Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Vedä henkeä ja käy läpi vaihtoehtosi vielä kerran. Turhan äkkipikaiset päätökset vievät ongelmiin. Pidä ajatuksesi omassa jutussasi.

 

HÄRKÄ
Viehätysvoimasi on huipussaan. Ota siitä kaikki irti uusia ihmisiä tavatessasi. Oma-aloitteisuus on tänään ensisijaisen tärkeää.

 

KAKSONEN
Pidä silmällä tavaroitasi. Liian huoleton asenne vie sinut ongelmiin, joten ole tarkkana. Hemmottele itseäsi, sillä olet ansainnut sen.

 

RAPU
Herätät kiinnostusta hyvällä asenteellasi. Pidät jalat tukevasti maassa, mikä on sinulle loistavaa mainosta. Päivä sisältää romanttisia yllätyksiä.

 

LEIJONA
Anteliaisuutesi vetää ihmisiä puoleensa. Varo, ettei joku innostu liikaa ja yritä käyttää tilannetta hyväkseen. Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta.

 

NEITSYT
Luovi tiesi eteenpäin keskustelemalla. Pakolla mikään ei ratkea, joten kuuntele ja kysele. Luvassa on positiivisia käänteitä.

 

VAAKA
Muutoksia on tehtävä, mutta konflikteihin ei tarvitse syöksyä. Romantiikka piristää päivääsi ja helpottaa päätöksentekoa.

 

SKORPIONI
Pidä hauskaa hyvässä seurassa. Arkinen työurakka hoituu kevyemmin, jos olet liikkeellä oikealla asenteella varustettuna. Ota välillä rennosti.

 

JOUSIMIES
Sinun on aika ajatella omaa etuasi. Et voi joustaa jatkuvasti muita miellyttääksesi. Tänään on hyvä päivä panostaa romantiikkaan.

 

KAURIS
Älä anna hämmennyksen ottaa valtaa. Kysy rohkeasti, jos et ymmärrä jotain. Löydät yllättäen yhteisen sävelen uuden tuttavan kanssa.

 

VESIMIES
Tunteet lähtevät tänään helposti kuumenemaan, etenkin jos läheisesi ei ole valmis joustamaan. Ole kärsivällinen, mutta tunne oma arvosi. Liika on liikaa.

 

KALAT
Pidä silmät auki, sillä joku lähelläsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Junaile asiat niin, että pääset itse helpolla. On aika muistella vanhoja hyvässä hengessä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.