Me Naisten kyydissä juokset viisi kilometriä kuin vanha tekijä. Tule mukaan some-juoksuun Mimmien Vitoseen!

Oletko himojuoksija vai juoksetko korkeintaan pari askelta ehtiäksesi bussiin? Niin tai näin, Mimmien Vitonen on juuri sinua varten!

Mimmien Vitonen on uusi some-juoksutapahtuma, johon voit osallistua missä vain, miten vain ja sillä porukalla kuin haluat. Voit juosta yksin tai pistää pystyyn kunnon juoksubileet. Voit juosta Oulussa tai vaikka Seinäjoella, askeltaa metsässä tai keskellä kaupunkia.

Mimmien Vitonen aloittaa juoksuharjoittelun 9.4. Käymme somessa läpi, kuinka opit juoksemaan viisi kilometriä vaivatta ja saat riittävästi voimaa ja kuntoa nauttia juoksusta. Samalla järjestämme hauskoja kilpailuja ja nostatamme juoksukuumetta. Mitä enemmän meitä on, sen hauskempaa hommasta tulee!

Juoksutapahtuman starttilaukaus ammutaan 17.5.2014 klo 14 Facebookissa, Twitterissä, Pinterestissä ja Instagramissa. Kaikki osallistujat voivat lähettää matkalta juoksukuvia, tunnelmapostauksia ja kannustustwiittejä.

Voit myös testata Kaikkien aikojen helpoimman juoksukoulun. Ohjeet löydät tästä linkistä. Juoksukoulun tahtiin harjoittelee myös Me Naisten bloggaaja Sari. Lue uudesta Nollasta vitoseen -blogista, miten aloittelijan juoksutreenit sujuvat!

Lämmittelyt ovat käynnissä, joten liity mukaan jo tänään! Mimmien vitosen löydät täältä:


 facebook.com/mimmienvitonen


 twitter.com/Mimmienvitonen


 pinterest.com/mimmienvitonen


 Instagram: Mimmienvitonen


Lue myös:

Nollasta vitoseen – kuinka opin juoksemaan viisi kilometriä

Neljän viikon juoksukoulu

Pariskunnan yhteinen juoksulenkki – uhka vai mahdollisuus?