Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Avuliaisuutesi pelastaa tänään läheisesi päivän. Hänen auttamisestaan koituu yllättävää hyötyä myös sinulle.

Oinas

Ota muutokset vastaan. Silmäsi avautuvat tänään monen asian suhteen. Sinulla on enemmän annettavaa kuin osaat kuvitella.

Härkä

Muiden auttaminen on eduksi myös itsellesi. Rakennat ystävyyssuhdetta entistä vakaammalla pohjalle. Ihmiset luottavat nyt sinuun.

Kaksonen

Älä pelkää kokeilla uusia asioita. Erilaisuus rikastuttaa. Kokeile ennakkoluulottomasti hulluilta kuulostavia ideoita.

Rapu

Älä anna vastoinkäymisten lannistaa, vaan pysy liikkeessä. Aktiivisuus on tärkeää, sillä sinun on päästävä eteenpäin. Älä kieltäydy saamastasi kutsusta.

Leijona

Sinulla on tänään tarpeeksi energiaa saadaksesi ihmiset liikkeelle. Et siedä viivyttelyä, vaan haluat asioiden tapahtuvan heti.

Neitsyt

Tarkastele vaihtoehtojasi. Jos et ole tyytyväinen tilanteeseesi, on aika miettiä parempaan vaihtamista. Lähde tapaamaan uusia ihmisiä.

Vaaka

Tarvitset nyt paljon tekemistä. Täytä kalenteri ystävien tapaamisilla. Ole oma-aloitteinen ihmissuhteissa.

Skorpioni

Älä jänistä hyvän tilaisuuden edessä. Tule ulos kuorestasi, sillä muuten menetetty mahdollisuus jää kaduttamaan sinua.

Jousimies

Panosta ihmissuhteisiisi. Läsnäolo ja läheistesi kuunteleminen on tärkeämpää kuin mikään muu. Pienillä teoilla on suuri merkitys.

Kauris

Älä ole liian tungetteleva. Yli-innokkuus voi säikyttää uuden tuttavuuden. Anna hänelle aikaa tutustua sinuun kaikessa rauhassa.

Vesimies

Ihmissuhteet vaativat nyt työtä. Viisaiden neuvojen kuunteleminen ei mene hukkaan. Tarvitset nyt uusia näkökulmia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.