Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Olet sosiaalisella tuulella ja viihdyt siellä, missä tapahtuu. Mielenkiintoinen ihminen ilmestyy elämääsi. Pidä häneen yhteyttä.

Härkä

Kaipaat muutoksia ja jännitystä. Pidä silmällä rahojasi, sillä mihin tahansa ei kannata nyt sijoittaa. Tiedossa voi olla odottamattomia kuluja.

Kaksonen

Pohdi nykyisiä ihmissuhteitasi. Elämässäsi saattaa olla ihminen, joka ottaa enemmän kuin antaa. On aika miettiä tulevaisuutta.

Rapu

Työ on päällimmäisenä mielessäsi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä urallasi, jos haasteet eivät saa sinua kavahtamaan. Ole avoin kaikelle.

Leijona

Älä tuhlaa aikaa. Valitse tarkkaan, mihin suuntaat tänään energiasi. Opit nyt helposti uutta ja tulet toimeen kaikkien kanssa.

Neitsyt

Vanha ystävä voi ottaa tänään yhteyttä. Mieti tarkkaan, miksi välinne kylmenivät ja kannattaako menneisiin palaaminen.

Vaaka

Olet sydämellinen ystävä, mikä ei jää muilta huomaamatta. Varo itsesi loppuun polttamista. Älä yritä auttaa kaikkia samaan aikaan.

Skorpioni

Astu rohkeasti valokeilaan. Karismasi säteilee tänään, eikä se jätä ketään kylmäksi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

Jousimies

Tänään kannattaa vältellä herkkiä puheenaiheita. Tunteesi ovat pinnassa, ja saatat menettää hermosi pikkujutun takia. Hakeudu omiin oloihisi.

Kauris

Tee tänään tulevaisuutta koskevia ratkaisuja. On tärkeää, että asetat asiat suureen mittakaavaan. Mieti, oletko samalla kannalla vielä vuoden päästä.

Vesimies

Etsi innostavaa tekemistä. On parasta, että pysyt nyt liikkeessä. Paikoilleen jymähtämisen riski on suuri.

Kalat

Älä tyydy vähään. Itsensä aliarvioiminen olisi virhe, sillä voit saavuttaa paljon. Valmistaudu tositoimiin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.