Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Nyt ei ole oikea aika lainata rahaa. Vältä turhia ostoksia, sillä säästämisen tulisi olla nyt etusijalla.

Kaksonen

Tunteet saattavat kuumeta tänään kotona. Vietä aikaa muiden ihmisten kanssa, jos läheistesi seura ärsyttää. Vanha ystävä palaa elämääsi.

Rapu

Ota haasteet vastaan, sillä selviät tänään mistä tahansa. Työpanostasi arvostetaan ympärilläsi. Älä silti ota kaikkea vastuuta harteillesi.

Leijona

Tee tänään jotain uutta. Et voi kokeilematta tietää, mihin todellisuudessa pystyt. Tänään sinun kannatta osallistua, eikä vain tarkkailla.

Neitsyt

Ympärilläsi tapahtuu nyt paljon. Älä anna sekasorron viedä huomiotasi pois olennaisesta. Sinulla on tänään tärkeä tehtävä.

Vaaka

Laajenna ystäväpiiriäsi. Tänään sinulla on tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin, joilla on samoja mielenkiinnon kohteita kuin sinulla.

Skorpioni

Vaatekaappisi kaipaa uudistusta, mutta budjettisi on tiukka. Voit onneksi saada aikaan näkyviä muutoksia pikkurahalla. 

Jousimies

Lähde ulos tapaamaan ihmisiä. Pidä vaihtoehtoisesti kavereille illanistujaiset ja kutsu ystäväpiirisi vaihtamaan kuulumisia.

Kauris

Koet tänään pettymyksiä. Huhut kulkevat nopeasti, mutta niistä ei pidä välittää. Rehellisyys on paras tapa puolustautua.

Vesimies

Älä kuluta kaikkea aikaasi muiden auttamiseen. Asenteesi on ihailtava, mutta sinun on ajateltava välillä myös itseäsi.

Kalat

Pysy rauhallisena. Jos menetät hermosi, joudut vastaamaan purkauksestasi pian läheisillesi. Itsekurista on tänään hyötyä.

Oinas

Ota seikkailumieli peliin. Uteliaisuus vie sinua lupaavaan suuntaan tänään. Ilmassa on romantiikkaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole läsnä ja kuuntele läheistäsi, joka tarvitsee sinua. On aika huoltaa ihmissuhteita kaikella liikenevällä energiallasi. Rakkaus kiilaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KAURIS

Katso kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Ääripäihin lipsumista kannattaa välttää. Älä ylikuormita itseäsi turhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Suodata huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

KALAT

Läheistesi neuvoja on syytä kuunnella. Tarvitset tukiverkostoasi päivän haasteista selviytyäksesi. Tee parhaasi muotoillaksesi ajatuksesi sanoiksi.

 

OINAS

Suunnittele tulevia reissuja, vaikka ne olisivat vasta haaveiden tasolla. Opit tänään jotain tärkeää itsestäsi. Se auttaa sinua ratkaisujen tekemisessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, jos todella haluat saada asioihin selvyyttä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon, mitä on tarjolla. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAKSONEN

Elämääsi palaa vanhoja tuttuja menneisyydestä. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja yllätyksillä. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri luopumaan periaatteistasi.

 

RAPU

Hoida käytännön kysymys pois päiväjärjestyksestä ennen kuin se pääsee pahenemaan. Sinun on aika laatia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ostoskierros joulutunnelmissa voisi olla paikallaan. Juttele tulevaisuudesta rakkaittesi kanssa.

 

NEITSYT

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat hienotunteisuutta. Kritiikkiäsi ei oteta kovin hyvin vastaan. Ole kärsivällinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

 

VAAKA

On aika potkaista joulusesonki käyntiin. Soita vanhoille ystäville tai sukulaisille kuulumisia kyselläksesi. Ilahduta läheistäsi yllätyslahjalla.

 

SKORPIONI

Mene avuksi pulaan joutuneille. Valitse huolellisesti, mihin käytät tänään aikasi ja energiasi. Saat loistavan vinkin tulevaa varten.