Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

  

RAPU

Käännä tilanne takaisin sinulle sopiville raiteille. Tartu tarjottuun mahdollisuuteen. Aktiivisuus on avain kaikkeen, joten älä jää paikoillesi.

 

LEIJONA

Lähde reippaasti ulos mukavuusalueeltasi. Saat tilaisuuden järjestää elämääsi uusiksi. Muista, että kaikki on tänään sinusta kiinni.

 

NEITSYT

Pysähdy hetkeksi miettimään, mitä haluat eniten. On aika testata itseäsi ja panna kaikki peliin. Voit tehdä tänään vaikutuksen tärkeään ihmiseen.

 

VAAKA

Odottamaton käänne heittää sinut tilanteeseen, jossa neuvot ovat tarpeen. Älä hermostu, vaan kartoita mahdollisuuksiasi rauhassa. Luota itseesi ja vaistoosi.

 

SKORPIONI

Lähde tutustumaan uuteen ympäristöön yksin tai hyvässä seurassa. Tarvitset inspiraatiota ja tuoreita ajatuksia. Luvassa on romanttisia tuulia.

 

JOUSIMIES

Jännityksen kaipuusi voi viedä sinut ongelmiin. Noudata varovaisuutta kaikkialla. Vältä ylimitoitettuja riskejä ja tee valintasi faktoihin nojaten.

 

KAURIS

Etsi vastauksia kokemuksistasi. Lähde tapaamaan vanhoja tuttuja ja heittäydy muistelemaan menneitä. Muistot tarjoavat kiinnostavia käänteitä päivääsi.

 

VESIMIES

Älä pidä mitään itsestäänselvyytenä. On aika lakata marmattamasta ja muuttaa asia, johon et ole tyytyväinen. Positiivinen asenne vetää puoleensa kaikkea hyvää.

 

KALAT

Keskity täysillä tavoitteisiisi. Uuden ihmisen tapaaminen tuo elämääsi säpinää. Luvassa on suuria muutoksia, joille kannattaa olla avoin.

 

OINAS

Älä anna negatiivisuuden saada sinusta otetta. Takaiskuihin ei pidä takertua. Katso niiden ohitse tulevaan ja muistuta itseäsi siitä, mihin olet matkalla.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa rakkaiden ihmisten seurassa. Päivä on täynnä iloa ja läheisyyttä. Suuntaa energiasi hyödyllisiin askareisiin ja nauti aikaansaannoksistasi.

 

KAKSONEN

Pelkkä puhe ei vie sinua pitkälle. On aika toimia nopeasti ja tehokkaasti. Menevä asenteesi herättää ympärilläsi positiivista huomiota.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.