Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Avoin asenne tuo elämääsi onnellisia käänteitä. Sinun on löydettävä eteenpäin potkiva voimasi itsestäsi. Näköpiirissä on lukuisia lupaavia mahdollisuuksia.

 

LEIJONA

Varmistu siitä, että olet tilanteen tasalla. Yksityiskohdillakin on väliä päätöksenteossa. Älä lupaa mitään ennen kuin tiedät enemmän.

 

NEITSYT

Älä vain istuskele ja odota, sillä sinulla on tilanteessa vaikutusvaltaa. Voit saada aikaan merkittäviä muutoksia, jos lähdet liikkeelle. On aika tehdä sanoista totta.

 

VAAKA

Pidä tänään matalaa profiilia. On parasta olla herättämättä turhaa huomiota, sillä tarkkailemalla opit paljon enemmän. Harkitse tarkkaan, mihin tähtäät seuraavaksi.

 

SKORPIONI

Suunnittele hauskaan reissuun lähtemistä. Onnistut tänään olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, jos vain seuraat vaistoasi. Voitat paljon hyvällä itsekurilla.

 

JOUSIMIES

Usko vain omia silmiäsi. Liikkeellä on huhuja, joiden ei pidä antaa sekoittaa päätäsi. Selvitä hämäräksi jäänyt asia perinpohjaisesti ennen kuin teet päätöksiä.

 

KAURIS

Sinulle tarjotaan kannattavaa diiliä. Nyt on sinun hetkesi, eikä sitä pidä haaskata. Päivä tuo tiellesi uuden ihmisen, joka tekee sinuun vaikutuksen.

 

VESIMIES

Muuta asiat, joihin et ole tyytyväinen. Kontrollin tunne nostaa mielialasi jälleen kohdilleen. Älä anna takaiskujen torpedoida tunnelmaasi, vaan puske eteenpäin lannistumatta.

 

KALAT

Sinnikkyys palkitaan tänään. Vie härkäpäisesti ideasi loppuun asti, vaikka matkalla olisi mutkia. Vietä kahdenkeskeistä laatuaikaa rakkaasi tai hyvän ystävän kanssa.

 

OINAS

Sulje korvasi kritiikiltä. Hoida velvollisuutesi tunnollisesti, niin nokan koputtamista ei jää. Organisoi päiväsi niin, että sinulle jää aikaa myös rentoutumiseen.

 

HÄRKÄ

Ota riski ja lähde kokeilemaan jotain uutta. Tapaat ihmisiä, joiden seuralla on sinuun hyvä vaikutus. Saat päivästä uutta virtaa ja potkua jatkamiseen.

 

KAKSONEN

Ole avuksi muille, mutta pidä mielessä myös omat tarpeesi. Joku saattaa vaatia sinulta kohtuuttomia uhrauksia, jos annat liikaa myöten. On oma hommasi vahtia rajojasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.