Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Varo kiirehtimästä liikaa. Jos aikataulusi tuntuu liian tiukalta, on syytä karsia jotain pois. Liiallisesta kiireestä seuraa helposti huolimattomuusvirheitä ja vääriä päätöksiä.

Jousimies

Liikunta ja kaikenlainen fyysinen tekeminen ovat parhaita keinoja poistaa stressiä ja jännitystä. Jos aiemmat liikuntakokeilusi ovat lopahtaneet innostuksen puutteeseen, kokeile jotain aivan uutta lajia.

Kauris

Jos joku on eri mieltä kanssasi, älä ota sitä henkilökohtaisesti. Tunteille ei kannata tänään antaa liian valtaa. 

Vesimies

Saat tänään houkuttelevan tarjouksen. Pidä huoli siitä, että saat kaikki asiaa koskevat vaatimukset kirjallisessa muodossa ennen kuin suostut.

Kalat

Älä anna muiden ottaa kunniaa tekemästäsi työstä. Ahkerointisi ja taitosi saattavat jäädä tärkeiltä tahoilta huomaamatta.

Oinas

Yksityiselämän vaatimukset saattavat tänään tuntua raskailta. Pyydä apua läheisiltäsi ennen kuin tilanne kärjistyy.

Härkä

Tänään kannattaa pitää matalaa profiilia. Saatat joutua tekemään ylimääräistä työtä, jos kiinnität liikaa huomiota itseesi.

Kaksonen

Liiallinen löhöily saattaa kostautua - liikunnan lisääminen tekisi sinulle nyt hyvää. Jos ryppyotsainen liikunta ei innosta, kokeile jotain joukkuepeliä tai vaikka tanssia.

Rapu

Varo sanomasta ensimmäistä mieleesi juolahtavaa asiaa. Ympärilläsi on tänään herkkiä ihmisiä, joten valitse sanasi huolella.

Leijona

Työn ja huvin yhteensovittaminen ei ole tänään järkevä idea. Saatat joutua noloon tilanteeseen, jos paljastat liikaa yksityisasioitasi työtovereillesi.

Neitsyt

Pidä raha-asiasi tiukasti omissa käsissäsi. Kaikenlaista taloudellista yhteistyötä ja rahan lainaamista kannattaa tänään välttää.

Vaaka

Yritä saada mieltäsi painava ihmissuhdeongelma selvitetyksi. Saat siihen tänään oivan tilaisuuden. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Varmistu siitä, että teet muutokset oikeista syistä. Impulsiivinen veto ei välttämättä vie sinua kovin hyvään suuntaan. Laskelmointi ja ennakointi ovat nyt tarpeen.

 

SKORPIONI

Ole valmis laittamaan itsesi likoon ja muuttumaan. Käännä katse sisimpääsi, sillä vastaukset löytyvät sieltä. Parannukset alkavat pienistä asioista.

 

JOUSIMIES

Jaa ajatuksia seurassa, jossa sinua ymmärretään. Ota läheisesi huomioon ratkaisuja tehdessäsi. Itsekeskeinen käytös vain kostautuisi nopeasti.

 

KAURIS

Tunteet hämmentävät sinua tänään. Nopea tahti sumentaa näkökenttäsi, eikä fiksuja päätöksiä ole helppo tehdä. Pyri pitämään jalat maassa kaiken keskellä.

 

VESIMIES

Tuttu kasvo menneisyydestä palaa elämääsi. Ole tarkkana, sillä hän saattaa yrittää vaikuttaa päätöksiisi. Etenkin raha-asioissa kannattaa olla varuillaan.

 

KALAT

Luvassa on odottamattomia käänteitä. Ne vievät sinua kuitenkin oikeaan suuntaan, joten heittäydy virran vietäväksi. On aika uskaltautua ottamaan riskejä.

 

OINAS

Pidä ideasi toistaiseksi omana tietonasi. Pääset luovimaan tiesi läpi päivän haasteista helpommin, jos maltat pitää matalaa profiilia.

 

HÄRKÄ

Anna muiden arvailla. Salaperäisyys on sinulle tänään eduksi. Kerro suunnitelmistasi vasta sitten, kun tilanne on sinulle selkeämpi.

 

KAKSONEN

Viime hetken muutos voi kiristää hermojasi. Saat hyviä neuvoja yllättävältä taholta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

RAPU

Hidasta tahtia ja pidä silmät auki. Tee asiat omassa rytmissäsi yksityiskohtia sivuuttamatta. Pienissä asioissa piilee nyt eniten voimaa.

 

LEIJONA

Juttele ja ota asioista selvää. Sekä uusilla että vanhoilla tuttavuuksilla on sinulle kiinnostavaa kerrottavaa. Saat päivästä paljon virtaa ja inspiraatiota.

 

NEITSYT

Lähistöllä on utelias ihminen, joka saattaa heittäytyä tungettelevaksi. Pidä salasanat ja muut yksityisasiat häneltä piilossa. Terve annos ennakkoluuloa ei tee pahaa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Saat päivästä enemmän irti, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät. On aika heittäytyä hetken vietäväksi.

 

SKORPIONI

Usko asiaasi, niin alkaa tapahtua. Positiivinen asenne kantaa sinut tänään pitkälle. Rohkaistu kertomaan mielipiteesi, vaikka se eroasi yleisestä näkemyksestä.

 

JOUSIMIES

Muista sinua auttanutta ihmistä vastapalveluksella. Läsnäolostasi voi olla tänään paljon hyötyä. Älä aliarvioi omaa vaikutusvaltaasi.

 

KAURIS

Haluat saada aikaan muutoksia. Jännitys ja uutuudet vetävät sinua puoleensa. Ole avoin ehdotuksille ja unohda tuomitseminen.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi työprojekteihin. Hyvä keskittymiskyky on tänään tarpeen. Älä anna pikkuasioiden viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

KALAT

Ulkoiset muutokset piristävät mieltä. Heittäydy luovaksi ja uudista vaikkapa vaatekaappiasi tai kampaustasi. Onnenpotku odottaa sinua aivan kulman takana.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Valmistaudu henkisesti siihen, että saat osaksesi myös kritiikkiä. Huonoin vaihtoehto tällä erää olisi paikoilleen jääminen.

 

HÄRKÄ

Hätiköity johtopäätös tietää ongelmia. Tee asiat huolellisesti alusta alkaen. Kärsivällisyys on tänään paras valttisi.

 

KAKSONEN

Kilpailijasi jäävät nopeasti kauas taakse, kun otat nokkeluutesi käyttöön. Pidä ajatuksesi käsillä olevassa hetkessä, niin olet lyömätön.

 

RAPU

Tee jotain vain ja ainoastaan omaksi iloksesi. On hemmottelun ja hauskanpidon aika. Vietä laatuaikaa parhaaksi katsomassasi seurassa.

 

LEIJONA

Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan. Vedä johtopäätöksesi vasta sitten. Saat ehdotuksen, josta kannattaa kieltäytyä kohteliaasti.

 

NEITSYT

Päivä sisältää tapaamisen, josta voit ammentaa inspiraatiota tuleviin tapahtumiin. Tarjolla on nyt haasteita ja yllätyksiä. On aika opetella uusia taitoja.