Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
On hyvä hetki suunnitella matkalle lähtöä tärkeän ihmisen kanssa. Suhteenne saa mielenkiintoisen käänteen. Päivästä ei puutu romantiikkaa.

 

HÄRKÄ
Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Keskity olemaan hyvä kuuntelija, sillä se on ääneen pääsemistä tärkeämpää. Älä tee hätiköityjä päätöksiä tulevan suhteen.

 

KAKSONEN
Laajenna reviiriäsi ja lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Uuden harrastuksen aloittaminen tarjoaa myös hyvää säpinää elämääsi. Kotiin ei kannata jäädä.

 

RAPU
Sinulla riittää menevää asennetta, mutta samaa ei voi sanoa kaikista muista. Pysy hyvissä päätöksissäsi. Älä anna negatiivisten ihmisten lannistaa intoasi.

 

LEIJONA
Olet täynnä virtaa ja jatkuvasti menossa. Meininkisi saattaa tehdä hyvän vaikutuksen yhtäällä, mutta aiheuttaa toisaalla närää. Ilmassa on mustasukkaisuutta.

 

NEITSYT
Laajenna näkökenttääsi ja solmi uusia kontakteja. Ympärilläsi on meneillään paljon kaikkea kiinnostavaa. Nyt kannattaa olla utelias.

 

VAAKA
Ihmissuhteet vaativat tänään erityistä huomiota ja huolenpitoa. Älä anna tunteiden sumentaa logiikkaasi. Ole kuulolla ja vältä pikaisten johtopäätösten tekemistä.

 

SKORPIONI
Ota mielikuvitus käyttöön käytännön ongelmia ratkoessasi. Erityisesti rahatilanteesi saattaa kaivata luovia ratkaisuja. Säästäväisyys on nyt tarpeen.

 

JOUSIMIES
Piristä päivääsi omatoimisesti. Hemmottelu voi tarkoittaa ostosreissua tai hyvän ystävän tapaamista. Ihmissuhderintamalla on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

KAURIS
Älä pelaa uhkapelejä tänään. Pitäydy tutulla ja turvallisella maaperällä. Ihmissuhteiden huoltaminen kuuluu tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

VESIMIES
Ratkaisut löytyvät läheltä. Käy läpi menneitä tapahtumia ja mieti, mikä on aikaisemmin toiminut ongelmatilanteissa. Anna romantiikalle reilusti tilaa.

 

KALAT
Pidä kiinni päätöksistäsi. Yhdistäkää voimat läheisesi kanssa ja toimikaa tärkeän asian puolesta. Kahden vietetty aika tekee hyvää myös suhteellenne.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.