Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT
Joustavuudella pääset pitkälle. Ole valmis kompromisseihin. Joudut pulaan, ellei sinulla ole vakaita perusteluja varastossa.

VAAKA
Pidä raha-asiat ja ystävät erillään. Keskity tänään omiin projekteihisi. Mene muiden avuksi vain, jos mielipidettäsi kysytään.

SKORPIONI
Tänään on tärkeää, että edustat. Ole parhaimmillasi, niin teet vaikutuksen kiinnostavaan ihmiseen. Itsevarmuutesi on valttikorttisi.

JOUSIMIES
Tulevaisuutesi riippuu itsestäsi. Älä laske kaikkea muilta saamasi avun varaan. Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi.

KAURIS
Tiedossa on muutoksia. Tunne-elämäsi myrskyää, eikä tilanne ole vielä rauhoittumassa. Uudistukset tekevät sinulle hyvää.

VESIMIES
Tarvitset määrätietoisuutta eteenpäin päästäksesi. Tee ratkaisuja tulevaisuutesi hyväksi. Älä aliarvioi kovan työn kannattavuutta.

KALAT
Päivä tuo uusia käänteitä rakkauselämääsi. Säteilysi ei jää muilta huomaamatta. On aika tehdä tuttavuutta kiinnostavan ihmisen kanssa.

OINAS
Avaa silmäsi. Ota huomioon myös erikoisemmat mahdollisuudet, joita sinulle on tarjolla. Lopeta menneiden miettiminen ja elä hetkessä.

HÄRKÄ
Et voi tehdä tänään kaikkea yksin. Voit luottaa siihen, että apua tulee tarvittaessa. Sinun ei pidä nolostella tuen pyytämistä.

KAKSONEN 
Pidä huolta ihmisistä, jotka merkitsevät sinulle eniten. Panosta ihmissuhteisiin ja ole valmis uhrauksiin. Päivä on täynnä romantiikkaa.

RAPU
Pidä silmällä ihmistä, joka vaikuttaa kiinnostuneelta omaisuudestasi. Rahan kanssa ei kannata nyt hullutella. On aika pitää mietintätauko.

LEIJONA
Sukulaisen tai perheenjäsenen asiat huolettavat tänään sinua. Älä anna sen sekoittaa päivääsi. Sinun on pystyttävä keskittymään myös itseesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.