Kurkkupastillivalmistajan mainos sai niin paljon kritiikkiä, että se päätettiin hyllyttää.

Mynthonin Facebook-sivuilla julkaistiin pari päivää sitten mainosvideo, jossa vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak "laittaa miehet ahtaalle".

Piilokameravideolla Sara lähestyy hississä olevia miehiä ja ehdottaa pussaamista.

Kaikkia videon katsojia tämä ei naurattanut, ja mainos sai sosiaalisessa mediassa paljon kritiikkiä. Lue tarkemmin täältä.

Nyt kurkkupastillivalmistaja on päättänyt hyllyttää mainoksen.

– Huumori on taitolaji, ja epäonnistuimme välittämään tarkoittamamme viestin. Videon tarkoitus ei missään nimessä ole pitää seksuaalista häirintää hyväksyttävänä. Tarkoituksemme oli korostaa raikkaan hengityksen merkitystä yllättävissäkin tilanteissa. Olemme nyt lopettaneet videon käytön mainonnassa, kurkkupastillivalmistajan Fb-sivuilla selitetään.

 

Julkaisu käyttäjältä Mynthon.

Video löytyy yhä kuitenkin Mynthonin Facebook-sivuilta, eikä sitä aiota sieltä poistaa. Mainosta sekin!

Katso video tästä:

 

Julkaisu käyttäjältä Mynthon.
Sinun pitää olla kirjautunut Facebookiin, jotta näet videon.

Lue myös:

Miehiä jujutettiin – häiritsivät seksuaalisesti omia äitejään

Vain joka neljäs ilmoittaa seksuaalisesta väkivallasta

Tästä tiedät, että sinulle flirttaillaan

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C More -kanavalla

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.