Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Romantiikka kukkii välillä myös keskellä viikkoa ja yllättävissä tilanteissa. Tänään luvassa on romanttisten hetkien lisäksi kehuja ja kauniita sanoja.

Jousimies

Tee myönnytyksiä henkilöille, jotka ovat sinulle tärkeitä. Olet ollut viime aikoina turhan itsekäs, mikä aiheuttaa närää läheisissäsi.

Kauris

Käytä suostuttelutaitojasi hyväksi ja houkuttele ystäväsi mukaan kiinnostavaan yhteistyöhön. Luvassa on antoisia hetkiä mielenkiintoisen asian parissa.

Vesimies

Huolellinen valmistautuminen on tänään kaiken a ja o. Saat kiperässä tilanteessa etulyöntiaseman, jos perehdyt asiaan etukäteen.

Kalat

Pienestä riidasta saattaa kasvaa suuri ongelma, jos et puutu tilanteeseen ajoissa. Älä jää katsomaan tilannetta sivusta.

Oinas

Suunnitelmasi ovat tänään turhan korkealentoisia. Yritä palata takaisin maan pinnalle ja miettiä asioita hieman realistisemmasta näkökulmasta.

Härkä

Sinulla on taito saada ympärilläsi olevat ihmiset tuntemaan olonsa kotoisaksi. Luvassa on tänään mukavia ja lämpimiä hetkiä hyvässä seurassa.

Kaksonen

Jos tunnet epäröintiä jonkin asian suhteen, älä tee sitä. Perääntyminen saattaa nyt olla paras vaihtoehto.

Rapu

Sinulla on huono tapa innostua asioista hetkellisesti, mutta unohtaa ne turhan nopeasti. Tämänpäiväisen innostuksesi kohteesta kannattaa pitää tiukasti kiinni.

Leijona

Vanha ystävä saattaa yllättäen palata elämääsi. Älä silti katso liikaa menneisyyteen – tärkeimmät asiat ovat nyt edessäpäin.

Neitsyt

Eräs uusi tuttavuus saattaa tänään saada pääsi pyörälle. Jos olet etsimässä parisuhdetta, nyt on hyvä hetki toimia.

Vaaka

Muista kuunnella muiden mielipiteitä ja myös kysyä niitä aktiivisesti sen sijaan että tekisit päätökset täysin yksin. Tänään on tärkeää sopia asioista yhdessä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja käydä hommiin. Muutokset ovat sinusta kiinni, joten rohkeasti tee aloitteita. Älä tyydy mihinkään keskinkertaiseen.

 

RAPU

Pidä silmät auki lupaavien tilaisuuksien varalta. Onni on tänään puolellasi. Ole rohkeasti erilainen, sillä massasta erottuminen on vain hyväksi.

 

LEIJONA

Arvaamattomat vedot tietävät tänään ongelmia. Välttele draamaa kaikissa muodoissaan. Peräänny tilanteesta, jos ilmapiiri alkaa kiristyä.

 

NEITSYT

Nyt on aika kiinnostua kaikesta. Avaa mielesi uusille vaihtoehdoille ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Muutos tekee sinulle hyvää.

 

VAAKA

Älä jätä kesken mitään, sillä kaikki on tänään kiinni sinnikkyydestäsi. Huolellisuus säästää sinut kritiikiltä. Laiskuus voi koitua kompastuskiveksesi.

 

SKORPIONI

Ota avosylin vastaan kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Lähde uuteen ympäristöön tutustumaan ihmisiin. Voit oppia nyt paljon.

 

JOUSIMIES

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Ole kriittinen kuuntelija, sillä joku värittää nyt totuutta. Luota maalaisjärkeen.

 

KAURIS

Puhuminen auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Käy läpi vaihtoehtojasi. Seuraa ratkaisuissasi sydämesi ääntä, joka ei johda sinua harhaan.

 

VESIMIES

Älä suhtaudu liian kevyesti rahakysymyksiin. Ota asioista selvää ja toimi vasta, kun tiedät tarpeeksi. Hätiköinnillä et saa mitään hyvää aikaan.

 

KALAT

Aloita muutokset itsestäsi. Pienillä eleillä on kauaskantoiset vaikutukset tänään. Varaa päivästä laatuaikaa sinulle ja rakkaallesi.

 

OINAS

Perhepiirissä tai sukulaisten kanssa saattaa syntyä tänään ongelmia. Älä anna kenenkään painostaa sinua muuttamaan suuntaa.

 

HÄRKÄ

Mielesi muuttuu nyt tiheään tahtiin. Anna muille mahdollisuus pysyä perässäsi. Liian kova vauhti ei ole sinulle hyväksi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota muutokset avosylin vastaan. Pidä ohjat omissa käsissäsi. Tänään ei kannata tyytyä liian vähään, vaan tähdätä korkealle.

 

RAPU

Satsaa nyt täysillä itseesi ja omiin suunnitelmiisi. Anna mielikuvituksesi lentää tänään. Saat hyviä neuvoja ja ideoita läheisiltäsi.

 

LEIJONA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Vältä draamaa perhepiirissä valitsemalla sanasi tarkkaan. Ota muiden tunteet huomioon ratkaisuissasi.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin. On hyvä hetki verkostojen laajentamiselle ja ystävyyksien syntymiselle. Anna myös romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinne tänne säntäileminen ei vauhdita asioita. Positiivinen asenne saa tänään ihmeitä aikaan.

 

SKORPIONI

Ole valmis tekemään muutoksia. Kaikki on kiinni omasta aktiivisuudestasi tänään. Muista, missä erehdyit viimeksi ja vältä saman mokan toistaminen.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Joku saattaa ravata luonasi yhtenään apua pyytämässä. Pidä huolta myös itsestäsi.

 

KAURIS

Nosta äänesi kuuluviin. Sinulla on sanottavaa, eikä nyt ole aika unohtua muiden varjoon. Nyt on tartuttava toimeen ja otettava riskejä.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotisi kunnostamiseen. Pienten muutosten tekeminen voisi olla paikallaan. Tee omaa juttuasi seuraamatta laumaa.

 

KALAT

Päivä tuo tiellesi odottamattomia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Älä ota turhia riskejä etenekään liikunnan parissa. Kerro läheisellesi, mitä sinulla on sydämelläsi.

 

HÄRKÄ

Saatat vetää tunnekuohuissasi hätiköityjä johtopäätöksiä. Hidasta tahtia ja mieti, mikä on nyt tärkeintä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.