Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Varo kiirehtimästä liikaa. Jos aikataulusi tuntuu liian tiukalta, on syytä karsia jotain pois. Liiallisesta kiireestä seuraa helposti huolimattomuusvirheitä ja vääriä päätöksiä.

Jousimies

Liikunta ja kaikenlainen fyysinen tekeminen ovat parhaita keinoja poistaa stressiä ja jännitystä. Jos aiemmat liikuntakokeilusi ovat lopahtaneet innostuksen puutteeseen, kokeile jotain aivan uutta lajia.

Kauris

Jos joku on eri mieltä kanssasi, älä ota sitä henkilökohtaisesti. Tunteille ei kannata tänään antaa liian valtaa. 

Vesimies

Saat tänään houkuttelevan tarjouksen. Pidä huoli siitä, että saat kaikki asiaa koskevat vaatimukset kirjallisessa muodossa ennen kuin suostut.

Kalat

Älä anna muiden ottaa kunniaa tekemästäsi työstä. Ahkerointisi ja taitosi saattavat jäädä tärkeiltä tahoilta huomaamatta.

Oinas

Yksityiselämän vaatimukset saattavat tänään tuntua raskailta. Pyydä apua läheisiltäsi ennen kuin tilanne kärjistyy.

Härkä

Tänään kannattaa pitää matalaa profiilia. Saatat joutua tekemään ylimääräistä työtä, jos kiinnität liikaa huomiota itseesi.

Kaksonen

Liiallinen löhöily saattaa kostautua - liikunnan lisääminen tekisi sinulle nyt hyvää. Jos ryppyotsainen liikunta ei innosta, kokeile jotain joukkuepeliä tai vaikka tanssia.

Rapu

Varo sanomasta ensimmäistä mieleesi juolahtavaa asiaa. Ympärilläsi on tänään herkkiä ihmisiä, joten valitse sanasi huolella.

Leijona

Työn ja huvin yhteensovittaminen ei ole tänään järkevä idea. Saatat joutua noloon tilanteeseen, jos paljastat liikaa yksityisasioitasi työtovereillesi.

Neitsyt

Pidä raha-asiasi tiukasti omissa käsissäsi. Kaikenlaista taloudellista yhteistyötä ja rahan lainaamista kannattaa tänään välttää.

Vaaka

Yritä saada mieltäsi painava ihmissuhdeongelma selvitetyksi. Saat siihen tänään oivan tilaisuuden.