Jamie Oliver kannustaa minitehtävin parempaan elämään. Kuva: Shutterstock
Jamie Oliver kannustaa minitehtävin parempaan elämään. Kuva: Shutterstock

Suomalainen hyvinvointisovellus sai keulakuvakseen ja yhteistyökumppanikseen julkkiskokki Jamie Oliverin.

Tuore suomalainen Fifth Corner Inc. -yritys aloitti vuoden ryminällä. Helsingissä perustetun startup-yrityksen uuden YOU-app-hyvinvointisovelluksen keulakuvana ja yhteistyökumppanina toimii julkkiskokki Jamie Oliver.

Ilmaisen YOU-app with Jamie Oliver -sovelluksen ideana on kannustaa ihmisiä tervellisempään elämäntapaan päivittäisten minitehtävien avulla. Jamie onkin jo mainostanut uutta sovellusta ahkerasti omilla Facebook-sivuillaan.

Julkaisu käyttäjältä Jamie Oliver.

Julkaisu käyttäjältä Jamie Oliver.

Sovellus voi esimerkiksi kannustaa kokeilemaan uutta ruokaa, syömään jotain värikästä ja terveellistä, tekemään kyykkyhyppyjä tai mindfulness-harjoitteen – ja ottamaan kuvan siitä. Sen jälkeen kuvan voi jakaa muiden palvelun käyttäjien kanssa.

– YOU-app-sovelluksen tarkoitus on inspiroida ihmisiä huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Uskomme minitehtäviin, koska muutos harvoin tapahtuu yhdessä yössä. Hyvinvointi on päivittäisten pienten päätösten summa, ja jokaisella päätöksellä on merkitystä, sanoo yrityksen johtaja Nelli Lähteenmäki yhtiön tiedotteessa.

– Olemme innoissamme siitä, että saimme mahdollisuuden työskennellä Jamie Oliverin ja hänen tiiminsä kanssa. Jamie on yksi ruoka-alan luotetuimmista nimistä ja tunnettu siitä, että hän osaa tehdä monimutkaisiltakin vaikuttavista asioista helposti lähestyttäviä ja hauskoja.

Lue myös:

Vuoden parhaat sovellukset valittiin – tutustu ainakin näihin

Jamie Oliver hehkuttaa Suomea

Auttaako kännykkäsovellus löytämään sisäisen rauhan?

Unohtuiko kauppalappu? Nämä sovellukset pelastavat sinut