Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Lyhyt irtiotto tekee ihmeitä ihmissuhteellesi. Hoida vastuulliset hommat itse, sillä nyt ei kannata jättää mitään onnen varaan. Hyvä järjestys takaa mielenrauhasi.

 

KAKSONEN

Pidä kommunikointi toimivana ja ole rehellinen. Kärsivällisyydellä saat tahtosi läpi. Yhteen hiileen puhaltaminen kannattaa.

 

RAPU

Herätät positiivista huomiota ajatuksillasi. Saat loistavan tarjouksen, jota ei kannata jättää käyttämättä. Nyt on sinun hetkesi olla esillä.

 

LEIJONA

Pidä ongelmasi pienen piirin tiedossa. Juorujen leviäminen voi haitata suunnitelmiasi. Ole määrätietoinen, niin pääset tavoitteisiisi.

 

NEITSYT

Saatat tehdä tunnekuohuissasi tänään mokan. Korjaa vahingot olemalla yhteistyökykyinen ja ehdottamalla ratkaisuja. Fiksu käytös kyllä huomataan.

 

VAAKA

Älä enää aikaile, vaan tee siirto työelämässä. Mieti raha-asioita uusiksi, jos se on tarpeellista saavuttaaksesi unelmasi. Suunnanvaihto on paikallaan.

 

SKORPIONI

Älä anna hankalan ihmisen kaataa suunnitelmiasi. Pidä pääsi ja etsi ratkaisuja kokemuksistasi. Ihmissuhteisiin panostaminen kannattaa.

 

JOUSIMIES

Kuuntele ja opi ympäristöstäsi. Puhu omasta puolestasi, sillä muuten joku muu saattaa sinut huonoon valoon. Harkitse tarkkaan, mihin haluat seuraavaksi suunnata.

 

KAURIS

Pidä käytännön asiat hyvässä järjestyksessä. Päädyt tänään moniin hyviin ratkaisuihin. Lisää yksityiselämääsi säpinää romantiikan keinoin.

 

VESIMIES

Kuuntele järjen ääntä. Joku yrittää tehdä sinulle kiusaa, eikä häntä pidä päästää niskan päälle. Panosta taloudelliseen vakauteen.

 

KALAT

Kateellisen ihmisen ei pidä antaa pilata päivääsi. Pidä lippu korkealla ja tee omaa juttuasi. Seulo seuraasi ja tarkkaile, ketkä ovat oikeasti puolellasi.

 

OINAS

Luvassa voi olla pettymyksiä tunne-elämässä. Yritä vältellä juorujen syntymistä käytöstäsi hillitsemällä. Keskity olemaan paras mahdollinen versio itsestäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.