Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT
On aika kiinnostua sinua ympäröivästä maailmasta. Uusiin asioihin tutustuminen avaa ovia. Voit solmia tänään merkittävän ystävyyden.

VAAKA
Älä jätä välistä tilaisuutta jutella kiinnostavan ihmisen kanssa. Teet häneen hyvän vaikutuksen. Keskustelulla on mielenkiintoiset seuraukset. 

SKORPIONI
On ajan hukkaa murehtia siitä, mitä muut tekevät. Keskity siihen, mikä sinulle on oikeasti tärkeää. Hoida loppuun tekemättä jääneitä asioita.

JOUSIMIES
Raha-asiat saavat lupaavan käänteen tänään. Älä kuitenkaan juhli liian aikaisin. Säästeliäisyys kannattaa, kunnes pääset varmemmalle maaperälle.

KAURIS
Selvitä ihmissuhdesotkuja myöhemmin. Käytännön asiat ovat tänään etusijalla. Ongelmia kasaantuu, ellet hoida niitä välittömästi pois alta.

VESIMIES
Puhu sinulle tärkeän asian puolesta. Saat muut kuuntelemaan, jos perustelet mielipiteesi hyvin. Löydät arvokkaan yhteistyökumppanin.

KALAT
Joku voi yrittää hyötyä sinusta tänään. Älä paljasta liikaa uudelle ihmiselle. Odota, että tiedät asioista enemmän.

OINAS
Vaistosi auttaa sinut tänään pitkälle. Älä jarruttele, vaan anna mennä. Jokainen annettu mahdollisuus kannattaa tarkastaa.

HÄRKÄ
Pienestä väärinkäsityksestä saattaa tulla tänään iso ongelma, ellet selvitä asiaa nopeasti. Itsepäisyys vain pahentaa tilannetta.

KAKSONEN 
Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä olet tekemässä. Sinulla on hyviä ideoita, joista muutkin voivat hyötyä. Tärkeintä on, että vietät aikaa ihmisten parissa.

RAPU
Kohtele kaikkia reilusti. Yhteenoton jälkeen pahoittelut voivat olla paikallaan. Kotona saattaa olla kireä tunnelma.

LEIJONA
On sinun hetkesi loistaa. Älä säiky huomiota, vaan ota oma tilasi. Jos jokin häiritsee sinua, on nyt korkea aika tehdä asialle jotain.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.