Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Selvitä asiat perinpohjaisesti kyselemällä. Uteliaisuudestasi oj hyötyä vaikean tilanteen selvittämisessä. Romantiikan tulisi olla etusijalla.

 

RAPU

Aloita jotain uutta. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu ja ota tarjottu apu vastaan. Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi.

 

LEIJONA

Sukkuloit pätevästi eri projektien välissä. Langat pysyvät käsissäsi ongelmitta. Ole huomaavainen ja kohtelias jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan.

 

NEITSYT

Erotut vaivattomasti massasta ideoillasi. Joku saattaa heittäytyä mustasukkaiseksi saamastasi huomiosta. Älä anna negatiivisuuden pilata päivääsi.

 

VAAKA

Ole valmis kokeilemaan jotain uutta. Maisemanvaihdos olisi paikallaan. Ilmassa on romantiikkaa, jolle kannattaa antaa tilaisuus.

 

SKORPIONI

Kuuntele ja ota opiksi. On hyvä hetki olla taka-alalla ja miettiä, mitä haluat seuraavaksi. Pidä tunteet erossa työasioista, niin elämäsi helpottuu.

 

JOUSIMIES

Sinulle sataa pyyntöjä, joiden toteuttaminen saattaa olla työlästä. Älä yritä ehtiä joka paikkaan, sillä saatat väsyttää itsesi loppuun. Älä luovu periaatteistasi paineiden alla.

 

KAURIS

Kerro tunteistasi lähipiirillesi ja pohtikaa yhdessä vaihtoehtoja. Avoimuus on paras valttisi sekä ihmissuhteissa että työelämässä. Älä siis piilottele turhaan.

 

VESIMIES

Älä lähde mukaan toivottomaan väittelyyn. Peräänny sen sijaan, että jäisit huutamaan kilpaa. Hoida velvollisuutesi tunnollisesti, niin kukaan ei pääse valittamaan.

 

KALAT

Tarjoa apuasi harkitusti. Saatat viedä itsesi vahingossa ikävän välikäteen, jos olet liian innokas. Älä anna kenenkään käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen.

 

OINAS

Pidä tunteesi hallinnassa. Ongelmia on luvassa, jos annat temperamenttisi räiskyä miten sattuu. Päädyt helposti sanomaan asioita, joita kadut myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Kokeile jotain uutta. On aika jättää menneet taakse ja suunnata tulevaan vailla ennakkoluuloja. Tänään sinulla on hyvä tilaisuus puhaltaa puhtia ihmissuhteeseesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.