Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Järjestä kotisi kuntoon. Pieni muutos käytäntöihisi tekee ihmeitä elämänlaadullesi. Hoidettuasi hommat lähde ulos rentoutumaan hyvässä seurassa.

 

NEITSYT

Vietä aikaa perheen kanssa. On aika lyödä yhteisiä suunnitelmia lukkoon. Anna tunteiden tasoittua ennen kuin otat vaikean asian puheeksi.

 

VAAKA

Älä vedä liian pikaisia johtopäätöksiä. Erityisesti ihmissuhteissa kannattaa ottaa rauhallisesti ja kuulla kaikkia osapuolia ennen ratkaisuja. Lyhyt irtiotto olisi nyt paikallaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Sinulle heitetään kiinnostava ehdotus, jota on syytä harkita. Luvassa on rutkasti yllätyksiä.

 

JOUSIMIES

Nyt on oltava tarkkana. On tärkeää, että olet tilanteen tasalla ja ymmärrät, mitä ympärilläsi puhutaan. Uskalla luottaa ihmisiin.

 

KAURIS

Älä jää riippuvaiseksi muista, jos kyse on tulevaisuudestasi. Tartu lupaavaan tilaisuuteen, ettei joku muu vie sitä nenäsi edestä. Selvitä taustoja, jos se on tarpeen.

 

VESIMIES

Perheenjäsen tarvitsee neuvojasi tärkeän kysymyksen ratkaisemiseen. Kanna vastuusi tilanteessa. Apusi palkitaan ennemmin tai myöhemmin.

 

KALAT

Sukulaiset tai perheenjäsenet koettelevat kärsivällisyyttäsi. Älä menetä hermojasi, vaan ota käyttöön organisointitaitosi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Sinulle on tarjolla tilaisuus, joka voi helpottaa elämääsi. Se on vakavan harkinnan arvoinen. Ihmissuhteet vaativat huomiota ja huolenpitoa.

 

HÄRKÄ

Matkustaminen kannattaa. Jos et pääse reissuun, käy tutustumassa uuteen paikkaan tai ihmisiin. Vanhojen ystävien kohtaaminen tuo päivääsi iloa.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen. Suojaudu harmillisilta vaikuttavilta ihmisiltä. Ruoki tasapainoa ihmissuhteissa.

 

RAPU

Saat loistavan idean, joka kannattaa ottaa heti käyttöön. Muutokset ovat tervetulleita. Pidä tunteesi kurissa ja panosta käytännönläheiseen ajatteluun.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.