Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Varo kiirehtimästä liikaa. Jos aikataulusi tuntuu liian tiukalta, on syytä karsia jotain pois. Liiallisesta kiireestä seuraa helposti huolimattomuusvirheitä ja vääriä päätöksiä.

Jousimies

Liikunta ja kaikenlainen fyysinen tekeminen ovat parhaita keinoja poistaa stressiä ja jännitystä. Jos aiemmat liikuntakokeilusi ovat lopahtaneet innostuksen puutteeseen, kokeile jotain aivan uutta lajia.

Kauris

Jos joku on eri mieltä kanssasi, älä ota sitä henkilökohtaisesti. Tunteille ei kannata tänään antaa liian valtaa. 

Vesimies

Saat tänään houkuttelevan tarjouksen. Pidä huoli siitä, että saat kaikki asiaa koskevat vaatimukset kirjallisessa muodossa ennen kuin suostut.

Kalat

Älä anna muiden ottaa kunniaa tekemästäsi työstä. Ahkerointisi ja taitosi saattavat jäädä tärkeiltä tahoilta huomaamatta.

Oinas

Yksityiselämän vaatimukset saattavat tänään tuntua raskailta. Pyydä apua läheisiltäsi ennen kuin tilanne kärjistyy.

Härkä

Tänään kannattaa pitää matalaa profiilia. Saatat joutua tekemään ylimääräistä työtä, jos kiinnität liikaa huomiota itseesi.

Kaksonen

Liiallinen löhöily saattaa kostautua - liikunnan lisääminen tekisi sinulle nyt hyvää. Jos ryppyotsainen liikunta ei innosta, kokeile jotain joukkuepeliä tai vaikka tanssia.

Rapu

Varo sanomasta ensimmäistä mieleesi juolahtavaa asiaa. Ympärilläsi on tänään herkkiä ihmisiä, joten valitse sanasi huolella.

Leijona

Työn ja huvin yhteensovittaminen ei ole tänään järkevä idea. Saatat joutua noloon tilanteeseen, jos paljastat liikaa yksityisasioitasi työtovereillesi.

Neitsyt

Pidä raha-asiasi tiukasti omissa käsissäsi. Kaikenlaista taloudellista yhteistyötä ja rahan lainaamista kannattaa tänään välttää.

Vaaka

Yritä saada mieltäsi painava ihmissuhdeongelma selvitetyksi. Saat siihen tänään oivan tilaisuuden. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tiedossa on viime hetken muutoksia. Älä anna sen pilata tunnelmaasi. Ole valmis improvisoimaan ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin.


SKORPIONI
Tee fiksuja ja harkittuja ratkaisuja raha-asioissa. Nyt ei ole aika kiirehtiä. Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle signaaleja.


JOUSIMIES
Älä hyppää pää edellä mukaan uuteen seikkailuun. Selvitä ensin, mitä sinulta odotetaan. Pidä huoli siitä, että sinua arvostetaan.


KAURIS
Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi. Vaistosi ei jätä sinua pulaan tänään. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin erityisesti rahaa koskevissa kysymyksissä.


VESIMIES
Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ennakkoluulottomuus on paras tapa rikastuttaa elämääsi. Älä hermostu pienistä takaiskuista.


KALAT
Älä ole liian ehdoton tänään, sillä avoimuus on omaksi eduksesi. Neuvottele ja ole valmis joustamaan. Onni on nyt puolellasi. 


OINAS
Pidä salaisuutesi omana tietonasi. Harkitsemattomat sanat tunnekuohun keskellä voivat aiheuttaa ikävää jälkeä. Kärsivällisyys on tarpeen.


HÄRKÄ
Stressaaminen käy raskaaksi. Ota välimatkaa tilanteisiin ja ihmisiin, jotka nostattavat pulssiasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.


KAKSONEN
Käy tärkeät paperit läpi tarkalla silmällä. Selvitä perusteellisesti, mikä mättää. Ihmissuhteissa on uusien alkujen aika.


RAPU
Vietä laatuaikaa ystävien keskellä. Kuuntele muiden ideoita ja ajatuksia. Saat niistä virtaa ja inspiraatiota tulevaa varten.


LEIJONA
Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Pidä rahatilannettasi tiukasti silmällä. Nyt ei ole aika ottaa taloudellisia riskejä.


NEITSYT
Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan. Menneisiin palaaminen tekee sinulle hyvää. Solmit tänään tulevaisuuden kannalta arvokkaan kontaktin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!