Sannille kuuluu hyvää! Uusi levy ilmestyy pian, eikä eräällä keikalla käynyt pieni kömmahdyskään haittaa tahtia. Kuva: Warner Music Live.
Sannille kuuluu hyvää! Uusi levy ilmestyy pian, eikä eräällä keikalla käynyt pieni kömmahdyskään haittaa tahtia. Kuva: Warner Music Live.

Sannilta tulee kohta uusi levy, jota hän on tehnyt hullunkiilto silmissä. Myös keikkoja on riittänyt. Yhdellä niistä kävi köpelösti.

Laulaja-lauluntekijä Sanni julkaisee uuden Lelu-nimisen levyn 24.4., ja keikkailu uuden albumin tiimoilta on jo alkanut.

– Tämä toisen levyn teko tuntui yllättävän helpolta, vaikkei ikinä mikään ole sinänsä helppoa. Minulla oli luotto omaan visiooni, ja teimme tätä aivan hullunkiilto silmissä, Sanni sanoo.

Esikoislevyltä Sotke mut lähti lentoon hittejä, kuten kappale nimeltä Prinsessoja ja astronautteja.

– Uusi levy on samaa tyylisuuntaa: sellaista elektroa hiphopbiiteillä maustettuna. Oikeita soittimia on käytetty huomattavasti enemmän, ja levy on yhtenäisempi kuin edellinen. On fiiliksiä joka suuntaan, ja välillä tunnelma muuttuu happoisaksikin.

Sannilla menee nyt kovaa. Milloin hän on viimeksi ehtinyt tehdä seuraavia juttuja?

Milloin viimeksi nauroit katketaksesi?

– Tänään kuvauksissa aamupäivällä. Näimme maskeeraajan kanssa toisemme ensimmäistä kertaa ikinä ja teimme toisemme hämmentyneiksi naljailemalla ja kettuilemalla toisillemme. Sellaista tilannekomiikkaa. Mutta oli tosi hauskaa!

Milloin viimeksi itkit?

– Viime vuoden lopulla, kun olin Australiassa reissaamassa puolitoista kuukautta. Ystävystyin siellä tyyppeihin, ja kun he saattoivat minut lentokentälle takaisin lähtiessä, tuli itku. Jengi piti jättää taakse.

Milloin viimeksi suutuit?

– Viime viikolla, kun piti juurta jaksaen selvittää ja vääntää rautalangasta väärinymmärrystä. Tuli ystävän kanssa mieletön soppa, joka äityi kauheaksi kauhomiseksi. Nyt kaikki on hyvin. Väärinymmärrysten takia syntyviin riitoihin kuuluu hirveästi energiaa. Siksi haluan aina selvittää asiat mahdollisimman nopeasti puhumalla.

Milloin viimeksi häpesit?

– Häpeä pitäisi kitkeä maailmasta, se perustuu aivan vääriin juttuihin. Mutta tässä taannoin kaaduin keikalla rumpujen päälle. Talo oli täynnä jengiä. Se hävetti, mutta samalla nauratti. Tilanne vain nosti koko tunnelmaa. Yleisökin oli ihan fiiliksissä, kun pääsin ylös rumpujen takaa.

Milloin viimeksi lintsasit jostakin?

– Personal trainer on tehnyt minulle tiukan kuntosaliohjelman. On ollut niin paljon hässäkkää, etten ole vain ehtinyt salille, ellen olisi mennyt yöllä. Kun nyt parin viikon tauon jälkeen menin, annoin itselleni oikeuden lintsata pari sarjaa.

Milloin viimeksi annoit hyvän ihmissuhdeneuvon?

– Latelen niitä koko ajan jollekin, mutten toteuta niitä omassa elämässä. Viime viikolla neuvoin rakastunutta kaveria, joka on kaukosuhteessa. Että pitää tehdä niin, miten sillä hetkellä tuntuu oikealta ja kuunnella omaa intuitiota. Ei keskittyä pelkoon.

Lue myös:

Milloin viimeksi pesit omat pyykkisi, David Hasselhoff?

Milloin viimeksi valehtelit, Pihla Viitala?

Milloin viimeksi raivosit, Kaisa Liski?