Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Tunteesi muuttuvat nyt nopeasti. Muista, ettet voi hallita tapahtumia. Uskalla kohdata totuus.

Kaksonen

Älä keksi tekosyitä, vaan hoida hommat ajallaan. Pidä salaisuutesi omana tietonasi. Juorut liikkuvat nyt nopeasti.

Rapu

Älä anna pahantuulisen ihmisen pilata päivääsi. Positiivinen asenteesi vie sinut pitkälle. Älä pelkää tarttua haasteisiin.

Leijona

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Voit saavuttaa tavoitteesi vain, jos maltat edetä hitaasti. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa.

Neitsyt

Ota muutokset vastaan, sillä ne vievät sinua hyvään suuntaan. Saat tänään lukuisia mahdollisuuksia, joita ei kannata sivuuttaa.

Vaaka

Perheenjäsen tai vanha ystävä voi aiheuttaa tänään huolia. Vietä aikaa helpommassa seurassa, jos hänestä tulee taakka.

Skorpioni

Nauti tästä hetkestä. Tee jotain erityistä läheistesi kanssa tai suuntaa ulos tapaamaan uusia ihmisiä. Päivä on tarkoitettu hauskanpitoa varten.

Jousimies

On aika edetä asioissa. Usko itseesi, sillä kukaan ei tee siirtoa puolestasi. Hiljennä epäilyt ja toimi.

Kauris

Ratkaisujen tekeminen ei ole tänään helppoa. Lykkää tärkeitä päätöksiä myöhemmäksi. Keskity nyt ajatustyöhön.

Vesimies

Älä yritä miellyttää muita valinnoillasi. Vaali omia periaatteitasi ja arvojasi. Kenenkään ei pitäisi tulla sanelemaan sinulle, kuinka sinun on toimittava.

Kalat

Käy uudestaan läpi vanhoja ideoita, sillä niiden joukossa voi olla käyttökelpoinen helmi. Päivä on otollinen suunnitelmien laatimiselle.

Oinas

Älä anna juorujen viedä huomiotasi pois olennaisesta. Läheisesi tarvitsee sinua tänään tuekseen jännittävässä tilanteessa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota muutokset avosylin vastaan. Pidä ohjat omissa käsissäsi. Tänään ei kannata tyytyä liian vähään, vaan tähdätä korkealle.

 

RAPU

Satsaa nyt täysillä itseesi ja omiin suunnitelmiisi. Anna mielikuvituksesi lentää tänään. Saat hyviä neuvoja ja ideoita läheisiltäsi.

 

LEIJONA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Vältä draamaa perhepiirissä valitsemalla sanasi tarkkaan. Ota muiden tunteet huomioon ratkaisuissasi.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin. On hyvä hetki verkostojen laajentamiselle ja ystävyyksien syntymiselle. Anna myös romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinne tänne säntäileminen ei vauhdita asioita. Positiivinen asenne saa tänään ihmeitä aikaan.

 

SKORPIONI

Ole valmis tekemään muutoksia. Kaikki on kiinni omasta aktiivisuudestasi tänään. Muista, missä erehdyit viimeksi ja vältä saman mokan toistaminen.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Joku saattaa ravata luonasi yhtenään apua pyytämässä. Pidä huolta myös itsestäsi.

 

KAURIS

Nosta äänesi kuuluviin. Sinulla on sanottavaa, eikä nyt ole aika unohtua muiden varjoon. Nyt on tartuttava toimeen ja otettava riskejä.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotisi kunnostamiseen. Pienten muutosten tekeminen voisi olla paikallaan. Tee omaa juttuasi seuraamatta laumaa.

 

KALAT

Päivä tuo tiellesi odottamattomia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Älä ota turhia riskejä etenekään liikunnan parissa. Kerro läheisellesi, mitä sinulla on sydämelläsi.

 

HÄRKÄ

Saatat vetää tunnekuohuissasi hätiköityjä johtopäätöksiä. Hidasta tahtia ja mieti, mikä on nyt tärkeintä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

 

HÄRKÄ

Etene asioissa omassa tahdissasi. Kiirehtimällä et saa mitään hyvää aikaan. Valitse sanasi huolellisesti ja puhu vasta sitten, kun olet varma asiastasi.