjojen perusta on usein sama: hän haluaa näyttää yleisölle hauskuutta tapahtumissa ja maailmoissa, joista huumoria on tavallisesti vaikea löytää. Kolme kärsinyttä ystävystä täydentää toisiaan hyvän ja pahan ikitaistelussa.

Keskiaikaisista puitteista huolimatta sarja on kaukana sadusta. Siinä käsitellään vahvasti nykyhetken teemoja. Kyllähän kaikki tunnistavat elämänsä prinsessat, tontut ja demonit.

Disenchantment, Netflixissä 17.8. alkaen.

Tilaajille
Henkilökohtaiset avustajat Linda Laaksonen (vas.) ja Tiia Dahlqvist lähtevät Jaanan kanssa syyskuussa MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtee tietenkin myös Legolas-hevonen. Kuva: Jouni Harala
Henkilökohtaiset avustajat Linda Laaksonen (vas.) ja Tiia Dahlqvist lähtevät Jaanan kanssa syyskuussa MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtee tietenkin myös Legolas-hevonen. Kuva: Jouni Harala

Jaana Kivimäki halvaantui, kun hevoskuljetusauton lastaussilta katkaisi hänen selkärankansa. Ensin Jaana oli katkeroitua, mutta sitten hän päätti selviytyä.

Punaisen omakotitalon oven avaa hymyilevä emäntä. Vaikka kello on vasta yksitoista, Jaana Kivimäki , 44, on ehtinyt jo paljon. Hän on herännyt kuudelta, ruokkinut hevosensa ja ajanut 25 kilometrin päähän ratsastushallille...