Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Ota viehätysvoimasi käyttöön ongelmatilanteissa. Odottamaton käänne tarjoaa helpotusta rahatilanteeseesi. Sitä on syytä juhlistaa hyvässä seurassa.

 

KAKSONEN

Älä hyppää pää edellä mihinkään, jos et ole takuuvarmasti valmis siihen. Tee taustatyöt ja etsi vastaukset kysymyksiisi. Suojele mainettasi osoittamalla, että olet luotettava.

 

RAPU

Tee omaa juttuasi kaikessa rauhassa. On aika sitoutua johonkin pitkäaikaisempaan, oli kyse sitten ihmissuhteista tai työprojektista. Romantiikka tekee tuloaan elämääsi.

 

LEIJONA

Tänään sinun on osattava nauraa virheillesi. Älä suhtaudu asioihin liian vakavasti ja muista nauttia elämästä. Tunnemyrskyn ei pidä antaa sumentaa järkeäsi.

 

NEITSYT

Kuuntele tarkkaan ihmistä, joka avautuu sinulle huolistaan. Ehdota ratkaisuja ja ole valmis muuttumaan. Rakkauselämäsi voi hyvin.

 

VAAKA

On aika laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Älä tuhlaa aikaa epäolennaisten seikkojen parissa. Keskittymiskykysi on paras valttisi.

 

SKORPIONI

Sekava olo ja nouseva kiukku voivat kaataa suunnitelmasi. Lähde pois konfliktista ja varasta aikaa itsellesi. Ole valmis tekemään muutoksia arkeesi onnellisuutesi hyväksi.

 

JOUSIMIES

Ylilyönnit tulevat kalliiksi. Hillitsemällä tunteesi vältät kaaoksen ja säilytät mielenrauhasi. Itsekuri tulee tarpeeseen, sillä houkutuksia on tänään tarjolla.

 

KAURIS

Käy läpi tilannetta ja tarkkaile, mitä muut aikovat. Uskalla tehdä omaa juttuasi ja erottua joukosta. On aika pitää hauskaa ja juhlistaa iloisia uutisia rakkaan ihmisen kanssa.

 

VESIMIES

Saatat joutua sanaharkkaan ystävän tai naapurin kanssa. Pidä ajatuksesi omana tietonasi, jos haluat välttyä draamalta. Omat projektisi vaativat kaiken huomiosi.

 

KALAT

Ota yhteyttä ihmiseen menneisyydestäsi. Hänestä on suuri apu, jos olet joutunut pattitilanteeseen. Älä ota riskejä ja välttele epäluotettavaa seuraa.

 

OINAS

Kerää lisää tietoa, kuuntele ja opi. Keskittymiskykysi vie sinut pitkälle. On tärkeää, että viet loppuun asti aloittamasi projektit.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.