Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Älä vaivaa päätäsi menneisyyden asioilla. Huolehdi vähemmän ja keskity enemmän oikeiden ratkaisujen tekemiseen nykyhetkessä.

Oinas

Sinun on luotettava muihin ihmisiin. Anna kaikkesi ihmissuhteissa, sillä jarruttelu ei vie mihinkään. Epäröinti hankaloittaa asioita.

Härkä

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Vaadi yksityiskohtaiset selitykset tärkeistä asioista. Sinisilmäisyys aiheuttaa tänään ongelmia.

Kaksonen

On aika tehdä päätöksiä. Muutoksia on tapahduttava pian. Uudet tuulet antavat sinulle lisää itseluottamusta, mikä saa sinut loistamaan.

Rapu

Älä vaadi liikaa muilta. Ota läheistesi tunteet huomioon päätöksiä tehdessäsi, sillä kyse on yhteisistä asioista. Etsi turvaa ja tasapainoa elämääsi.

Leijona

Puhu ideoistasi muille. Joku tekee sinulle ehdotuksen, joka on harkitsemisen arvoinen. Kehitellä yhdessä suunnitelmaa pidemmälle.

Neitsyt

Älä pelkää riskejä. Nyt sinun ei kannata pelata vain varman päälle. Onni suosii sinua etenkin raha-asioissa.

Vaaka

Ole varuillasi uuden tuttavan kanssa, sillä hänellä saattaa olla taka-ajatuksia. Älä jaa ensitapaamisella liian henkilökohtaisia asioita hänen kanssaan.

Skorpioni

Ota oma hyvinvointisi vakavissasi. Pienet ongelmat kannattaa tarkistuttaa heti. Raitis ilma ja riittävä lepo ovat nyt ensisijaisen tärkeitä.

Jousimies

Älä kiirehdi päätöksiä tehdessäsi. Erityisesti pitkäaikaista sitoutumista kannattaa harkita tarkkaan. Voi olla, että mielesi muuttuu pian.

Kauris

Älä anna kenenkään asettua sinun ja unelmiesi väliin. Ole sinnikäs, tuli mitä tuli. Uudet haasteet ovat sinulle hyväksi.

Vesimies

Vaistosi auttaa sinua nyt eteenpäin. Järki ei välttämättä kerro oikeaa vastausta, varsinkaan ihmissuhdeasioissa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteet kuohuvat tänään pitkin päivää. Viimehetken muutokset kiristävät hermojasi, eikä mikään tunnu menevän kuten suunniteltua. Muista, että tiukka kritisointi ei johda mihinkään.

 

NEITSYT

Katsele uusin silmin vanhaa ideaa, jona olet jo hylännyt kertaalleen. On ehkä aika antaa sille toinen tilaisuus. Tutustu ennakkoluulottomasti myös uusiin ihmisiin.

 

VAAKA

Sinulla on paljon tarjottavaa. Älä silti päästä ketään käyttämään hyväkseen ystävällisyyttäsi. Pidä huoli siitä, että sinua kunnioitetaan ja arvostetaan.

 

SKORPIONI

Tunteet voivat saada sinut tekemään omituisuuksia tänään. Katso tarkkaan, kenen kanssa jaat yksityisasioitasi. Turha puheliaisuus voi viedä sinut ongelmiin.

 

JOUSIMIES

Pidä silmällä rahojasi. Nyt ei ole oikea hetki törsäämiseen. Harkitse jokaista ostosta erikseen, niin vältyt myöhemmin harmittavilta mokilta.

 

KAURIS

Olet täynnä energiaa, mikä saa muutkin liikkeelle. Uskalla olla äänessä niin töissä kuin kotonakin. Oma-aloitteisuutesi on paras valttisi.

 

VESIMIES

Menneisyyden ongelmat pulpahtavat pintaan tänään. Älä jää jauhamaan vanhasta tutusta asiasta, vaan päästä reilusti irti. Anna menneiden unohtua.

 

KALAT

Kerää ympärillesi tarvitsemasi tukijoukko. Sinulla on loistava idea, joka kaipaa toteuttamista. Pyydä kaverit avuksi ja ryhdy toimeen.

 

OINAS

Lähde kokeilemaan jotain uutta. Tarvitset inspiraatiota ja haasteita. Työtehtävä tai harrastus voi olla juuri sitä, mitä kaipaat.

 

HÄRKÄ

Muutos on sinulle hyväksi. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin toimit. Diplomatian avulla selvität konfliktin ennen kuin se pääsee paisumaan.

 

KAKSONEN

Luota tuntemuksiisi. Kukaan muu ei voi päättää asioista puolestasi. Satsaa toimivaan kommunikointiin ja vankkaan luottamukseen ihmissuhteissa.

 

RAPU

Tee muutokset oikeista syitä. Tunteet nousevat nyt pintaan pienestäkin ärsykkeestä. Älä heittäydy täysin niiden vietäväksi, vaan luota maalasijärkeen.                

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Keskity huoltamaan ihmissuhteita, jotka tarvitsevat nyt erityisen paljon läsnäoloa. Suunnittele tulevaisuutta ja hio strategioitasi. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia elämäntyyliisi. Panosta turvallisuuteen ja vakauteen. Etenkään raha-asioissa ei kannata revitellä liikaa.

 

VAAKA

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Vältyt draamalta jakamalla huomiosi tasaväkisesti läheistesi kesken. Kysy kokeneempien mielipiteitä, kun avun tarve iskee.

 

SKORPIONI

Älä luota huhupuheisiin. Kaiva faktat esille olemalla sinnikäs ja kyselemällä. Viime hetken muutokset tuovat päivään jännitystä.

 

JOUSIMIES

Teet vaikutuksen uuteen tuttavaan. Verkostoit nyt helposti ja sujuvasti. Sosiaalisista taidoistasi tulee olemaan hyötyä lähitulevaisuudessa.

 

KAURIS

Pidä huolta terveydestäsi. Päivä sisältää yllättäviä käänteitä, jotka saavat sinut pohtimaan uudemman kerran asemaasi. On aika laatia suunnitelmia.

 

VESIMIES

Käytä viehätysvoimaasi ja luovi tiesi läpi esteistä. Älä anna kenenkään puhua puolestasi. On tärkeää, että pidät tänään puoliasi.

 

KALAT

Keskity pitkän tähtäimen päämääriisi. Punnitse viimeaikaisia muutoksia huolellisesti ja mieti, onko nyt aika korjata ottamaasi suuntaa. Itseluottamus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Hidasta tahtia ja tarkastele tilannetta, johon sinut on heitetty. Rauhallisuus on avain onnistumiseen. Päätökset on tehtävä ajan kanssa.

 

HÄRKÄ

Saat selville jotain, joka muuttaa ajattelutapaasi radikaalisti. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, vaan sulattele tietoa kaikessa rauhassa. Tiedät pian, mitä tehdä.

 

KAKSONEN

On aika tehdä muutoksia. Onni on nyt puolellasi, mikä ilmenee pieninä sattumina pitkin päivää. Juttele tärkeästä aiheesta rakkaasi kanssa.

 

RAPU

Lähde ulos pitämään hauskaa. Tutustu uusiin ihmisiin ja ajatusmaailmoihin. Älä ärsyynny turhaan provosoivan tyypin käytöksestä.