Kesällä brunssille kannattaa polkaista pyörällä. Kuva: Shutterstock
Kesällä brunssille kannattaa polkaista pyörällä. Kuva: Shutterstock

Kesälomalla kaupungissa voi kuntoilla kuin huomaamatta.

Aamulla

Pyöräile heti herättyäsi brunssille. Valitse kohde niin, että saat ainakin puolen tunnin polkutreenin. Pyöräile takaisin kevyemmällä vaihteella ja pysähdy puistoon tekemään lyhyet venyttelyt (15 sekuntia per lihas).

Päivällä

Ota joogamatto mukaan rannalle ja levitä pyyhe sen päälle. Auringonoton lomassa voit treenata vatsa- ja selkälihakset. Tee vuorotellen 15 istumaannousua ja 15 selkäliikettä: nosta kädet ja jalat hitaasti ilmaan yhtä aikaa vatsallasi maaten. Toista liikkeet kolmesti. Muista juoda vettä!

Illalla

Laita kevyet lenkkarit kesämekkosi pariksi ja lähde terassikierrokselle. Valitse esimerkiksi viisi terassia riittävän välimatkan päässä toisistaan. Kävele reippaasti pisteeltä toiselle ja palkitse itsesi raikkaalla (mieluiten alkoholittomalla) janojuomalla.

+ Kokeile ainakin näitä kaupunkilomalla

Veny puistojoogassa, testaa lainelautailua, rusketu biitsilentiksessä, rullaluistele rantakaduilla, ihastu sup-lautailuun, polkupyöräile terassille, käy salsabileissä, osallistu juoksutapahtumaan, kahvakuulaile puistossa, pelaa silmäpeliä kunto­salilla...

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio