Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VAAKA 
Älä lykkää asioita huomiseen. Ne on parasta hoitaa pois alta niin pian kuin mahdollista.  Lipsuminen voi koitua kalliiksi.

SKORPIONI
Ota lisää vastuuta muita auttaaksesi. Luotettavuuttasi arvostetaan ympärilläsi. Keräät pisteet kotiin ystävällisyydelläsi.

JOUSIMIES
Älä polta itseäsi loppuun. Vältä epärealistisia lupauksia, sillä et ehdi kaikkialle. Kalenterisi tukkiminen menoilla ei ole sinulle hyväksi.

KAURIS
Työ ja huvi kulkevat käsi kädessä. Anna persoonasi loistaa, niin teet omaperäisyydelläsi vaikutuksen uusiin ihmisiin. Olet huomion keskipiste.

VESIMIES
Kotona on luvassa muutoksia. Maiseman vaihtaminen voi tuoda yllättävän paljon hyvää tilanteeseen. Haukkaa happea virkistävässä seurassa.

KALAT
Uusi tuttavapiiri tuo elämääsi tervetulleita muutoksia. On loistava hetki ystävyyksien solmimiselle ja romanssien syttymiselle.

OINAS
Omistaudu projekteillesi. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, sillä poukkoilu ei nopeuta edistymistäsi. Voit olla ylpeä lopputuloksista.

HÄRKÄ
Sinua lähestytään yllättävien ehdotusten merkeissä. Tee selväksi, että olet kiinnostunut. Olet suosittua seuraa tänään.

KAKSONEN
Perheen sisällä tapahtuu. Älä takerru pikkuasioihin, vaan etsi tilanteelle ratkaisua. Kuunteleminen on ensisijaisen tärkeää.

RAPU
Rakkauselämäsi kukoistaa. Jaa haaveitasi ja ajatuksiasi ystävän kanssa. Kokemuksien vertailu antaa sinulle uusia näkökulmia.

LEIJONA
Usko kykyihisi. Itsesi kehittäminen on hyvä ajatus, joten etsi tietoa sinua kiinnostavasta aihepiiristä. Verkostoihin panostaminen kannattaa.

NEITSYT
Älä anna pikkuasioiden häiritä sinua. Keskity siihen, mikä on oikeasti tärkeää. Joustavuudella ja hyvällä tahdolla selviät haasteista.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.