Etusormitestin mukaan ihminen on kaunis, jos hänen sormensa koskettaa nenänpään ja leuankärjen lisäksi myös huulia. No, uskokoon ten tahtoo.
Etusormitestin mukaan ihminen on kaunis, jos hänen sormensa koskettaa nenänpään ja leuankärjen lisäksi myös huulia. No, uskokoon ten tahtoo.

Olisitko ikinä arvannut, että sormien avulla voi viehätysvoiman lisäksi mitata myös ihmisen menestyksen ja peniksen koon?

Oletko jo mitannut sormellasi, kuinka kaunis olet?

Erityisesti sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan helppo testi, jonka väitetään paljastavan, kuinka viehättävä ihminen on.

Testi on yksinkertainen: etusormi asetetaan niin, että se koskettaa nenänpäätä ja leuankärkeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja nyt tarkkana: jos myös huulet osuvat sormeen, voit onnitella itseäsi, olet "tutkitusti" kaunis. Ja jos eivät – no, ei ehkä kannata uskoa tähän testiin. On nimittäin olemassa lukuisia muitakin asioita, joita sormien väitetään paljastavan meistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esimerkiksi British Journal of Cancerin julkaiseman tutkimuksen mukaan  miehet, joiden etusormet ovat nimettömiä pidemmät, sairastuvat 33 prosenttia epätodennäköisemmin eturauhassyöpään kuin muut miehet. Tutkijoiden mukaan tämä johtuu siitä, että miehet, joiden etusormi on nimetöntä pidempi, ovat sikiöaikanaan altistuneet muita vähemmän testosteronille.

Mutta nyt seuraa lohdutus niille miehille, joiden nimetön on etusormea pidempi: miehiset mittasi ovat todennäköisesti pitkäetusormisia vaikuttavammat. Nimittäin Asian Journal of Andrology -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan mitä lyhyempi miehen etusormi on nimettömään verrattuna sitä pidempi penis hänellä on. Sikiöaikanen altistuminen testosteronille saattaa siis kasvattaa peniksen kokoa, mutta vastaavasti lisätä eturauhassyövän riskiä.

Lisäksi brittiläinen Guardian-lehti kertoo Cambridgen yliopistossa tehdystä tutkimuksesta, joka osoitti, että etusormea pidemmän nimettömän omistavat liikemiehet tienaavat enemmän kuin lyhytsormiset kollegansa ja ovat myös heitä valmiimpia ottamaan riskejä.

Lue lisää:

Mitä miehet sinussa näkevät? Testaa!

Testaa, oletko henkisesti vahva

Oletko sinäkin uusavuton? Tee testi

Sisältö jatkuu mainoksen alla