Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kuuntele vaistoasi, jos se antaa hälytysmerkkejä. Älä seuraa sokeasti ohjeita, vaan muista kyseenalaistaa. Saat kotoa energiaa ja turvaa.

 

RAPU

Älä anna äkillisten muutosten hämmentää sinua. Toisten jäljitteleminen ei johda mihinkään. Luota mielikuvitukseesi ja anna asioiden edetä omalla painollaan.

 

LEIJONA

Harkitse tarkkaan, kannattaako sinun julistaa mielipiteesi ääneen. Näkemyserot voivat aiheuttaa konflikteja. Rakkauselämäsi on nyt etusijalla.

 

NEITSYT

Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään päätöksiä. Jätä taaksesi tilanne, jossa sinulla on epämukava olo. Tiedät itse, mikä sinulle on hyväksi.

 

VAAKA

On aika antaa mennä. Pidä kiinni omista periaatteistasi loppuun saakka. Intohimoinen asenteesi tekee muihin vaikutuksen.

 

SKORPIONI

Sinun ei tarvitse joustaa loputtomasti. Jos rajasi tulevat vastaan, sano se. Tänään sinun kannattaa valita seurasi huolellisesti.

 

JOUSIMIES

Saat kiinnostavan tarjouksen. Tarkkaile tilannetta kaikessa rauhassa ennen päätöksen tekemistä. Uusi ympäristö ja ihmisiin tutustuminen tekevät hyvää.

 

KAURIS

Jokin vangitsee huomiosi. Sinulle saattaa olla tarjolla elämäsi tilaisuus. Hae tukea vanhoista tutuista, jotka ovat tunteneet sinut pitkään.

 

VESIMIES

Nyt kaivataan vähemmän puhetta ja enemmän toimintaa. Tarkkailemisesta on paljon hyötyä tänään. Etsi tapoja piristää arkeasi.

 

KALAT

Lähde lyhyelle reissulle ja nauti tärkeiden ihmisten seurasta. Älä anna kenenkään kohdella sinua huonosti. Tunne oma arvosi ja pidä puoliasi tarpeen vaatiessa.

 

OINAS

Uusi ympäristö auttaa sinua oman tilanteesi hahmottamisessa. Ihmissuhteesi kiittää, jos panostat toimivaan kommunikointiin. Ilmassa on romantiikkaa.

 

HÄRKÄ

Toisten manipulointi ei ole hyvä ajatus. Ihminen lähipiiristäsi koettelee kärsivällisyyttäsi tänään. Ota opiksi menneisyydessä tekemistäsi virheistä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.