Tässä otetaan ryhmäselfietä, joka kaatoi Twitterin. Kuva Reuters
Tässä otetaan ryhmäselfietä, joka kaatoi Twitterin. Kuva Reuters

Ellen DeGeneres teki sen ensin, suomalaiset perässä.

Ellen DeGeneres teki sen ensimmäisenä. Hän julkaisi viikko sitten Oscar-gaalassa ryhmäselfien, josta tuli kaikkien aikojen jaetuin kuva. Sitä retweerattiin puolessa tunnissa yli 400 000 kertaa, ja Twitter jopa kaatui hetkeksi.

Nyt myös suomalaiset julkkikset ovat innostuneet ryhmäselfiestä. Viikonloppuna Jaakko Saariluoma fiilisteli viimeistä Putous-jaksoaan ja postasi Ellenin tyyliin ryhmäselfien sketsihahmojen kanssa.

Putouksen Twitterissä uhottiin leikkisästi, että kyllä nyt on Ellenin syytä nyt vapista. Ja ihan mukavastihan Saariluoman kuvaa jaettiinkin: noin 2500 kertaa.

Saariluoma ei ole ainut Suomi-julkkis, joka on innostunut ryhmäselfiestä. Jenni Vartiainen on julkaissut niitä jo pitkään Facebookissa ja Instagramissa. Laulajan viimeisin otos näyttää tältä.

 

Lue myös:

Selfie on vuoden 2013 sana

Urheiluko muka vakavaa? Sotshin parhaat selfiet

Tuleeko tästä maailman tunnetuin selfie?

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!