Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Ota ongelmat käsittelyyn mahdollisimman pian. Sovittele ja ole valmis joustamaan osaltasi, niin pääset etenemään mukavampiin asioihin.

 

HÄRKÄ
Näytä kyntesi ja ole tarvittaessa hieman päällekäyvä. Muuten saatat jäädä tänään muiden jalkoihin. Jämäkkyydestä on nyt apua ihmisten kanssa.

 

KAKSONEN
Laita muutoksia liikkeelle siellä, missä haluat nähdä niitä. Sinun kannattaa tehdä tänään asiat itse. Älä anna kenenkään hidastaa tahtiasi.

 

RAPU
Anna tänään kaikkesi. Asioiden puolitiehen jättäminen kiusaa eniten itseäsi. Älä jätä kritiikille sijaa, vaan tähtää täydellisyyteen.

 

LEIJONA
Ole suunnitelmallinen ja päättäväinen. Et saa mitään aikaan, jos et aseta itsellesi selkeitä tavoitteita. Ihmissuhteet vaativat aikaa ja huolenpitoa tänään. 

 

NEITSYT
Älä yritä muuttaa liikaa kerralla. Pidä silmällä kaikkea, mitä ympärilläsi on meneillään. Joku saattaa hätkähtää äkkipikaista päätöksentekoasi.

 

VAAKA
Älä jyrää kenenkään ylitse päätöksenteossa. Saatat joutua miettimään muiden tunteita tänään uudessa valossa. Varo liian nopeiden johtopäätösten tekemistä.

 

SKORPIONI
Vauhdin hidastaminen on paikallaan. Tutkiskele ajatuksiasi ja pura niitä lähipiirin kanssa. Yhdessä löydätte yksinkertaisen ratkaisun ongelmaan.

 

JOUSIMIES
Etsi elämääsi tasapainottavia elementtejä. Turvallisuuden tunteeseen ja mielenrauhaan kannattaa panostaa. On aika unohtaa syyllisyydentunnot kokonaan.

 

KAURIS
Avarakatseisuus on hyväksi, mutta älä anna sen kääntyä sinua vastaan. Joku yrittää puhua sinua ympäri tekemään jotain periaatteidesi vastaista.

 

VESIMIES
Nyt kannattaa suunnata täysillä kohti muutoksia. Ulkonäkösi kohennus uudella kampauksella tai vaatekerralla tekee ihmeitä. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä.

 

KALAT
Älä erehdy lupailemaan liikoja. Ota hoitaaksesi kohtuullinen määrä asioita ja kieltäydy jämäkästi kaikesta ylimääräisestä. Tarvitset nyt kärsivällisyyttä ja suunnitelmallisuutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.