Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Romantiikka kukkii välillä myös keskellä viikkoa ja yllättävissä tilanteissa. Tänään luvassa on romanttisten hetkien lisäksi kehuja ja kauniita sanoja.

Jousimies

Tee myönnytyksiä henkilöille, jotka ovat sinulle tärkeitä. Olet ollut viime aikoina turhan itsekäs, mikä aiheuttaa närää läheisissäsi.

Kauris

Käytä suostuttelutaitojasi hyväksi ja houkuttele ystäväsi mukaan kiinnostavaan yhteistyöhön. Luvassa on antoisia hetkiä mielenkiintoisen asian parissa.

Vesimies

Huolellinen valmistautuminen on tänään kaiken a ja o. Saat kiperässä tilanteessa etulyöntiaseman, jos perehdyt asiaan etukäteen.

Kalat

Pienestä riidasta saattaa kasvaa suuri ongelma, jos et puutu tilanteeseen ajoissa. Älä jää katsomaan tilannetta sivusta.

Oinas

Suunnitelmasi ovat tänään turhan korkealentoisia. Yritä palata takaisin maan pinnalle ja miettiä asioita hieman realistisemmasta näkökulmasta.

Härkä

Sinulla on taito saada ympärilläsi olevat ihmiset tuntemaan olonsa kotoisaksi. Luvassa on tänään mukavia ja lämpimiä hetkiä hyvässä seurassa.

Kaksonen

Jos tunnet epäröintiä jonkin asian suhteen, älä tee sitä. Perääntyminen saattaa nyt olla paras vaihtoehto.

Rapu

Sinulla on huono tapa innostua asioista hetkellisesti, mutta unohtaa ne turhan nopeasti. Tämänpäiväisen innostuksesi kohteesta kannattaa pitää tiukasti kiinni.

Leijona

Vanha ystävä saattaa yllättäen palata elämääsi. Älä silti katso liikaa menneisyyteen – tärkeimmät asiat ovat nyt edessäpäin.

Neitsyt

Eräs uusi tuttavuus saattaa tänään saada pääsi pyörälle. Jos olet etsimässä parisuhdetta, nyt on hyvä hetki toimia.

Vaaka

Muista kuunnella muiden mielipiteitä ja myös kysyä niitä aktiivisesti sen sijaan että tekisit päätökset täysin yksin. Tänään on tärkeää sopia asioista yhdessä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Pidä silmällä sitä, mitä ympärilläsi on meneillään. Älä jaa henkilökohtaisuuksia turhan suuren yleisön tietoon. Varovaisuus pelastaa sinut paljolta tänään.

 

HÄRKÄ

Palaa menneisiin, sillä niiden läpi käyminen on tärkeää. Kokemustesi muisteleminen pelastaa sinut noidankehältä. Älä sorru vanhaan tuttuun mokaan uudelleen.

 

KAKSONEN

Älä odota saavasi välittömästi kiitoksia panostuksestasi. Tee hommasi vähin äänin. Anteliaisuutesi ja uutteruutesi pannaan kyllä merkille ympärilläsi.

 

RAPU

Sinulla on käsissäsi luovuutta kysyvä projekti. Sille omistautuminen tekee sinulle kaikilla tavoin hyvää. Pidä sinulle uskottu salaisuus visusti omana tietonasi.

 

LEIJONA

Mene avuksi ihmiselle, joka on joutunut pulaan. Saat päivän tapahtumista uutta näkökulmaa vanhaan tuttuun tilanteeseen. Luota omiin vahvuuksiisi.

 

NEITSYT

Pidä silmät auki. On tärkeää, että tarkkailet tiiviisti ympäristöäsi. Liikkeellä on nyt paljon tulevaisuuden kannalta arvokasta tietoa.

 

VAAKA

Älä hermostu, vaikka joku olisi jättänyt kertomatta sinulle muutamasta yksityiskohdasta. Ota asioista selvää ja tarkastele vaihtoehtojasi kaikessa rauhassa.

 

SKORPIONI

Työrintamalla on luvassa muutoksia. Pääset testaamaan kykyjäsi uudella alueella. Luota itseesi, niin kaikki sujuu kuten pitääkin.

 

JOUSIMIES

Omistaudu läheisillesi. Joku tarvitsee sinua nyt tavallista enemmän. Voit nostaa ihmissuhteenne uudelle tasolle sanoillasi ja teoillasi.

 

KAURIS

Raha-asioissa kannattaa olla tarkkana ja unohtaa riskinotto. Ole kriittinen saamiesi neuvojen suhteen. Tee lopulliset ratkaisusi itse.

 

VESIMIES

Ota yhteyttä ihmiseen, jota et ole nähnyt aikoihin. On aika palata menneisiin ja nostaa uudelleen esiin vanha haaveesi. Hetki voisi olla nyt kypsä sille.

 

KALAT

Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut. Saatat joutua manipuloinnin kohteeksi, ellet ole valppaana. Joku lähettää sinulle hämmentäviä signaaleja.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Älä säikähdä kilpailuasetelmaa. Se on loistava tilaisuus testata kykyjäsi ja etsiä rajojasi. Käännä jännitys eduksesi suuntaamalla kaiken energiasi etenemiseen.

 

HÄRKÄ

Pidä suojakuoresi yllä, ainakin uusien tuttavien kanssa. Tunteiden ja ajatustesi turhan innokas jakaminen voi viedä sinut ongelmiin. Turvaa selustasi.

 

KAKSONEN

On aika ottaa tauko unelmoinnista ja tehdä asioille konkreettisesti jotain. Tunteet kuohuvat tänään herkästi. Pidä ohjat käsissäsi.

 

RAPU

Korviisi kantautuu tietoa, jonka todenperäisyys kannattaa tarkistaa. Ole kriittinen innostumatta liian aikaisin. Muista, että huhut ovat huhuja.

 

LEIJONA

Nyt ei ole aika lainata rahaa tai arvotavaroita kaverille. Joku saattaa käyttää tilaisuutta hyväkseen ja alkaa vaatia liikaa. Et voi ostaa kenenkään luottamusta.

 

NEITSYT

Hoida itse asiat, jotka on uskottu sinun hommiksesi. Varaudu henkisesti viime hetken muutoksiin. Ole valppaana ja valmis improvisoimaan.

 

VAAKA

Ole sinnikäs ja kaiva esiin tarvitsemasi tieto. Joku ei nyt kerro sinulle kaikkea. Seuraavia siirtoja on hankala tehdä, jos et kysele ensin lisää.

 

SKORPIONI

Käy suunnitelmasi läpi uudestaan. Nyt ei ole aika hullutella ja tehdä spontaaneja vetoja. Etenkin työasioissa kannattaa pysyä tutussa ja turvallisessa.

 

JOUSIMIES

Tee muutoksia oikeista syistä. Sulje korvasi ulkopuolisten vaatimuksilta ja kuuntele vaistoasi. Lähde liikkeelle omista tarpeistasi ja toiveistasi.

 

KAURIS

Luvassa on viime hetken muutoksia. Uskalla ottaa etäisyyttä ihmisiin, jotka aiheuttavat sinulle lähinnä pahaa mieltä. Keskity välillä itseesi.

 

VESIMIES

Pala menneisyyttä palaa elämääsi. Kyseessä voi olla rakas harrastus, josta luovuit jo aikoja sitten. On ehkä tullut aika sovittaa se uudelleen arkeesi.

 

KALAT

Älä anna kenenkään viedä ajatuksiasi pois olennaisesta. Päivä on tiukkatahtinen, mutta päättäväisyytesi vie sinut läpi haasteista. Yritä keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.