Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Romantiikka kukkii välillä myös keskellä viikkoa ja yllättävissä tilanteissa. Tänään luvassa on romanttisten hetkien lisäksi kehuja ja kauniita sanoja.

Jousimies

Tee myönnytyksiä henkilöille, jotka ovat sinulle tärkeitä. Olet ollut viime aikoina turhan itsekäs, mikä aiheuttaa närää läheisissäsi.

Kauris

Käytä suostuttelutaitojasi hyväksi ja houkuttele ystäväsi mukaan kiinnostavaan yhteistyöhön. Luvassa on antoisia hetkiä mielenkiintoisen asian parissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Huolellinen valmistautuminen on tänään kaiken a ja o. Saat kiperässä tilanteessa etulyöntiaseman, jos perehdyt asiaan etukäteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Pienestä riidasta saattaa kasvaa suuri ongelma, jos et puutu tilanteeseen ajoissa. Älä jää katsomaan tilannetta sivusta.

Oinas

Suunnitelmasi ovat tänään turhan korkealentoisia. Yritä palata takaisin maan pinnalle ja miettiä asioita hieman realistisemmasta näkökulmasta.

Härkä

Sinulla on taito saada ympärilläsi olevat ihmiset tuntemaan olonsa kotoisaksi. Luvassa on tänään mukavia ja lämpimiä hetkiä hyvässä seurassa.

Kaksonen

Jos tunnet epäröintiä jonkin asian suhteen, älä tee sitä. Perääntyminen saattaa nyt olla paras vaihtoehto.

Rapu

Sinulla on huono tapa innostua asioista hetkellisesti, mutta unohtaa ne turhan nopeasti. Tämänpäiväisen innostuksesi kohteesta kannattaa pitää tiukasti kiinni.

Leijona

Vanha ystävä saattaa yllättäen palata elämääsi. Älä silti katso liikaa menneisyyteen – tärkeimmät asiat ovat nyt edessäpäin.

Neitsyt

Eräs uusi tuttavuus saattaa tänään saada pääsi pyörälle. Jos olet etsimässä parisuhdetta, nyt on hyvä hetki toimia.

Vaaka

Muista kuunnella muiden mielipiteitä ja myös kysyä niitä aktiivisesti sen sijaan että tekisit päätökset täysin yksin. Tänään on tärkeää sopia asioista yhdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla