Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Älä anna kenenkään hyppiä nenillesi. Pidä pintasi ja kieltäydy kohtuuttomista vaatimuksista. Salaisuuksista kannattaa vaieta, sillä huhut leviävät nopeasti.

 

OINAS
Pidä silmällä kaikkea sinulle kallisarvoista. Työsi ei saa valua hukkaan. Tänään ei kannata lainata rahaa tai tavaroita ympäriinsä.

 

HÄRKÄ
Solmit tänään arvokkaan työkontaktin tai orastavan ystävyyden. Nyt ei kannata jäädä tuppisuuksi. Päivä on romantiikkaa täynnä.

 

KAKSONEN
Hillitse halusi kritisoida näkemääsi ääneen. Hyvällä tahdolla ja ymmärtäväisyydellä asiat sujuvat helpommin. Ehdota parannuksia ja pohdi muiden kanssa ratkaisuja.

 

RAPU
Puhu vain vähän ja keskity sen sijaan suunnittelemaan tulevaa. Sinun on oltava täsmällinen ja suorapuheinen, jos tarkoituksesi on saada muut vakuuttuneiksi.

 

LEIJONA
Ota vastaan uudet haasteet, joita tiellesi osuu. Sinusta kaivataan tänään johtajahahmoa ryhmään. Älä anna oman ylpeytesi nousta sinua vastaan.

 

NEITSYT
Kiinnitä huomiota kommunikointiin. Jännitteet on parasta purkaa mahdollisimman pian, sillä tärkeä ihmissuhde on muuten vaarassa tulehtua.

 

VAAKA
Hyvinvointisi on etusijalla. Anna muiden tehdä omia juttujaan ja keskity pitämään huolta itsestäsi. Voi olla oikea aika miettiä uusiksi elintapojasi.

 

SKORPIONI
Hyppää uusiin haasteisiin epäröimättä. Impulsiivisuudestasi on tänään paljon hyötyä. Uudet tuttavuudet tuovat säpinää päivääsi.

 

JOUSIMIES
Keskity siihen, millä oikeasti on väliä. Älä päästä tunteitasi valtaan, sillä itsehillintä on avain menetykseen. Tilanteen on pysyttävä hallinnassasi.

 

KAURIS
Älä huolehdi siitä, missä muut menevät. Tärkeintä on, että seuraat omaa polkuasi loppuun saakka. Tiedät kyllä, mitä olet tekemässä.

 

VESIMIES
Palaa vanhan idean pariin. Voit kunnostaa sen uuteen uskoon. Aikaa on kulunut ja tilanne on kääntynyt sinulle edullisemmaksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.