Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Romantiikka kukkii välillä myös keskellä viikkoa ja yllättävissä tilanteissa. Tänään luvassa on romanttisten hetkien lisäksi kehuja ja kauniita sanoja.

Jousimies

Tee myönnytyksiä henkilöille, jotka ovat sinulle tärkeitä. Olet ollut viime aikoina turhan itsekäs, mikä aiheuttaa närää läheisissäsi.

Kauris

Käytä suostuttelutaitojasi hyväksi ja houkuttele ystäväsi mukaan kiinnostavaan yhteistyöhön. Luvassa on antoisia hetkiä mielenkiintoisen asian parissa.

Vesimies

Huolellinen valmistautuminen on tänään kaiken a ja o. Saat kiperässä tilanteessa etulyöntiaseman, jos perehdyt asiaan etukäteen.

Kalat

Pienestä riidasta saattaa kasvaa suuri ongelma, jos et puutu tilanteeseen ajoissa. Älä jää katsomaan tilannetta sivusta.

Oinas

Suunnitelmasi ovat tänään turhan korkealentoisia. Yritä palata takaisin maan pinnalle ja miettiä asioita hieman realistisemmasta näkökulmasta.

Härkä

Sinulla on taito saada ympärilläsi olevat ihmiset tuntemaan olonsa kotoisaksi. Luvassa on tänään mukavia ja lämpimiä hetkiä hyvässä seurassa.

Kaksonen

Jos tunnet epäröintiä jonkin asian suhteen, älä tee sitä. Perääntyminen saattaa nyt olla paras vaihtoehto.

Rapu

Sinulla on huono tapa innostua asioista hetkellisesti, mutta unohtaa ne turhan nopeasti. Tämänpäiväisen innostuksesi kohteesta kannattaa pitää tiukasti kiinni.

Leijona

Vanha ystävä saattaa yllättäen palata elämääsi. Älä silti katso liikaa menneisyyteen – tärkeimmät asiat ovat nyt edessäpäin.

Neitsyt

Eräs uusi tuttavuus saattaa tänään saada pääsi pyörälle. Jos olet etsimässä parisuhdetta, nyt on hyvä hetki toimia.

Vaaka

Muista kuunnella muiden mielipiteitä ja myös kysyä niitä aktiivisesti sen sijaan että tekisit päätökset täysin yksin. Tänään on tärkeää sopia asioista yhdessä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tiedossa on viime hetken muutoksia. Älä anna sen pilata tunnelmaasi. Ole valmis improvisoimaan ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin.


SKORPIONI
Tee fiksuja ja harkittuja ratkaisuja raha-asioissa. Nyt ei ole aika kiirehtiä. Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle signaaleja.


JOUSIMIES
Älä hyppää pää edellä mukaan uuteen seikkailuun. Selvitä ensin, mitä sinulta odotetaan. Pidä huoli siitä, että sinua arvostetaan.


KAURIS
Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi. Vaistosi ei jätä sinua pulaan tänään. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin erityisesti rahaa koskevissa kysymyksissä.


VESIMIES
Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ennakkoluulottomuus on paras tapa rikastuttaa elämääsi. Älä hermostu pienistä takaiskuista.


KALAT
Älä ole liian ehdoton tänään, sillä avoimuus on omaksi eduksesi. Neuvottele ja ole valmis joustamaan. Onni on nyt puolellasi. 


OINAS
Pidä salaisuutesi omana tietonasi. Harkitsemattomat sanat tunnekuohun keskellä voivat aiheuttaa ikävää jälkeä. Kärsivällisyys on tarpeen.


HÄRKÄ
Stressaaminen käy raskaaksi. Ota välimatkaa tilanteisiin ja ihmisiin, jotka nostattavat pulssiasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.


KAKSONEN
Käy tärkeät paperit läpi tarkalla silmällä. Selvitä perusteellisesti, mikä mättää. Ihmissuhteissa on uusien alkujen aika.


RAPU
Vietä laatuaikaa ystävien keskellä. Kuuntele muiden ideoita ja ajatuksia. Saat niistä virtaa ja inspiraatiota tulevaa varten.


LEIJONA
Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Pidä rahatilannettasi tiukasti silmällä. Nyt ei ole aika ottaa taloudellisia riskejä.


NEITSYT
Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan. Menneisiin palaaminen tekee sinulle hyvää. Solmit tänään tulevaisuuden kannalta arvokkaan kontaktin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Keskity omaan juttuusi ja anna muiden puuhata omiaan. Hermostuminen saattaa sinut vain hankalaan asemaan.


SKORPIONI
Vietä aikaa omissa oloissasi. Etäpäivä töistä voisi tehdä hyvää. Kokeile huviksesi aivan uutta lähestymistapaa tuttuun arkiseen ongelmaan.


JOUSIMIES
Pidä tahti tasaisena. Kiirehtimällä et voita mitään. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.


KAURIS
Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä levittele tietojasi kaikkien kuultaviksi. Salamyhkäisyydestä on nyt sinulle etua.


VESIMIES
Sinulla on vaikeuksia saada ajatuksiasi järjestykseen tänään. Ole tarkkana, sillä lähistölläsi pyörii epäluotettava ihminen. Luota vaistoosi.


KALAT
Tunteet ja raha sopivat huonosti yhteen. Taloudelliset kysymykset voivat saada sinut tänään hiiltymään. Selvitä asiat pienen piirin kesken.


OINAS
Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä. Älä jää inttämään vastaan, jos joudut umpikujaan. Nyt ei kannata ruokkia liekkejä.


HÄRKÄ
Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ajatella tulevaisuuttasi. Positiivinen asenne on paras valttisi.


KAKSONEN
Tee asiat omalla tyylilläsi. Persoonallisuutesi valloittaa ja hurmaa tänään harvinaisen tehokkaasti. Ilmassa on romantiikkaa.


RAPU
Puske päättäväisesti eteenpäin. Pysyttele polulla, joka tuntuu oikealta takaiskuista huolimatta. Ota vastaan hoksottimiasi testaava haaste.


LEIJONA
Uusi käänne auttaa sinua näkemään tilanteesi selkeästi. On aika miettiä, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Uskalla ajatella nyt itseäsi.


NEITSYT
Älä lupaa mahdottomuuksia. Läheisesi tarvitsee sinua tuekseen, mutta et voi tehdä kaikkea hänen puolestaan. Aseta rajat ja pidä niistä kiinni.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!